Chelsea FC

Meni se cini da je Ten Kate faca i nekako bas cool osoba :). Imam jednu slicicu kako se Ten Kate i igraci jure na treningu i kako je kao Kate na travi dok su igraci preko njega..Nesto kao sutka,... :lol:
Ni Engleski fanovi ne vole mnogo Granta, u stvari oni se dele u 3 grupe: Oni koji placu za Murinjom, oni koji misle da Kate radi sav posao a Grant skuplja poene i oni koje boli dupe ko je na celu tima. Ja nikako ne bi zamenila Lamparda u utakmici protiv Liverpula, mada i on je bio malo umoran. Tek sto se oporavio. Sto se Balaka tice, sumnjiv mi on nesto, nije nesto zablistao od kada je dosao. A sto se tice kapitenske trake moze samo da sanja :evil: . Nema trake dok su tu Teri (znaci nikada je nece nositi :D) i Lamps. I da..Ne smatram da je po ponasanju Lamps slican Drogbi. Mislim da je lojalniji klubu. Mada posle onog odlaska Anrija...Sve je moguce.

:lol::lol::lol::lol: kako sam se ismijao a u stvari je to istina...mislim na boldovano...
Lampard mi smrdi na Anrija:lol::lol::lol:
I ako uzmemo u obzir da mu je dat ugovor slican Teriju ili mozda malo gori a to je najbolji ugovor u Evropi onda mi bas nije previse lojalan ali dobro...pokazace jun!
A Drogba je bas neki emotivac ... s tim da izgleda kao grubijan na terenu ... zato se bojim da ce on prije potpisati nego li Lamps ...

Nijesam prije dodao u ovom dugom postu...mislim da bismo sto prije morali da pocnemo da igramo manje posten fudbal jer mi nemamo nijedan slobodan udarac po mecu(ili vrlo malo, a tada ih iskoristimo) a kad vidim kako ih Kristijano dobija bukvalno popi*dim...:twisted::twisted::twisted:

Meni se cini da je Ten Kate faca i nekako bas cool osoba :). Imam jednu slicicu kako se Ten Kate i igraci jure na treningu i kako je kao Kate na travi dok su igraci preko njega..Nesto kao sutka,... :lol:
Ni Engleski fanovi ne vole mnogo Granta, u stvari oni se dele u 3 grupe: Oni koji placu za Murinjom, oni koji misle da Kate radi sav posao a Grant skuplja poene i oni koje boli dupe ko je na celu tima.
Ja nikako ne bi zamenila Lamparda u utakmici protiv Liverpula, mada i on je bio malo umoran. Tek sto se oporavio. Sto se Balaka tice, sumnjiv mi on nesto, nije nesto zablistao od kada je dosao. A sto se tice kapitenske trake moze samo da sanja :evil: . Nema trake dok su tu Teri (znaci nikada je nece nositi :D) i Lamps. I da..Ne smatram da je po ponasanju Lamps slican Drogbi. Mislim da je lojalniji klubu. Mada posle onog odlaska Anrija...Sve je moguce.
Grijesis.Celzijevi fanovi o Grantu imaju dva misljenja : da odlicno radi posao ,a ima onih koji oplakuju Murinja.Samo zli jezici misle da Ten Kate(koji je meni faca takodje)radi sve umijesto njega(znaci obozavatelji rivala).
Vjeruj mi,mislim da citam vise englesku stampu od teme ;) (mada ne mora da znaci,ovo nije nista uvrijedljivo),a i znam nekoliko engleza vidjam ih cesto.
Sto se mene tice,Grant je okej.

Evo male modifikacije,znam da je losa,ali kad sam je uradila u paintu(istekao mi photoshop).dobicete bolju verziju u srijedu!!!
pozz
p.s. ''tijelo'' mi je pozajmio gudjohnsen,nisam htijela da ureknem Drogbu pu pu pu :D

Grijesis.Celzijevi fanovi o Grantu imaju dva misljenja : da odlicno radi posao ,a ima onih koji oplakuju Murinja.Samo zli jezici misle da Ten Kate(koji je meni faca takodje)radi sve umijesto njega(znaci obozavatelji rivala).
Vjeruj mi,mislim da citam vise englesku stampu od teme ;) (mada ne mora da znaci,ovo nije nista uvrijedljivo),a i znam nekoliko engleza vidjam ih cesto.
Sto se mene tice,Grant je okej.

