HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Ma Messi samo protiv velikih ekipa igra odlično (Mančester/Real/Arsenal/Betis), ne cima se protiv sitne boranije...
Ako se nece cimati u polufinalu LS gde ce onda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Messi samo protiv velikih ekipa igra odlično (Mančester/Real/Arsenal/Betis), ne cima se protiv sitne boranije...

Pa u finalu majku muAko se nece cimati u polufinalu LS gde ce onda![]()
... kao i ToresPa u finalu majku mu...

brukas i sramota, 7-0Ako se nece cimati u polufinalu LS gde ce onda![]()
real makar sacuvao obrazIvanovic je zaista jedan od boljih defanzivaca u Evropi.Bane legenda svaka cast, steta sto Lampardu nije usao onaj sut... Tores isto klasa, ma kidaju sviAli budimo posteni, najvece zasluge za trofej pripadaju Benitezu.
den baba jelte_) , jer je Tores iako je dao gol, igrac potpuno pogubljen.Izgubljena investicija, eto sinoc se isplatio, ali generalno, da je Celsi imao napadaca koji je ista bolji od Toresa , tesko da bi dosao u situaciju da se bori protiv A.Vile za direktan plasman u Ligu Sampiona.
)(nije bez nista placen dosta evrica)

Bane treba da bude kapiten ako Teri ode, a Lampardu ne produže ugovor ... Najkonstantiji igrač Čelsija poslednjih par sezona, uvek daje maksimum na terenu, i postigao je ključne golove u osvajanju LŠ-a i sad u finalu ...Bane legenda svaka cast, steta sto Lampardu nije usao onaj sut...
Bane treba da bude kapiten ako Teri ode, a Lampardu ne produže ugovor ... Najkonstantiji igrač Čelsija poslednjih par sezona, uvek daje maksimum na terenu, i postigao je ključne golove u osvajanju LŠ-a i sad u finalu ...
brukas i sramota, 7-0real makar sacuvao obraz
Ivanovic je zaista jedan od boljih defanzivaca u Evropi.
Inace, samo par rijeci
Sinoc je Celsi igrao, onako kako je i Livberpul igrao kad ga je vodio Benitez.
Ne slazem se da je Benitez odgovoran za pobjedu, ali se slazem da je odgovoran zasto nije Celsi primio vise golova.(sto je moglo da dovede do poraza, ali zelim da naglasim da je Ivanovic junak, taj koji je donio titulu, to je 90 i nekiu minut, dakle sreca, a Benitez da je imao igru dao bi ga ranije. Sledece, Benfika je bila bolji tim sinoc , samo treba pogledati kako su lako dolazili do gola Celsija, lako pravili visak, a Celsi se spasavao u zadnjoj sekundi kada je disciplinovan bio Ivanovic ili David Luis.
Inace, moram da primijetim da mi je nevjerovatno da koji god trener dodje na klupu Celsija daje sansi igracu kao sto je Ramires, (koji je sav nezgrapan sa loptom u nogama, ponekad neki prodor ali ima reko bih vise minusa kod tog igraca nego pluseva).
Lampard igra kao nekad. Gol lijevom sinoc protiv Benfike, a po mom misljenju njegov glavni kvalitet je sto je on igrac koji dobro razumije fudbal kao igra, tj.jako cijenim i to sto prati akciju, kao sto je to bilo protiv Aston Vile, eto dsao je gol, nije evro, daleko od toga, ali je uvijek tu ako napadaci zakazu.
Kad pomenuh napadace, mozda je bolje bilo da je protiv Benfijke igrao onaj crnac Baden baba jelte_) , jer je Tores iako je dao gol, igrac potpuno pogubljen.Izgubljena investicija, eto sinoc se isplatio, ali generalno, da je Celsi imao napadaca koji je ista bolji od Toresa , tesko da bi dosao u situaciju da se bori protiv A.Vile za direktan plasman u Ligu Sampiona.
Sto se sredine tice, vec pomenuh Ramiresa, ali treba obratiti paznju, a svi to vec jesu, na Hazar-a, pratio sam ga par puta, kada god je bio u timu, dobro je igrao. Prodoran, brz, lucidan, mnooogo, mnogo kvalityeta, a sto mi se posebno svidja je to sto ima kurazi i tezi atrakciji i to ne u stilu Ronaldinja(koji to cini atrakcije radi) nego sto zaista ispadne korisno. Ma, igrac za duze staze, pravi naslednik Lamparda.
Mata, takoddje dobar, nije isti tip igraca kao Hazar, ali tehnicki mekan, oplemenio je igru Celsija.Kada je tek stigao u Celsi, tada se vidjelo koliko je bio potreban takav igrac, malo mekse spanske lopte, smeka, kreacije.
Da ne govorim o ostalim igracima mnogo, Oskaru treba jos da se kali, ali ne treba znati puno pa reci da se radi o vbelikom potencijalu. Ne sjecam se protiv koga bese da je dao 2 gola sa distance na jednom mecu.A da Juventus.(koji je takodje bio bolji od Celsija kao sinoc Benfika , ali Oskarito)(nije bez nista placen dosta evrica)
Kejhil, kao i Ramires, nisu u rangu kluba. Klub kao Celsi mora imati svakog prvotimca , a i kjlupu kioja je jaka.
David Luis je klasa, rasan igrasc totalno, zna hrabro ici naprijed, bespostedno ulaziti u duele kako u napadu tako i u odbrani.
Ceh...kao i uvijek, brani neodbranjuvo, a primi banalan gol(protiv A Vile skoro u njegov ugao)
I par rijeci o kormilaru
Benitezov stil fudbala nisam mnogo cijenio, jos kada je bio na klupi Liverpula.
Podsjeca na Mancinija i Kapela. Jaka sahovska borba kako ne primiti gol, a napasti kada se pruzi prilika.
A to je nesto sto mi se ne svidja koid njih, da ne kazem da je kukavicki pristup igri, jer napad je sastavni dio fudbala.Ne kazem da treba jurisati i atakovati na gol proitivnika uvijek i po svaku cijenu, ali treba znati i kreirati napad i napasti protivnika dobro,.Sto se mene tice, mislim da njima nedostaje kreativnosti, jer imati timove kao sto su Celsi ili Mancester Siti, a ne zavrtjeti glavu vecini rivala ravno je porazu trenera.
Murinjov pristupo je bio takodje defanzivan, ali mislim da je Murinjo mnogo metodicniji i ozbiljniji i sto ne reci inteligentniji trener koji uzgred zna podici kao ni jedan trenber, nesto sto se zove timski duh a to je jako vazan razlog nekada zasto je neki tim jaci mentalno od drugoga.

