Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Ivo Andrić je ponovio razred ali je završio školovanje i čak bio član Akademije nauka i umetnosti u BIH. Uostalom, on je bio književnik. Mogao je i da ne ide u školu pa da lepo piše kao npr. razni pesnici i guslari iz naroda. Za vođenje države u savremenim uslovima škola je itekako potrebna jer se znanja ekonomije, stranih jezika, osnova prava i sl. ne stiču u razgovoru sa Jorgovankom Tabaković nego iz udžbenika. Uostalom, interesantno je da su baš sadašnji naprednjaci kojima ne smeta srednjoškolac Toma pre par godina nabijali demokratama na nos kako je Šeki dr. nauka a Tadić samo ima fakultet.
IQ jesam merila i izmerila na 156+ a jedan mladi gospodin koji se svojevremeno poput tebe na ovom forumu spuštao na nivo takvih prozivki u nedostatku argumenata je dobio i skeniranu potvrdu tog mog testiranja pa ako si zaludan prekopaj moje stare poruke, naći ćeš i to. A ekstremni stavovi su zapravo svojstveni onima koji se ne foliraju, ne prihvataju loše kompromise i nisu od onih što nit' smrde nit' mirišu i ne smeju otvoreno da kažu šta imajuS' tim što ja uopšte nisam toliko ekstremna koliko si se ti nešto bez razloga pogubio u svojoj želji da ostaviš utisak inteligencije a bez elementarne pismenosti
![]()
HAhahahahah....Devojko ljudi od 156+ razmisljaju potpuno drugacije...Ne prodaj price molim te....Da imas 156+ dala bi neki validan argument i nebi osudjivala ljude po njihovom politickom opredeljenju...Imam osobu sa preko 165 u porodici pa slucajno znam kako takvi razmisljaju...