Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma jok...idite na pinkov sajt na forum pa im recite sta imate...ili se pridruzite masi koja ih svakodnevno pljuje!

a sto se tice pesme,ne znam da li je neko postavljao, ako vam treba-mislim na ovu iz serije :lol: , kazite pa cu vam reci gde da je skinete...

E ljudi ja cu poludeti, jer nema cari! Da li neko zna koja je bila poslednja prikazana epizoda?? Ja sam poslednje gledala kad su usli u onu knjigu od one brace iz carobnjacke skole. Jel bilo nesto posle toga?
Samo da znate ja stvarno sada bojkotujem pink, vise me nerviraju, pa ko ce da im gleda cari subotom u 7 ujutru!!!! Oni nisu normalni, evo sad iz ovih stopa idem na njihov forum da im kazem sve sto imam..

ljudi, svi koji volite seriju cari, isla sam na pinkov forum i rekla im da promene termin. Sto nas vise bude to trazilo, morace da to urade i zato SVI NAVALITE na forum na sajtu rtvpink i napisite svoje misljenje u svim temama vezanim za termin cari. Za pocetak idite na temu koja se zove sugestije gledalaca, ili nesto na tu foru, ne znam tacno. Ajde pomagajte svi, mozda nam uslise zelju ako nas bude dosta. Prenesite ovu informaciju svima koje poznajete, a koji vole cari i naravno ukoliko se krecete i po drugim forumima gde se pominju cari. Ne napustajmo nasu omiljeni seriju, jer ako se udruzimo, mozemo nesto i da uradimo!!! ;)

Pa volim da mislim pozitivno ali ipak sumnjam da mozemo nesto Pinku. Briga njih. Ma nisu normalni,ko ce ustajati u 7 subotom(pa kad legnem u petak). A ono na forumu oni ni ne citaaju,mislim sumnjam...

Pajper:
Pa volim da mislim pozitivno ali ipak sumnjam da mozemo nesto Pinku. Briga njih. Ma nisu normalni,ko ce ustajati u 7 subotom(pa kad legnem u petak). A ono na forumu oni ni ne citaaju,mislim sumnjam...
Citaju, citaju sigurno! Cak su i odgovorili jednom decku u vezi ostalih serija. Pokusajmo, nista nas ne kosta!! :) :)

Back