Salim se salim se, ali odajmo i Toresu priznanje, dao je (cini mi se) sest golova u LE, moze se reci da nas je sam doveo do finala, davao je bar po gol u svakoj fazi osim u polufinalu.Kejhil i Ramires nisu u rangu kluba?brukas i sramota, 7-0real makar sacuvao obraz
Ivanovic je zaista jedan od boljih defanzivaca u Evropi.
Inace, samo par rijeci
Sinoc je Celsi igrao, onako kako je i Livberpul igrao kad ga je vodio Benitez.
Ne slazem se da je Benitez odgovoran za pobjedu, ali se slazem da je odgovoran zasto nije Celsi primio vise golova.(sto je moglo da dovede do poraza, ali zelim da naglasim da je Ivanovic junak, taj koji je donio titulu, to je 90 i nekiu minut, dakle sreca, a Benitez da je imao igru dao bi ga ranije. Sledece, Benfika je bila bolji tim sinoc , samo treba pogledati kako su lako dolazili do gola Celsija, lako pravili visak, a Celsi se spasavao u zadnjoj sekundi kada je disciplinovan bio Ivanovic ili David Luis.
Inace, moram da primijetim da mi je nevjerovatno da koji god trener dodje na klupu Celsija daje sansi igracu kao sto je Ramires, (koji je sav nezgrapan sa loptom u nogama, ponekad neki prodor ali ima reko bih vise minusa kod tog igraca nego pluseva).
Lampard igra kao nekad. Gol lijevom sinoc protiv Benfike, a po mom misljenju njegov glavni kvalitet je sto je on igrac koji dobro razumije fudbal kao igra, tj.jako cijenim i to sto prati akciju, kao sto je to bilo protiv Aston Vile, eto dsao je gol, nije evro, daleko od toga, ali je uvijek tu ako napadaci zakazu.
Kad pomenuh napadace, mozda je bolje bilo da je protiv Benfijke igrao onaj crnac Baden baba jelte_) , jer je Tores iako je dao gol, igrac potpuno pogubljen.Izgubljena investicija, eto sinoc se isplatio, ali generalno, da je Celsi imao napadaca koji je ista bolji od Toresa , tesko da bi dosao u situaciju da se bori protiv A.Vile za direktan plasman u Ligu Sampiona.
Sto se sredine tice, vec pomenuh Ramiresa, ali treba obratiti paznju, a svi to vec jesu, na Hazar-a, pratio sam ga par puta, kada god je bio u timu, dobro je igrao. Prodoran, brz, lucidan, mnooogo, mnogo kvalityeta, a sto mi se posebno svidja je to sto ima kurazi i tezi atrakciji i to ne u stilu Ronaldinja(koji to cini atrakcije radi) nego sto zaista ispadne korisno. Ma, igrac za duze staze, pravi naslednik Lamparda.
Mata, takoddje dobar, nije isti tip igraca kao Hazar, ali tehnicki mekan, oplemenio je igru Celsija.Kada je tek stigao u Celsi, tada se vidjelo koliko je bio potreban takav igrac, malo mekse spanske lopte, smeka, kreacije.
Da ne govorim o ostalim igracima mnogo, Oskaru treba jos da se kali, ali ne treba znati puno pa reci da se radi o vbelikom potencijalu. Ne sjecam se protiv koga bese da je dao 2 gola sa distance na jednom mecu.A da Juventus.(koji je takodje bio bolji od Celsija kao sinoc Benfika , ali Oskarito)(nije bez nista placen dosta evrica)
Kejhil, kao i Ramires, nisu u rangu kluba. Klub kao Celsi mora imati svakog prvotimca , a i kjlupu kioja je jaka.
David Luis je klasa, rasan igrasc totalno, zna hrabro ici naprijed, bespostedno ulaziti u duele kako u napadu tako i u odbrani.
Ceh...kao i uvijek, brani neodbranjuvo, a primi banalan gol(protiv A Vile skoro u njegov ugao)
I par rijeci o kormilaru
Benitezov stil fudbala nisam mnogo cijenio, jos kada je bio na klupi Liverpula.
Podsjeca na Mancinija i Kapela. Jaka sahovska borba kako ne primiti gol, a napasti kada se pruzi prilika.
A to je nesto sto mi se ne svidja koid njih, da ne kazem da je kukavicki pristup igri, jer napad je sastavni dio fudbala.Ne kazem da treba jurisati i atakovati na gol proitivnika uvijek i po svaku cijenu, ali treba znati i kreirati napad i napasti protivnika dobro,.Sto se mene tice, mislim da njima nedostaje kreativnosti, jer imati timove kao sto su Celsi ili Mancester Siti, a ne zavrtjeti glavu vecini rivala ravno je porazu trenera.
Murinjov pristupo je bio takodje defanzivan, ali mislim da je Murinjo mnogo metodicniji i ozbiljniji i sto ne reci inteligentniji trener koji uzgred zna podici kao ni jedan trenber, nesto sto se zove timski duh a to je jako vazan razlog nekada zasto je neki tim jaci mentalno od drugoga.
) i Mate za kojeg i dalje tvrdim da je najprecenjeniji igrač u novijoj istoriji Čelzija...Što se tiče Kejhila, i on je imao fantastičnu prošlu sezonu, odlično je igrao i ove godine dao čak i 5 golova što je za štopera i više nego dovoljno, sve dok se nije povredio bio nam je najbolji štoper u tom trenutku.
On valja samo za Ligu EvropeSlazes se da je Ba trebao igrati protiv Benfike iako nije mogao biti registrovan za takmicenje jer je vec nastupao za Njukasl?Salim se salim se, ali odajmo i Toresu priznanje, dao je (cini mi se) sest golova u LE, moze se reci da nas je sam doveo do finala, davao je bar po gol u svakoj fazi osim u polufinalu.

