cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prave gazde znaju.... evo neke sekretarice iz moje firme u svojim četrdesetim i pedesetim godinama se pozapošljavale u neke banke, za mnoogo veće pare. A prave dame... i izgled i ophođenje i odgovornost, a posao u malom prstu se podrazumeva. Njihov posao nije da trepću okicama i eventualnu donose kafu...

A šta je to posao sekretarice... mislim šta podrazumeva?

Ma da, to je ono baš posao... kad stekneš iskustvo, ne zamenljiv si...:mrgreen:
Dobra sekretarica postaje se nakon desetak godina r. iskustva, a ako si talentovana, to jest ako, pored obrazovanja, poseduješ nekoliko (karakternih) osobina bez kojih se posao izvršne sekretarice ne može valjano obavljati, za jedno 15 godina možeš postati i nezamenljiva. Ne zahebavam se. :)

Dobra sekretarica postaje se nakon desetak godina r. iskustva, a ako si talentovana, to jest ako, pored obrazovanja, poseduješ nekoliko (karakternih) osobina bez kojih se posao izvršne sekretarice ne može valjano obavljati, za jedno 15 godina možeš postati i nezamenljiva. Ne zahebavam se. :)

Kada sam ja bio direktor, sekretarica je pre svega morala da lepo izgleda i bude prijatna...:roll:

40te...
Nezgodne samo ako u njih unesete neke neostvarene zelje kojima je prosao rok trajanja
Lepe jer ljudi tada imaju izgradjen zivot, (kada) ne strahuju od buducnosti i neizvesnosti...
Lepo je kada covek moze, ako moze, dostojanstveno stariti....:)

Pod izgledati tako, može se misliti na više stvari:dužinu suknje, dubinu dekoltea, pripijenu majicu, boje koje se nose, boju karmina, jačinu šminke, frizuru... ;)

...neka si mi objasnila...a šta ćemo ako mi je dužina suknje pristojna, ne nosim duboki dekolte ni pripijenu majicu, boje su mi ok, ne šminkam se...jedino ovo za frizuru, ne znam stvarno...

drage moje dame.:)
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.:sad2:
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..:mrgreen:
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso:mrgreen::lol:
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp:zper::D

Ko bi reko da si toliko matora ;):D Ja mislio imas oko 30

40te...
Nezgodne samo ako u njih unesete neke neostvarene zelje kojima je prosao rok trajanja
Lepe jer ljudi tada imaju izgradjen zivot, (kada) ne strahuju od buducnosti i neizvesnosti...
Lepo je kada covek moze, ako moze, dostojanstveno stariti....:)

Lepo bi bilo da se zaista ne strahuje od budućnosti i neizvesnosti... ali malo ko to može danas...;) u stvari niko...:neutral:

:neutral:
Ne mogu, leba mi. Do sad bi već uvidela, da si imala gde da vidiš i da te je zanimalo.
Naučićeš.
A dotle, posao joj je da nosi minić, donosi kifle i ponegde širi noge.

Pa zaista nemam gde da vidim, jer u mojoj firmi obavljam i taj famozni posao sekretarice i računovođe, i blagajnika, i finansije i direktora... pa ne znam šta je to posao sekretarice? Mislim ne znam a volela bi da razgraničim...;)

Pa zaista nemam gde da vidim, jer u mojoj firmi obavljam i taj famozni posao sekretarice i računovođe, i blagajnika, i finansije i direktora... pa ne znam šta je to posao sekretarice? Mislim ne znam a volela bi da razgraničim...;)
ma ne sekiraj se, mi pricamo o prosecnim ljudima..misim zenama.
to se ne donosi na takve vunderkindove ko sto si ti..:mazi:

...poslednje shta bih dozvolio ( u mojoj firmi ) da izadje, je sekretarica i knjigovodja...pa ti proceni Chichak, koliko "vredi" sekretarica...Ona je desna ruka vlasnika, a knjigovodja leva...;)

Pa pojasni mi molim te, koji ona to posao obavlja? Šta su njene dužnosti?

...ako obeccash da ccesh vucci prst dok budesh chitala...;)

...Ona zna vishe o firmi i njenom poslovanju od mene...sve kontakte i informacije...o cenama da ne pricham a o zaradi josh manje...a tek o korupciji...

...vidish, OvO nabrojano u svetu se najvishe placca...a to mozhesh dobiti od gazde, sekretarice ili knjigovodje...u obzir dolaze i advokat i gazdin "psycho" ili ljubavnica ( ako "poseduje" poslednja 2 navedena )...:lol:

Back