Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam gledala prvu epizodu osme sezone, sa onom novom Billi, slatka je, a mali Vajat je kao secer, iscenirale sopstvenu smrt, i promenile lik, kao i leo, sad su za sve druge drugaciji osim za porodicu, i kad se pogledaju u ogledalo drugacije su
uglavnom nije lose

Pa ja jesam citala o toj epizodi,ali je nikad nisam gledala!Kako si je gledala.A SSJ_4-nema sanse da ti saljem mail jer imam neke probleme,ali mogu da ti se javim na PP.

sofffy:
ma imam ja adsl.. na koji nacin da nadjem taj site ili program... ?

ukucaj na google eDonkey2000 i skini sa nekog sajta, instaliraj ga i preko njega skidas.
ovako znaci, nakon instaliranja otvori ga, klikni na search i ukucaj kod keywords charmed a odaberi format video, i klikni u nastavku na search, on ce pronaci i dobices listu, odaberes koju hoces epizodu i kliknes na nju a onda kliknes u desnom cosku na download. Onda kliknes na ikonicu transfers i videces da pocinje skidati, ali malo sacekas, cesto je brzina slaba, uglavnom videces da se pomeraju procenti, samo budi strpljiva.
Mozda zvuci komplikovano, ali videces da je bas jednostavno.
E sad ako budes htela, recimo nocu iskljuciti racunar, kliknes na to sto skidas desnim klikom misa i odaberes pause, i na x izadjes iz programa, a kada ponovo upalis racunar eDonkej ce ti biti u donjem desnom cosku racunara medju onim malim ikonicama, kliknes na njega i na open, pa opet na to sto skidas i odaberes resume.
Ako nesto nije jasno, slobodno pitaj

kelly_ns:
ukucaj na google eDonkey2000 i skini sa nekog sajta, instaliraj ga i preko njega skidas.
ovako znaci, nakon instaliranja otvori ga, klikni na search i ukucaj kod keywords charmed a odaberi format video, i klikni u nastavku na search, on ce pronaci i dobices listu, odaberes koju hoces epizodu i kliknes na nju a onda kliknes u desnom cosku na download. Onda kliknes na ikonicu transfers i videces da pocinje skidati, ali malo sacekas, cesto je brzina slaba, uglavnom videces da se pomeraju procenti, samo budi strpljiva.
Mozda zvuci komplikovano, ali videces da je bas jednostavno.
E sad ako budes htela, recimo nocu iskljuciti racunar, kliknes na to sto skidas desnim klikom misa i odaberes pause, i na x izadjes iz programa, a kada ponovo upalis racunar eDonkej ce ti biti u donjem desnom cosku racunara medju onim malim ikonicama, kliknes na njega i na open, pa opet na to sto skidas i odaberes resume.
Ako nesto nije jasno, slobodno pitaj

skini ga odavde
www.edonkey.com/downloads.php
klikni na eDonkey GUI version v 1.4.3. na download

Giovanna:
Trenutno sam na Isdn.Da li je bolje da se prikacim na bezicni internet ili Adsl (Kod nas ga trenutno nema) da bi skinula Cari?

iskrena da budem neznam, jer ne znam tacno kakvi su ti uslovi koriscenja, jel znas mozda koji ti je protok i koliko si ogranicena pri skidanju, ii mozda placas koliko skines MB.
Ja sam na bezicnom netu, a sad svaka epizoda ti je oko 350 MB, a treba nekad i dva dana da je skidas.
Mada vredi, jer epizode osmog serijala su odlicne!

Back