Ma Grant ye OK.Celzi ce daleko da dogura u Ligi Sampiona, polufinale, a mozda i oswoyi, ko zna...

Jao kako mu lepo stoji plava boja. :)

Sto se tice fanova, mozda je i tako kao sto ti kazes, mada po forumima ovako stoje stvari. Ili su bar stajale pre nedelju dana, nisam od tada citala postove. :) I sto se mene tice Grant je potpuno ok. :) Ne mogu da kazem da ga volim, ali covek dobro radi svoj posao.

A nisi htela da ureknes Drogbu jel' da? :lol: :lol: :lol:

Vilja jegrachina...kakva je samo 2 gola dao protiv Betisa...jao jao...
On bi nam stvarno dobro dosao!
A Gudjonsen je bio veoma dobar igrac...mnogo nam je znacio...jer je mogao da igra na vise pozicija...koristan prije svega! Ali i bio je u losoj formi u posljednje vrijeme dok je tu bio Murinjo...
A prema Grantu sam ravnodusan...cekam sljedeceg trenera koji ce biti manje hladan i koji ce napraviti da ekipa igra leprsaviji fudbal jer zato je Murinjo i otisao a Celzi igra kao prije...mozda za nijansu drugacije(i to vise zahvaljujuci pojacanjima nego treneru)...tako da mi nije jasan Abramovic(mada nece ni on opet da mijenja trenera barem ne prije ljeta jer to utice lose na ekipu ali onda Grant sigurno odlazi)
meni glavna stvar koja smeta kod Granta je ta da on treba da uliva snagu timu, da ima jak karakter, da bude dobar psiholog jer to je Celzijevim igracima neophodno(od njih se trazi puno) ... taj profil je bio Murinjo...mislim da Huande Ramos ne bio los izbor ili neki mladji trener Zola, van Basten itd.

Ma Grant ye OK.Celzi ce daleko da dogura u Ligi Sampiona, polufinale, a mozda i oswoyi, ko zna...

Ne znam koja je fora u tom pisanju "w" umesto "v" i "y" umesto "j" ali dobro:D

Sto s tice tvoje konstatacije moram reci da se apsolutno ne slazem sa njom. Celzi ce mozda, tj. verovatno proci u 1/4 finale i to ce biti sve. Murinjo je bio pokretacka snaga Celzija ali njega vise nema...na Vasu zalost. Pre cete osvojiti Premier ligu nego LS koja je i ove godine rezervizana za Rosonere :mrgreen:

ja sam bila za Van Bastena da dodje.
Kad je bio Murinjo,fudbal smo igrali toliko ruzno, k'o slonovi...
iGRAMO ljepse...ne smeta mi gRANT.
Okej ej ovako,solidna treca pozicija,ja bih voljeal da pobijedjujemo jace timove,to me zabrinjava kod Granta(ili MUzaru,FK Oruzje,Bubregbudalu smo pobijedili u Karling Kupu kad im je tim bio neprepoznatljiv).
Pustite ga.Bolje ovako,nego da mjenjamo trenere kao Njukasl.

Igrali smo jak fudbal a ne ruzan...znaci veoma tvrd, sa malo sansi(vecinom iskoristenih)...
Po odbrani smo bili poznati sirom Evrope...niko nema odbranu kao Celzi(to je cak izjavio i Suster na pocetku sezone)...

