Jeli drnjaca samo mi reci u cemu se razlikuje ono sto si ti rekao od onoga sto sam ja rekao? Predao, dodelio sve jedno....
Ђујић није ОВЛАШТЕН и нема право "законски" да Шешељу одузме титулу војводе.
Ево написаћу нешто о свему томе:
Војислав Шешељ је легално и законито Четнички Војвода. Ради се о једној прљавој игри. 1989.г Шешељ је добио титулу Војводе на црквено-народном сабору код манастира Светог Саве у Либертyвилле. Војвода Ђујић НИЈЕ ДАО ШЕШЕЉУ ТУ ТИТУЛУ, него су се састали Ђујић, четничке старешине, владике и народ и ЗАЈЕДНИЧКИ се договорили и Ђујић је њему САМО ПРЕДАО ТО ЗВАЊЕ. Дакле, од 1989, Шешељ је законито ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА.
Већ сам рекао, али ајде да поновим. 1998 г. кад је тобоже Ђујић "одузео" ту титулу ево шта је било: 1997 Шешељ је уствари добио изборе, (ако се добро сећам), а у исто време је злогласни Динко Шакић био испоручен Хрватској (?). Хрвати су из све гласа галамили да би требало и Ђујића испоручити због "ратних злочина против Хрвата". Све је било спремно да се Ђујић изручи, али је CIA ималa бољи план: (зло)употребити Ђујића у кампању против Шешеља, који је тада замало није постао председник Србије (?) Ђујић, већ оронуо, сенилан и излапео даје интервју како је направио грешку у вези Шешеља и њега лиши тог чина. То је плански урађено да се изазове раскол између четнике, и националиста уопште. Шешељ је доста ту изгубио кредибилитет, и није успео постати председник, иако је добио те изборе. Анти Срби су искористили ово у Србији да и даље лају на СРС и Шешеља. Ђујић нема право да му одузма тај чин пошто га он није ни дао.
Процедура за одузимање тог чина је следећи: сазове се свеСрбски и све четнички сабор, позвати све Војводе (има их ја мислим више од 19), владике, народ, изнети све чињенице, сваки Војвода мора изнети свој став, онда тражити савет од владике (или патријарха) (можда и краља како неко рече) и онда донети коначну одлуку о одузимању или не-одузимању тог чина, а НЕ преко новина то урадити како је Ђујић `покушавао`. Према томе, Војислав Шешељ је законито и даље Четнички Војвода. Ово је јако занимљиво, и народ би требао ово да зна.