VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VictorySun:Evo jedne slicice iz 7 sezone.
![]()
VictorySun:Nemam pojma, nisam gledala 6 sezonu.
Njega je Brabas naterao na to, rekao mu je (onako u mislima da kao taj staresina zna gde je on i da nece da mu kaze jer zeli bebu krisa).
A Leo se razocarao sto je ubio neduznog.
Jos nesto ?
![]()
![]()
![]()

Izvinite dal bi me neko prosvetlio...ko je Lori Room (ako nista gde je bila u kojim serijama) a drugo sto sam htela da vas pitam...pre svega ja sam takodje fan serije ali me nervira sto nema repriznog termina tj ima al negde tipa u 5 ujutru...no nema veze...Pitanje glasi : Sta se desilo sa onim slatkim Jason-om koji je bio sef Fibi , bili su tako ekstra par...a ja nisam bila jedno vreme tu pa nisam gledala...ako nije problem da se neko sazali na mene da mi kaze...hvala...Tiksi:U knjizi se radi o 1 sezoni,kad su dobili moci.Dobre zaniljivosti su da je Holly trebala da igra Pru,Shanen-Pajper,a ori Room-Phoebe,posto je Lori imala privatne probleme (ostavio ju je decko sa kojim je imala jaku vezu),zamenila ju je Alyssa.Dok su Shanen i Alyssa mogle snimati i bez grudnjaka,Holly je nosila i umetke kako bi ih povecala (grudi).Ima jos par zanimljivosti ako je neko zainteresovan!
P.S.Holly ne daje svoju e-mail adresu a ni jedna zvezda,one ti daju samo kucnu adresu,a ako oces da saljes potrebno ti je minimala 1000 dinara za markicu.
pa dogovorili su da se ne vidjaju neki vrijeme i on se vratio u hong-kong!crno oko:Izvinite dal bi me neko prosvetlio...ko je Lori Room (ako nista gde je bila u kojim serijama) a drugo sto sam htela da vas pitam...pre svega ja sam takodje fan serije ali me nervira sto nema repriznog termina tj ima al negde tipa u 5 ujutru...no nema veze...Pitanje glasi : Sta se desilo sa onim slatkim Jason-om koji je bio sef Fibi , bili su tako ekstra par...a ja nisam bila jedno vreme tu pa nisam gledala...ako nije problem da se neko sazali na mene da mi kaze...hvala...
ja imam cd sa 2. sezonom... dobila iz amerikeTiksi:pa secas se kako sam rekla da na googlu ukucas charmed/episode i nadji u 7 sezoni prva epizozoda inace imas na sajtu www.charmed-net.de je na nemackom a .com je valjda na engleskom,a sto se tice knjige cula sam da ima malo primeraka,samo 900.i kod nas nece skoro biti dvd po sezonama.
Tiksi:Blago tebi,ja nemogu da kupim ovuobicnu knjigu jer ne znam gde je ima.Cisto sranje!!!!!!1