Igrali smo jak fudbal a ne ruzan...znaci veoma tvrd, sa malo sansi(vecinom iskoristenih)...
Po odbrani smo bili poznati sirom Evrope...niko nema odbranu kao Celzi(to je cak izjavio i Suster na pocetku sezone)...
IGRALI smo prvih godinu dana pod Murinjom...damo gol...svi se povuku u odbranu...oni daju gol...1:1 damo drugi gol...2:1 za nas...i ponovo u odbranu...
i sve tako u krug.
TO NE FUNKCIONISE UVIJEK!!!
idite na www.premierleague.com
i vidjecete da smo mi jedni od poslednji na Fair Play listi...pitate se zasto?!
jer igraci igraju MURINJOV recept...

ma joooooooooooooook
igrali smo kao...na malom fudbalu eto kako smo igrail.
:shock:
jEKO...????
ljudi,gubimo Jeku!!!
(niko mi nije odgovorio kog napadaca smo imali a da je bio sladji od Guddija)
"ljudi gubimo jeku" :lol: :lol: :lol:
Ja mislim da to nije bas istina... Murinjo je bio takticar, znaci takticki smo igrali jako, a sad to ne izgleda uvek lepo. Mada imali smo svojih momenata. Jel se secas Murinjove reakcije kad smo pobedili barsu tj. kad smo dali gol? :lol: Ja to nikada necu da zaboravim, kao ni komentare novinara. :lol:

Ne secam se lepseg napadaca, ali zasto imamo medenijeg polu napadaca :).

"ljudi gubimo jeku" :lol: :lol: :lol:
Ja mislim da to nije bas istina... Murinjo je bio takticar, znaci takticki smo igrali jako, a sad to ne izgleda uvek lepo. Mada imali smo svojih momenata. Jel se secas Murinjove reakcije kad smo pobedili barsu tj. kad smo dali gol? :lol: Ja to nikada necu da zaboravim, kao ni komentare novinara. :lol:
super su njegovi komentari bili,to bi ucinilo utakmicu ''ljepsom''.
Za njega nije Premijer Liga vec Italija.
Ajde,koji napadac u Celziju je IKADA bio ljepsi od Gudjohnsena?Da vas cujem!!!
Jedino Villa ako dodje (daj boze) :D

na koljenima bijase?!
ako je to...onda se sjecam!
Ma to je majstor! Mozda dodje opet na ljeto...:lol::lol::lol:
Stari smajliji su vraceni!
:):o:D;):p:mad::confused::(:-):smile:8-)8):shock::-o:-(:lol::x:-x:-P:razz::roll::twisted::evil::cry::oops::wink:;-):!::?::idea::mrgreen::neutral::-|:|:arrow::rolleyes::cool::eek::P:heart:
steta sto nema smajli-kolgejta...:D...ali ne moze sve bit perfektno...
nece se vracati sigurno.
EJ LJUDI...NE PISE nam se dobro,Arsenal je vec ''pogodio'' mrezu Blekburna!
Bice 7:0 za Arsenal..:(

na koljenima bijase?!
ako je to...onda se sjecam!
Ma to je majstor! Mozda dodje opet na ljeto...:lol::lol::lol:
Jeste na kolenima! I vikao iz sveg glasa.. :lol: A novinari dali naslov: " Ode Armanijevo odelo u propast" :lol: :lol: :lol:
Naravno da je majstor. Niko nije znao da tako ulije samopouzdanje igracima i kad smo bili favoriti i kad smo gubili...I niko nije mogao tako da skine pritisak sa igraca (doduse izjavama bi ga uvek prebacio na sebe) . Majstor nego sta i lik i po. :)

A sto se ove tvoje poslednje recenice tice mogu samo da kazem:" Ti si moj covek! :D" ... Iz tvojih usta u bozije usi. :)

Jeste na kolenima! I vikao iz sveg glasa.. :lol: A novinari dali naslov: " Ode Armanijevo odelo u propast" :lol: :lol: :lol:
Naravno da je majstor. Niko nije znao da tako ulije samopouzdanje igracima i kad smo bili favoriti i kad smo gubili...I niko nije mogao tako da skine pritisak sa igraca (doduse izjavama bi ga uvek prebacio na sebe) . Majstor nego sta i lik i po. :)

A sto se ove tvoje poslednje recenice tice mogu samo da kazem:" Ti si moj covek! :D" ... Iz tvojih usta u bozije usi. :)
:heart:
(prije nego sto me jeka ubije,da kazem da arsenal vec vodi protiv Blekburna 1:0)

Back