CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
robocap:
Ljudi da li ste vi normalni? Pa niko nije prošao jeftino sa tim autima. To su laži. A i koliko je vas koji ste prošli loše što ste kupili auto sa euro3 motorom , jel hoćete da ih vratite i kupite stariji i lošiji da bi bili zadovoljni? NIje , nego ste zlobni i pokvareni. Koliko pravo govorite toliko vam bog zdravlja i sreće dao zlobnici.
Kao prvo imao sam 3 auta na CG table, i sva tri su placena od 1000 do 1800 manje nego isti na Sr table. Dva sam prodao, jedan mi je jos ostao, ali i za njega imam musteriju, tako da se ne sekiram.
Drugo, siguran sam da Bog nema veze sa ovom temom.
Trece, Bog se pise velikim slovom

skyworks:
Kao prvo imao sam 3 auta na CG table, i sva tri su placena od 1000 do 1800 manje nego isti na Sr table. Dva sam prodao, jedan mi je jos ostao, ali i za njega imam musteriju, tako da se ne sekiram.
Drugo, siguran sam da Bog nema veze sa ovom temom.
Trece, Bog se pise velikim slovom
Kao prvo i drugo a i treće jel uopšte znaš šta si hteo da kažeš ili si samo hteo da se hvališ? A ako si sve to i uradio onda si ti jedan prevarant neviđeni i vratiće ti se ako veruješ u Boga, jer si zaradio na tuđ račun a na prevaru.

robocap:
Kao prvo i drugo a i treće jel uopšte znaš šta si hteo da kažeš ili si samo hteo da se hvališ? A ako si sve to i uradio onda si ti jedan prevarant neviđeni i vratiće ti se ako veruješ u Boga, jer si zaradio na tuđ račun a na prevaru.
Sigurno se hvali. Mozda je prodao dva dok je josh moglo ali sad vishe nemoze-nepomazu ni kozne gace. Bio sam proshle nedelje na autopijaci u Bubanj potoku. Sreo sam prijatelja koji ima Mercedes 124 na CG table. Sreli smo se pred kraj pijace tj pred rasturanje i kaze mi da ga niko nije pitao ni koliko trazi a kamoli da dobije ponudu. Povucen njegovim iskustvom racunam da nema coveka u zemlji Srbiji koji bi sad kupio auto na CG tablice ako ima imalo mozga. Ko ima takav auto treba da ga nekako vrati ako moze u CG i da ga da poshto-zashto ili da ga polagano krcmi ovde za delove. Nemislim nishta zlonamerno ali to je jedini nacin da bar malo izvadi fleka za pare. Pozdrav svima ! :)

Ma neverujem da ce ti oduzeti. Da to hoce da rade vec bi poceli da oduzimaju jer pravno gledano ti sad zvanicno nemash pravo da ga vozish a vozish ga. Shta bi bilo kada bi seo da vozish bosanske tablice ? Pa uzeli bi ti ga odmah i pisali ti carinski prekrshaj. Zashto se Bosna sad trenutno razlikuje od CG. Papiroloshki je isto ali ti se i dalje vozish. Prica se da je ministar saobracaja dobio kao mito velike pare da bi pustio da se trenutno voze CG table i zato Vas niko nedira ali dokle.....? Nije to reshenje da vozish a da znash da imash zackoljicu. Lepshe i bolje se osecash kada te zaustavi pandur a ti ga napushish onako srpski.....razumesh, jer znash da ti nemoze nishta. Ovako znash i sam. Pozdrav !

