mshone
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
ma razmisljao sam milion puta da se i ja upustim u tu avanturu, ali nisam imao mooda za tako nesto, jer mi i ive 4000 znace kao nebo.jerotije:A shto smatrash da ce to da urade ? I u najtezim vremenima pod vlashcu Slobodana Miloshevica kad je 100 dm vredelo bogatstvo a fabrika Zastava nije radila pa se josh vozili i najveci krshevi u Evropi, ni tad nisu pushtali nikakvu preregistraciju a ne sad kada se u Srbiju na ovakve-onakve nacine dovuklo novijeg krsha od gvozdja a i standard je relativno malo bolji. Ajde objasni mi detaljnije ovo shto si hteo reci jer ja ocito nevidim daleko, osim ako i ti sam nemash auto na CG tablice pa sam sebe teshish da ce biti preregistracija !![]()
Jednostavno, suvise je velika cifra 250000 glasova da nebi dozvolili tim ljudima da registruju.
i u toj grupi, polovina ih je koji su kupovali tako auto zato sto nisu imali za bolje.
ako je nanisanio pasata, a ima 3000, nije ga mogao kupiti za te pare ovde, ali mogao je tamo.Jednostavno, logika je u pitanju.
ima toga sto pricas i za gedore.
a o mom priholoskom stanju i primeni ego-mehanizama /samo-tesenje i sl / ne brini.Niti je to tvoj posao niti je taj slucaj u pitanju.