Ne bih da te razocaram ali sad ce ti godine prolaziti mnogo brze...kad imas dvadeset uzivas do tridesete ne opterecujuci se puno tridesete dodju i hvata te lagana panika kad ti taj br nocu iskrsne pred oci...onda se opustis i kazes ebi ga svako vreme ima svoje lepote pa nastavis...cetrdesete isto mogu da budu jako lepe...neko se ostvario kao majka neko ce u njima biti i baka a neko pa resi da taj deo zivota posveti putovanju i nekom miru koje proteklih godina nije imao...Ni karijeristi vise ne zure prikocili su...sta je postignuto postignuto je i polako se stisavamo...To je sve normalno..ali sta je sa onima sto zive u popodne svog zivota kao da je jutro...Pa mislim da su oni u najvecoj frci...Nekako ne daju toj mladosti da ode a zive oblace se i ponasaju kao da su tek izasli iz puberteta...Zao mi ih je i kad se smeju oni su u stvari u depresiji...najlepse je kad svoje godine nosis dostojanstveno...a ima vremena za jos puno toga samo nek je zdravlja...kaze moja mama koja kao da je onomad imala 40 a evo je duboko u penziji...