Ne, ne hvalim se, nisu to bili automobili od 10K eura, 2 su bila od 3500, toliko sam ih prodao, svojim prijateljima u CG, jer su im se svideli a i bili su povoljniji nego na pijaci, a ovaj treci je oko 3000 kosta. Ja se ne bavim preprodajom auta, ja nisam zaradio ni na cijoj nesreci, tako da se Boga ne bojim po tom pitanju. Ja sam te automobile uzeo jer su mi bili jako povoljni, mnogo povoljniji nego sto su recimo isti takvi u oglasima. Posto imam rodjaka carinika u CG, jeftinije sam prosao sa carinom, u stvari kostalo me je dosta jeftinije jer sam sve sam zavrsio, tj nisam isao preko agencije. Neko je rekao da auto ne mora da se vozi u CG da bi se registrovalo? Nije tacno, ako je auto regularan, onda mora, ako je fals, onda ne mora, jednostravno, covek koji vam "sredjuje registraciju" lupi pecat, popuni polisu, itd a to sve veze sa vezom nema. Da me ne bi neko prozivao u vezi ovoga, moze jednostavno da ode u CG i da u gradu u kom je auto registrovano ode u SUP i zamoli da mu provere da li je auto u evidenciji ili ne, ali ako nije, vratice se peske kuci, jbga.
Ako neko sumnja u regularnost ili cisto zeli da bude siguran da je auto regularno registrovan moze me kontaktirati na PP, mogu pomoci za dosta gradova u CG da se proveri.
Sa prethodnim postom sam hteo reci da su automobili bili povoljniji na CG nego na nase table, jer je neko rekao da nije tacno da je bila velika razlika u ceni, a ona je bila 15-20% sto nikako nije malo.