GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Meni se cini da je Ten Kate faca i nekako bas cool osoba. Imam jednu slicicu kako se Ten Kate i igraci jure na treningu i kako je kao Kate na travi dok su igraci preko njega..Nesto kao sutka,...
Ni Engleski fanovi ne vole mnogo Granta, u stvari oni se dele u 3 grupe: Oni koji placu za Murinjom, oni koji misle da Kate radi sav posao a Grant skuplja poene i oni koje boli dupe ko je na celu tima. Ja nikako ne bi zamenila Lamparda u utakmici protiv Liverpula, mada i on je bio malo umoran. Tek sto se oporavio. Sto se Balaka tice, sumnjiv mi on nesto, nije nesto zablistao od kada je dosao. A sto se tice kapitenske trake moze samo da sanja. Nema trake dok su tu Teri (znaci nikada je nece nositi
) i Lamps. I da..Ne smatram da je po ponasanju Lamps slican Drogbi. Mislim da je lojalniji klubu. Mada posle onog odlaska Anrija...Sve je moguce.

kako sam se ismijao a u stvari je to istina...mislim na boldovano...Lampard mi smrdi na Anrija

I ako uzmemo u obzir da mu je dat ugovor slican Teriju ili mozda malo gori a to je najbolji ugovor u Evropi onda mi bas nije previse lojalan ali dobro...pokazace jun!
A Drogba je bas neki emotivac ... s tim da izgleda kao grubijan na terenu ... zato se bojim da ce on prije potpisati nego li Lamps ...
Nijesam prije dodao u ovom dugom postu...mislim da bismo sto prije morali da pocnemo da igramo manje posten fudbal jer mi nemamo nijedan slobodan udarac po mecu(ili vrlo malo, a tada ih iskoristimo) a kad vidim kako ih Kristijano dobija bukvalno popi*dim...
. Imam jednu slicicu kako se Ten Kate i igraci jure na treningu i kako je kao Kate na travi dok su igraci preko njega..Nesto kao sutka,...
. Nema trake dok su tu Teri (znaci nikada je nece nositi 

:mad:
:-):smile:8-)8):shock::-o:-(

:-|:|
:rolleyes: