Chelsea FC

Podseća na gol Rivalda protiv Moline 97-e :D ...

Evo ga

Molina je stalno bio na ivici 16-erca kad je protivnik imao loptu negde na centru, to je bila Antićeva taktika da protivnik proba da ga lobuje i da tako Atletiko ponovo vrati posed nakon što Molina uhvati ili ovi promaše ... Jedino je Rivaldo majstor uspeo da ga matira :D ...

Murinjo na aerodromu Hitrou u Londonu, fotografisano danas

BLxT47jCEAAUups.jpg

Iako se predsednik Reala Perez vec izlanuo o tome da se Murinjo vraca u Celsi, sutra se ocekuje i zvanicna objava...

I belong to them and they belong to me. I am not there to sleep on the past. […] I need the support but I need to start from ground zero. I want to give everything to the club, to the owner, the fans.” <3
“I’m not happy, I am very happy. As I was saying I was preparing myself in the last couple of days to control emotions, to come here in a cool way but really emotional. ‘I try to hide it a little bit but I am so happy and so proud because I think when you return to a place it is for some reason, not just because you have good results in the past or because the fans like you very much, it’s also because as a human point of view you left something here.
‘People know the person I am, I kept a fantastic relation with the owner and the club, and it’s something that makes me proud to be back. Not just because of the professional I am, I believe so because of the person I am.”

Vratio se!!! :D Welcome back Jose, we missed you! <3

p.s moj video kad je otisao:

Jeko izgleda da se titula PL vraca tamo gde i pripada :D U Terijeve ruke :mrgreen:

Transkript prvog Murinjovog intervjua:

http://www.chelseafc.com/news-artic...exclusive-jose-mourinho---the-first-interview
I meni tako deluje, konacno. :D Sve bolje od boljeg - osvojili smo LE, Lamps ostaje, Zozica se vratio... Sreca, sreca, radost :D Danas su me svi izbacili iz prijatelja na FB zato sto sam smorila sa Murinjom. :D

U Realu mu se nije dalo, jer je klub uklet.
Malo je i do igraca bilo, mnogo unutrasnjih sukoba, Iker i njegova cura, Pepe i kompanija... Prosto klub zvezdica, svako nezadovoljan...

I meni tako deluje, konacno. :D Sve bolje od boljeg - osvojili smo LE, Lamps ostaje, Zozica se vratio... Sreca, sreca, radost :D Danas su me svi izbacili iz prijatelja na FB zato sto sam smorila sa Murinjom. :D

Malo je i do igraca bilo, mnogo unutrasnjih sukoba, Iker i njegova cura, Pepe i kompanija... Prosto klub zvezdica, svako nezadovoljan...

Ma kada Ikera neće na gol, to mu se vratilo.

Prema navodima ostrvskih medija, Ivanović nije na izlaznim vratima kluba i mogao bi da dobije za saigrače sunarodnika Nemanju Matića, i reprezentativce bivših republika Jugoslavije Stevana Jovetića i Edina Džeka.
Pored pomenutih igrača, Romelu Lukaku će najverovatnije biti vraćen sa pozajmice iz Vest Bromviča, želje kluba su i igrač Porta Elijakim Mangala i član Galatasaraja Vesli Snajder, koji je vodio Inter iz ere Murinja do titule prvaka Evrope.

Ovi ako dođu, to će biti super!

Prema navodima ostrvskih medija, Ivanović nije na izlaznim vratima kluba i mogao bi da dobije za saigrače sunarodnika Nemanju Matića, i reprezentativce bivših republika Jugoslavije Stevana Jovetića i Edina Džeka.
Pored pomenutih igrača, Romelu Lukaku će najverovatnije biti vraćen sa pozajmice iz Vest Bromviča, želje kluba su i igrač Porta Elijakim Mangala i član Galatasaraja Vesli Snajder, koji je vodio Inter iz ere Murinja do titule prvaka Evrope.

Ovi ako dođu, to će biti super!
Pa to ce biti dream-team...Nepobedivi bi bili...

Povezujemo se sa milion igraca, u igri su i De Rosi, Kavani, Modric, Fernandinjo... u svakom slucaju tri igraca obavezno moraju doci, jedan stoper, jedan vezni da kvari igru protivnika, i jedan napadac. I to ce onda biti tim koji moze da se bori sa Sitijem za titulu.

Povezujemo se sa milion igraca, u igri su i De Rosi, Kavani, Modric, Fernandinjo... u svakom slucaju tri igraca obavezno moraju doci, jedan stoper, jedan vezni da kvari igru protivnika, i jedan napadac. I to ce onda biti tim koji moze da se bori sa Sitijem za titulu.
Vec otpisujete Mojesov Junajted?
Obice se to mnogima od glavu...

Kad je Di Mateo uspeo da uzme LS, velike su i njemu sad sanse da konacno osvoji sa trecim klubom. U Realu mu se nije dalo, jer je klub uklet.

Ne nego jer je Barsa u prvom delu bila vanzemaljska :D a ove sezone Bajern
Slazem se da mozda nije imao srece (kao sto ju je imao Celsi) ,ali po igri nisu zasluzili u nijednoj sezoni ls....

- - - - - - - - - -

Zasto stoper Luiz i Ivanovic su tu
Spic da,mada mozda i Tores zivne
Ma gledao sam Sitijev kadar i njima trebaju pojacanja, de facto od onolikih spiceva sem Aguera nemaju u sta da se zakunu,krila takodje slaba.....

Vec otpisujete Mojesov Junajted?
Obice se to mnogima od glavu...

Otpisujem Junajtedovog Mojesa, ne Mojesov Junajted :D Salu na stranu, ne vidim ga kao coveka koji moze da zameni Fergusona, jer jednostavno, nikad iz igraca nije izvlacio vise od onoga sto se ocekuje, uvek je bio sa Evertonom plasiran tacno tamo gde bi se i dalo ocekivati gledajuci igracki kadar. Zbog toga ga ne vidim kao dovoljno dobrog za Junajted. Jednostavno nije svetska klasa.

Sta je sa Romeuom ?

Bio povredjen citav drugi deo sezone, oporavio se nedavno.

Ali koliko sam mogao da primetim i ne racuna se na njega bas ozbiljno,kako igra,nisam ga bas gleedao? :D

Imao je povremenih bljesaka, imao je i losih utakmica, eto bas pred tu duzu povredu je igrao odlicno, Rafa ga je bas podesio na nekog kvarioca protivnicke igre, i bas je bio u formi i onda se povredio na 4-5 meseci. Videcemo sta ce Murinjo uraditi s njim, da li ce ga koristiti ili ce ga odmah prodati.

Imao je povremenih bljesaka, imao je i losih utakmica, eto bas pred tu duzu povredu je igrao odlicno, Rafa ga je bas podesio na nekog kvarioca protivnicke igre, i bas je bio u formi i onda se povredio na 4-5 meseci. Videcemo sta ce Murinjo uraditi s njim, da li ce ga koristiti ili ce ga odmah prodati.

Ja bih njega na pozajmicu.

Back