sa' će kupi u prodavnicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa, ajde da ovo pretvorimo u kafanu Flert![]()
sa' će kupi u prodavnicu![]()
A narod gleda u tebe, kao da si stavila ***** u ustaIdem ja tako ulicom i gulim bananu i jedem.

Flert može da bude koristan za mirne i lepe snove, sunce, more, livade, leto, i td. korisno, korisno. Može poslužiti i chatt u nedostatku drugačijeg. 

A narod gleda u tebe, kao da si stavila ***** u usta![]()

Toliko sam se opustila da ovih dana, idem iz prodavnice i otvorim kiselu vodu od dva litra i nagnem iz flase u kesi, sa sve kesom na sred ulice. Kad dostignes jedan zavidan izgled super slatke i lepe i simpaticne devojke, onda takve stvari mogu samo da budu simpaticne.

...........kao sto rekoh bajke i josh da postoji flasha kisele od 2 litre pa svi da poverujemo u to ...........![]()
Kakav si ti indijanac. Ne da postoji jedna vrsta kisele vode od dva litra, nego postoji koliko god hoces vrsta kiselih voda od 2 litra.

..........kod nas u srbiji nema ..........mada postacemo i mi svet ...ali jednog dana ...;-)..........to mozda kod tebe u LA (lazarevcu) ili u milanu (gornjem milanovcu) ili londonu (loznici) ili ujedinjenim emiratima UE (uzicu )..........kod nas u srbiji nema ..........mada postacemo i mi svet ...ali jednog dana ...;-)
Oli ti kapicu?Sad će Kambodža da trkne časkom do prve da proveri... *ebo te, pa vi četujete!