Bjese ;li ono dfa je lobov'oSve u svemu se slazem,sem u slucaju Ramiresa. Proslu i predproslu sezonu je odigrao za medalju, nadam se da se sjecemo njegove utakmice protiv Barselone. Ova sezona mu je nesto slabija,narocito je na pocetku bio katastrofalan,ali vjerujem da je rijec o sjajnom igracu koji u potpunosti zasluzuje Celzi.
David Luiz sa druge strane,jeste sve sto si gore naveo, ali je takodje glup igrac sa vremena na vrijeme.Bas to-glup.Jedna od boljih poteza Beniteza jeste sto ga je pomjerio na mejsto zadnjeg veznog, a ne centralnog beka,jer smo najcesce zbog njegovih gluposti primali golove.
Sve ostalo![]()

ono, jeste da je radnik na terenu, ali ako bih mogao da biram i imao kes na raspolaganju, na abramovicevo mjesto kupio bih kvalitetnijeg igraca.Kejhil i Ramires nisu u rangu kluba?Pa ko nas je čupao protiv Barselone? Igrao sjajno protiv Napolija, Benfike i uopšte cele prošlogodišnje LŠ ako ne Ramires?
Ramires je zmaj od igrača neumorni trkač sredine terena koji ume da postigne i pogodak s vremena na vreme (ove sezone 6-7 čini mi se).
Slažem se da možda ove sezone Ramires nije toliko blistao kao prošle, ali o5 LŠ je vrhunac, LŠ smo oduvek čekali, a tu je prošle sezone Ramires odigrao briljantno, za razliku od Toresa(kojeg se nadam se rešavamo ovog leta) i Mate za kojeg i dalje tvrdim da je najprecenjeniji igrač u novijoj istoriji Čelzija...Što se tiče Kejhila, i on je imao fantastičnu prošlu sezonu, odlično je igrao i ove godine dao čak i 5 golova što je za štopera i više nego dovoljno, sve dok se nije povredio bio nam je najbolji štoper u tom trenutku.
Za Beniteza se slažem![]()
Poslednje transfer spekulacije: Andre Surle zeli u Celsi ali Leverkuzen hoce da de Brujne bude ukljucen u transfer, prvi dolazak ovog leta ce biti mladi van Ginkel iz Vitesea, kao dugorocna zamena za Lamparda, Monako nudi 25 miliona funti za Baneta Ivanovica, dok je Abramovic poslao ponudu tesku 47 miliona evra za Kavanija, dok Rafa Benitez (koji je novi trener Napolija) zeli 30 miliona + Tores. Abramovic ne zeli da proda Toresa jer ga gotivi. U igri za Kavanija je i Siti, dok je Real odustao i fokusirace se na Suareza.
![]()
Vozi Misko!