Jel' ti imas neki problem? Ako imas idi leci se. Da ti kazem nesto o tvojoj religiji: Subotom i nedeljom bi trebalo da se ide u crkvu jel' da? E pa statisticki gledano ljudi vise idu na stadione nego u crkvu, vise obozavaju Kaku,Drogbu, Kronalda itd.. nego Isusa. Jel' znas kad se sete boga dok su na stadionu? Kad se sutiraju penali. Jel' hoces da cujes jos nesto o religiji? Ti nas zoves zaludjenicima, a takvi kao ti (samo mozda druge vere) ubijaju u ime religije. Da li je to ispravno? Zar nije jedna od zapovesti "Ne ubij" pa kako se to onda uklapa u sliku petogodisnjaka koji je opasan bombama i kome kazu:" Trci prema Amerikancima, povuci ovo i onda ce biti eksplozija cveca" . KAko se tvoja religija uklapa u visevekovno mucenje nevinih ljudi ,samo zato sto su bili pametniji od ostalih, u Ime Boga?
Zato molim te nemoj da mi pricas o religiji. Veruj u sta zelis to je tvoj izbor, ali nemoj da vredjas.
Мени се чини да ти имаш проблем. Суботом и недељом идем у цркву, не сваке суботе и недеђе, али идем. (суботом се не мора, недељом би требало, али не мора. Има доста правих верника који сматрају да између Бога и њих самих не треба посредник), на стадионе никад. Много више волим Исуса него Каку, Дрогбу и КРоналда. Не каже свака вера не убиј. То је доказ колико си необавештена.
Е сад мало о овоме сећању на Бога. Ово што сам болдовао доказује твоју неписменост. Људи, нажалост већина, сете се Бога кад су у невољи или када је тренутак доношења неке важне одлуке. То нису верници. Верник је човек који мисли на Бога кад се осећа лепо, али исто тако и у тешким ситуацијама.
Једно питање за тебе: Шта је реалније:
а) Бог је створио Земљу и живи свет на њој
б) Земља је велика фудбалска лопта, а живи свет на њој се развија из малих фудбалских лоптица