Ne, ne hvalim se, nisu to bili automobili od 10K eura, 2 su bila od 3500, toliko sam ih prodao, svojim prijateljima u CG, jer su im se svideli a i bili su povoljniji nego na pijaci, a ovaj treci je oko 3000 kosta. Ja se ne bavim preprodajom auta, ja nisam zaradio ni na cijoj nesreci, tako da se Boga ne bojim po tom pitanju. Ja sam te automobile uzeo jer su mi bili jako povoljni, mnogo povoljniji nego sto su recimo isti takvi u oglasima. Posto imam rodjaka carinika u CG, jeftinije sam prosao sa carinom, u stvari kostalo me je dosta jeftinije jer sam sve sam zavrsio, tj nisam isao preko agencije. Neko je rekao da auto ne mora da se vozi u CG da bi se registrovalo? Nije tacno, ako je auto regularan, onda mora, ako je fals, onda ne mora, jednostravno, covek koji vam "sredjuje registraciju" lupi pecat, popuni polisu, itd a to sve veze sa vezom nema. Da me ne bi neko prozivao u vezi ovoga, moze jednostavno da ode u CG i da u gradu u kom je auto registrovano ode u SUP i zamoli da mu provere da li je auto u evidenciji ili ne, ali ako nije, vratice se peske kuci, jbga.
Ako neko sumnja u regularnost ili cisto zeli da bude siguran da je auto regularno registrovan moze me kontaktirati na PP, mogu pomoci za dosta gradova u CG da se proveri.
Sa prethodnim postom sam hteo reci da su automobili bili povoljniji na CG nego na nase table, jer je neko rekao da nije tacno da je bila velika razlika u ceni, a ona je bila 15-20% sto nikako nije malo.

Ja vi se javljam da se zahvalim i vasem ministru Dinkicu i vama pametnim Srbijancima, jer cu moci od septembra da kupim neki "strani krs" - kako ga vi zovete za duplo manje para nego sto bi platio prosle godine.

Kod nas su cene vec pale za trecinu, a tek ce pasti kada nam posaljete "krseve" u septembru.

Nisam glasa na referndum, ali vec je vidljiva korist od samostalnosti.

Viva vero Montenegro

Nisam znao da drzavna samostalnost ostecuje (ispravlja) mozdane vijuge?
Tebi je jado, mozak ravan ko tepsija.
Zelim ti barem 20 automobila u tvom samostalnom dvoristu!
Vuci se pod kamen ispod kog si izmileo i ne zagadjuj ovde, to ostavi za "vero Montenegro"!

vaso:
Ja vi se javljam da se zahvalim i vasem ministru Dinkicu i vama pametnim Srbijancima, jer cu moci od septembra da kupim neki "strani krs" - kako ga vi zovete za duplo manje para nego sto bi platio prosle godine.

Kod nas su cene vec pale za trecinu, a tek ce pasti kada nam posaljete "krseve" u septembru.

Viva vero Montenegro
Eeee moj Vaso ,prosto mi te je zao...

vaso:

Viva vero Montenegro
dragi vaso, zdusno te podrzavam i zao mi je sto i ti nisi `glasa na referendum`, jer bi se tako, makar za nijansu, lakse otkacili vas krvopija.
Zivela vasa samostalnost!!!!
i nemo` vise da nas davite.....

Bas ste se pomamili.

Moze biti da mi je "mozak ispeglan", ali znam da se bolja auta teraju kod nas, u BiH i Makedoniji, jer mi nemamo tako mudre glavesine koje ubedise narod da je jugo dobar auto, a Golf III krntija.

U Evropi se najlosija auta voze u Srbiji. Moze biti da je samo Albanija losija od Srbije.

I dok se vi u Srbiji svadjate ko ce da se duva sa kolima sa CG tablama, a ko ce da ispadne budala mi u nasim zemljama vozimo u proseku mnogo bolja kola od vas i to sve legalno.

Neko od vas rece da nije normalno da neko vozi auto sa SR tablicom koji je platio 3 000 E, a neko vozi isti auto sa CG tablicama a platio ga je 2 000 E.

Slazem se - nije normalno da takav auto kosta 3 000 E. To nema nigde u svijet samo u Srbiji.

Nemojte se ljutiti na mene, ja samo hocu da vi pomognem - da shvatite da je normalno da se uvoze auta iz inostranstva bez ogranicenja i da ce vam samo tako svima biti bolje.

U medjuvremenu ja jedva cekam da kupim "krntiju" passata III za 2 000 eura i na tome vam jos jednom - hvala.

vaso:
Bas ste se pomamili.

