Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
...čičak, ajd čuti i uči...Spemnija ćeš dočekati iste!
![]()
deluje kao da je ljubomorna na nas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...čičak, ajd čuti i uči...Spemnija ćeš dočekati iste!
![]()

E marinaC... to je sve samo uteha... pretočena u patetični tekst...
Sve navedeno, imaju i žene u 20-im godinama...
Baš je nekako tužno to napisano, kao da teši žene starije od 40 godina... da sam na mestu istih, uvredio bi me, šta ima iko da me teši...![]()
ŽENE STARIJE OD 4O GODINA
Original je iz emisije
Andy-a Rooney-a "60 Minutes" sa CBS-a
Andy Rooney kaže:
Što sam stariji, to više poštujem
žene starije od 40 godina.
Evo nekoliko razloga:
Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala:
“O čemu trenutno razmišljaš?" …jednostavno je ne zanima.
Kada žena starija od 40 godina ne želi da gleda utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući.
Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim zašta je raspoložena.
A većinom je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.
Žena starija od 40
samu sebe dovoljno poznaje,
da bi znala,
ko je,
šta je,
šta želi
I od koga želi.
Samo mali broj žena starijih od 40 zanima šta ti misliš o njima.
Žene starije od 40 zrače ponosom.
Retko će ti napraviti scenu usred opere ili ekskluzivnog restorana.
Ali ako si zaslužio, neće oklevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno.
Sa godinama žene postaju vidovite. Ženi starijoj od 40 ne trebaš da govoriš o tome šta si uradio-
-ona već zna!
Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese drečavo crven karmin, što ne može da se tvrdi za većinu mlađih Žena i Drag-kraljica.
Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 godina daleko sexipilnija od mlađe. Starije žene su iskrenije i otvorenije. One ti kažu pravo u lice, kada se ponašaš kao idiot. Nikad ne moraš da se pitaš na čemu si kod nje.
Da, mnogo je razloga zašto poštujemo žene starije od 40 godina.
Na žalost obrnuto ne važi...
Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40 dolazi jedan “ostatak nečijeg” debelog stomaka u žutom šortsu koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe.
Moje dame, ja se izvinjavam.
A sada, za pripadnike jačeg pola,
Koji se pitaju
„A zašto kupiti kravu,
kad mleko mogu da imam i za džabe?"
Evo jednog up date za Vas...
Danas je 80 % svih žena protiv braka.
Zašto
Pa... …zato što je ženama jasno da nije vredno toga da kupuju celu svinju, kada je sve što na kraju dobiju ipak samo jedna mala hrenovka!
P.S.SVE TAČNO, JE L DA??!!!![]()
tako da nisam merodavna...ja nesto ne verujem u pricu da se covek radja pun mudrosti i samopouzdanja...vise mislim da se te karakteristike zivotnim iskustvom sticu, da bi covek bio iskusan mora da proba zivot, da pregrmi milion i jednu situaciju preko glave, da se snadje, da prezivi, da ojaca...ali dobro, mozda se neko jak rodi, ja nisam bila te srece, vile mi nisu podarile samopouzdanje na krstenju...Licno se sa vecinom slazem...ali dobro, vec utvrdismo da nisam absolutely fabulous u svojim dvadesetimtako da nisam merodavna...ja nesto ne verujem u pricu da se covek radja pun mudrosti i samopouzdanja...vise mislim da se te karakteristike zivotnim iskustvom sticu, da bi covek bio iskusan mora da proba zivot, da pregrmi milion i jednu situaciju preko glave, da se snadje, da prezivi, da ojaca...ali dobro, mozda se neko jak rodi, ja nisam bila te srece, vile mi nisu podarile samopouzdanje na krstenju...

....od kad sam videla temu razmišljam o njoj....napisala sam što sam napisala, ali
moram da dodam ono što je najbitnije, a to je, nije me briga koliko godina imam,
već kako se osećam....a osećam se mlađe od mnogo mojih poznanica koje imaju
mnooogoooooo manje godina...niko se ne rodi sa samopouzdanjem to se nekako
stiče vremenom...ali se neki ljudi rode "stari", a to je ono što ljude od 30-40 čini
starcima......takvi sa 60 nisu ni za dom staraca i tamo su za njih mnogi mladići...

Слажем се с тобом.
И онда кад мене 19тогодишњакиња позове на пиће, а ја прихватим, многи ми кажу свашта...
А то што се ја осећам као свевремен, ником ништа...
od prvog posta, gde si insinuirala da oni koji kazu da ne bi menjali nista u stvari lazu, do onog gde si rekla da su moji postovi "pomalo infantilni" zapravo si ti mene vredjala.
a ja sam strpljivo razgovarala sa tobom, sve pokusavajuci da ti ukazem da su ljudi razliciti...
ali dzaba, dzaba...pa tako, ti i dalje citaj kako oces, i pisi sta oces...![]()

i ovo
uz "ja punim 40, vidju mene"...dobro, i milioni zena isto pa se ne valjaju od smeha okolo...ili ronzaju od tuge...Zivotna snaga je ono na sta ja mislim kad govorim o 'mladosti duha'.Intelektualno biti na nivou 20-godisnjaka,a imati 40....hmm....
Kada te devojka od 19 god. pozove na pice,ti bi trebao da se nasmejes,namignes i kazes joj : hvala mlada damo,ali posao,zurim.![]()
vish sta je zena posle 40...Evo ubuduche chemo voditi rachuna o tvom tempu![]()

Dok je bila devojka, često se pitala kakav će biti njen život za godinu-dve ili deceniju, videvši sebe kao večito mladu, lepu, dobro držeću i u tridesetim. Četrdesete su joj tada mirisale na starost. U tim godinama – mislila je – neprimereno je osećati bilo kakvu strast. Sredovečnost nikada nije ni uzimala u razmatranje. Mislila je da su one, sa pedeset, već bile zrele za otpis: uveliko klimakterične, omlohavele, bolnih leđa i proširenih vena na nogama. Takve su, barem, bile prijateljice njene majke. Isfrustrirane klišeom o promašenom životu, prkosile su dosadi posvećujući se spremanju zimnice, vezenju Vilerovih goblena, špijuniranju muževa u „kriznim“ godinama; sklone beskrajnom ogovaranju budućih snaha i kritikovanju mlađih i lepših.
Diskriminaciju je S. uočila čak i u bljutavim TV reklamama: mlade devojke su reklamirale tampone, uloške, šampone za kosu ili sredstva za sunčanje; tridesetogodišnje mame su tapkale guze svojih savršenih beba najnovijom kremom protiv ojeda; one, malo starije, mazale su lica anti-ejdž pomadama; četrdesetogodišnjakinje su, međutim, bile domaćice koje preporučuju deterdžente, sredstva za čišćenje i mirisne raspršivače za kupatila. Za njih se, verovatno, pretpostavljalo kako ne koriste tampone, mleka za sunčanje, a da im ni kreme protiv bora više ne mogu pomoći. Njihova uloga je, dakle, da peru veš, briskaju prozore i staraju se o higijeni wc šolja. Lepe četrdesete bile su rezervisane samo za holivudske dive koje su i zaboravile koliko im je godina jer su svoju večnu mladost produžavale fejs-liftinzima, liposukcijama, injekcijama botoksa i, kao zavodljive vampirice, isisavale energiju iz brojnih žigoloa.