Moze biti da mi je "mozak ispeglan", ali znam da se bolja auta teraju kod nas, u BiH i Makedoniji, jer mi nemamo tako mudre glavesine koje ubedise narod da je jugo dobar auto, a Golf III krntija.

U Evropi se najlosija auta voze u Srbiji. Moze biti da je samo Albanija losija od Srbije.

I dok se vi u Srbiji svadjate ko ce da se duva sa kolima sa CG tablama, a ko ce da ispadne budala mi u nasim zemljama vozimo u proseku mnogo bolja kola od vas i to sve legalno.

Neko od vas rece da nije normalno da neko vozi auto sa SR tablicom koji je platio 3 000 E, a neko vozi isti auto sa CG tablicama a platio ga je 2 000 E.

Slazem se - nije normalno da takav auto kosta 3 000 E. To nema nigde u svijet samo u Srbiji.

Nemojte se ljutiti na mene, ja samo hocu da vi pomognem - da shvatite da je normalno da se uvoze auta iz inostranstva bez ogranicenja i da ce vam samo tako svima biti bolje.

U medjuvremenu ja jedva cekam da kupim "krntiju" passata III za 2 000 eura i na tome vam jos jednom - hvala.

Jeste moj Vaso.... ali imam rodjake u vasoj lijepoj, koji sami kazu da voze uvezene divote samo od Ulcinja do Bijelog Polja i nazad, dalje ne smeju - nesto im nisu bas "cista dokumenta" za auta ili je nesto sa osiguranjem, ne znam, to kod vas bolje znaju "uvoznici" i "dileri"...
Al' dobro, svakom prema zaslugama, idemo dalje.

vaso:
Bas ste se pomamili.

Blago vama sa Milom, mi imamo samo budale. Želim vam da što pre odete u Evropu u koju mi nikada nećemo stići. Pozdrav velikoj CG.

vaso:
Bas ste se pomamili.

VI u VASIM zemljama.
reko` li ti ja bre, sretno vi bilo i ne davi vise stranger!!!!
`ajde bJezi i pocedi i ove tvoje odavde!

@vaso
Lijepi moj Vaso, da ti recem:
yebo ti tvoje kupovine "dobrih auta" kad je tebi pasat III vredan 2000 evra! Kupuj ti auta od 15000 evra pa navise ako hoces auto, ovaj krs od 2-3 hiljade evra ostaje krs i tamo i odje! Samo sto se to u vasoj independent vero Montenegro sad zove "dobro auto"... Nesto se tu ne slaze? Osim ako ne govoris o automobilima 15 godina starim, a to je krs kako god okrenes i taj krs se ako da Bog, nece uvesti u Srbiju.

I sto rece "mshone" - bjez' u svoju rupu i vodi sve tvoje odavde sa sobom!

Hvala Vasi (ili Vasu) na brizi, ali bolje bi bilo da nas ostavi da sami resavamo svoje probleme.

S druge strane Vaso je izneo jedan vrlo jak argument.

Istina je da je u Srbiji najlosiji auto park. Cini mi se da su vrsena i neka istrazivanja po tom pitanju i da smo mi u Evropi medju poslednjima, a ispred nas su i CG i BiH.

Sigurno da i postojeci propisi doprinose ovakvoj situaciji.

Oni koji se pozivaju na potrebu kupovine novih kola zaboravljaju da VELIKA VECINA gradjana Srbije Ne moze da izdvoji vise od 3 000 eura za auto (i sam spadam u tu grupu).

Postavlja se pitanje da li da takav covek kupi zastavinu krntiju ili stranu krntiju.
Ja, da mogu, bih svakako vise voleo da kupim npr. opel astru staru desetak godina nego novi jugo i siguran sam da bi upredni test pokazao da je desetak godina star opel bolji od novog juga. I po pitanju komfora i po pitanju sigurnosti i po pitanju izduvnih gasova.

ma da bre!
ovo sto se radi ovde je sve shi..t!
jedino sto zalim `99 sto zastava-automobili nisu dobili po pic.ki, pa bi bila liberalna nabavka auta.
ali to je nas prljav ves.
montenigeri ne treba da se brinu oko toga, to mi resavamo.vi se brinite kako da pedjete neki granicni prelaz sa vasim autima.

mshone:
ma da bre!
ovo sto se radi ovde je sve shi..t!
jedino sto zalim `99 sto zastava-automobili nisu dobili po pic.ki, pa bi bila liberalna nabavka auta.
ali to je nas prljav ves.
montenigeri ne treba da se brinu oko toga, to mi resavamo.vi se brinite kako da pedjete neki granicni prelaz sa vasim autima.

ja sa mojim autom prelazim bilo koji granicni prelaz,do sad nisam imao problema nidje :p

Posto vidim da nijesam pozeljan samo da vi recem jos jedno i necu se vise javljat.

Nije istina da auta kupljena kod nas u CG imaju problema pri prelasku granice.
Moja svojta redovno putuje sa audijem 80 i volvoom do Beca i to i preko Srbije i Madjarske, ali i preko Slovenije i Hrvatske nikada nisu imali problema.

Moguce je da ima slucaja da je neki auto ukraden, ali to su izuzeci kojih ima u svaku drzavu.

Inace pasat kojeg cu da kupim za oko 2 000 eura (kada vasa vlada zabrani vozenje auta sa CG tablicama) u Srbiju kosta oko 6 000 eura, a auto koji u Srbiju kosta 15 000 kod nas kosta do 12 000 eura osim ako se radi o novom autu gde je razlika zanemarljiva.

vaso:
Bas ste se pomamili.

A koje je godiste taj Passat?1992 maximalno,skoro 14 godina i to tebi nije krntija?
Jeste da nemate fabriku automobila ali crnogorske fabrike sve mogu da se nabroje na prste jedne ruke.

vaso:

Viva vero Montenegro
Pametniji smo sigurno od vas,da ste toliko pametni ne biste u tolikom broju dolazili u Srbiju da zivite i radite,vec bi bilo obrnuto.I niko odavde ako ne bude mogao da preregistruje auto nece terati kod vas nego pre u Bosnu.
I ne voze se u Srbiji najgora kola,nisi bio u Rumuniji da vidis kako je,Albanija i Bugarska takodje.Da nam je Zastava teret,jeste ali je zaostavstina bivse Jugoslavije u kojoj ste vi crnogorci bili najveci komunisti.
A ovo da su pale cene za trecinu cu sad da proverim.

vaso:
Posto vidim da nijesam pozeljan samo da vi recem jos jedno i necu se vise javljat.

Nije istina da auta kupljena kod nas u CG imaju problema pri prelasku granice.
Moja svojta redovno putuje sa audijem 80 i volvoom do Beca i to i preko Srbije i Madjarske, ali i preko Slovenije i Hrvatske nikada nisu imali problema.

Moguce je da ima slucaja da je neki auto ukraden, ali to su izuzeci kojih ima u svaku drzavu.

Inace pasat kojeg cu da kupim za oko 2 000 eura (kada vasa vlada zabrani vozenje auta sa CG tablicama) u Srbiju kosta oko 6 000 eura, a auto koji u Srbiju kosta 15 000 kod nas kosta do 12 000 eura osim ako se radi o novom autu gde je razlika zanemarljiva.
Javljaj se prijatelju slobodno-zashto da se nejavljash. Ovaj forum je i napravljen da se komentarishe ali poshto je ovo forum o automobilima onda da ti kazem da je auto jedna mala stavka u zivotu koja se kupuje na svakih npr 10 godina. Ima mnogo vaznijih stvari u zivotu od kola. Znam kako se zivi u CG, mislim da obicnog gradjanina tako da su kola jedina privilegija koju imate mada ja licno kola i nesmatram nekom privilegijom. Ona su za mene samo gvozdje. Ja sam taksista u Beogradu i kada sam proshle godine video za koje pare voze Vashi taksisti umro sam od smeha. Za te pare u Beogradu nebi te vozio ni tkz divljak. I to sve u sezoni juli-avgust a mogu zamisliti kako je u martu. I da ne komentarishem ostalo koje je u vecini slucajeva bolje u Srbiji, zelim ti svako dobro !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back