Cesid: DS i SNS izjednačeni

Ivo Andrić je ponovio razred ali je završio školovanje i čak bio član Akademije nauka i umetnosti u BIH. Uostalom, on je bio književnik. Mogao je i da ne ide u školu pa da lepo piše kao npr. razni pesnici i guslari iz naroda. Za vođenje države u savremenim uslovima škola je itekako potrebna jer se znanja ekonomije, stranih jezika, osnova prava i sl. ne stiču u razgovoru sa Jorgovankom Tabaković nego iz udžbenika. Uostalom, interesantno je da su baš sadašnji naprednjaci kojima ne smeta srednjoškolac Toma pre par godina nabijali demokratama na nos kako je Šeki dr. nauka a Tadić samo ima fakultet. :lol:

IQ jesam merila i izmerila na 156+ a jedan mladi gospodin koji se svojevremeno poput tebe na ovom forumu spuštao na nivo takvih prozivki u nedostatku argumenata je dobio i skeniranu potvrdu tog mog testiranja pa ako si zaludan prekopaj moje stare poruke, naći ćeš i to. A ekstremni stavovi su zapravo svojstveni onima koji se ne foliraju, ne prihvataju loše kompromise i nisu od onih što nit' smrde nit' mirišu i ne smeju otvoreno da kažu šta imaju ;) S' tim što ja uopšte nisam toliko ekstremna koliko si se ti nešto bez razloga pogubio u svojoj želji da ostaviš utisak inteligencije a bez elementarne pismenosti ;):p

HAhahahahah....Devojko ljudi od 156+ razmisljaju potpuno drugacije...Ne prodaj price molim te....Da imas 156+ dala bi neki validan argument i nebi osudjivala ljude po njihovom politickom opredeljenju...Imam osobu sa preko 165 u porodici pa slucajno znam kako takvi razmisljaju...

HAhahahahah....Devojko ljudi od 156+ razmisljaju potpuno drugacije...Ne prodaj price molim te....Da imas 156+ dala bi neki validan argument i nebi osudjivala ljude po njihovom politickom opredeljenju...Imam osobu sa preko 165 u porodici pa slucajno znam kako takvi razmisljaju...

Samo se ti teši :lol: Nestalo argumenata pa sad prelaziš na kao neko osporavanje? :lol:
Sve ti znaš, ljube te pametne osobe kojima si okružen ... šteta pa nisi na njih povukao :mazipsa:

Lozite se oboje, iq ne mora da znaci apsolutno nista, to onaj ko ima preko 120 moze da ti odmah kaze z:D
Ostalom u osnowima psihologije imas nesto kao prag inteligencija da nekome posle 120 iq sposobnost wishe ne zawisi toliko od iq wetj nekih unutrasnjih faktora, kao tipa zelja, motiwacija, umetnost itd.
Inace ja sam owde republicki talenat :D. Tako da ono z:D
Msm lepo je loziti se iq-om ali treba biti realan i skapirati da je to samo uprawo to- lozenje z:D.
Ne definise wrednsot coweka, niti misljenja

Samo se ti teši :lol: Nestalo argumenata pa sad prelaziš na kao neko osporavanje? :lol:
Sve ti znaš, ljube te pametne osobe kojima si okružen ... šteta pa nisi na njih povukao :mazipsa:

Ja nemam potrebu da masem papirima......Prosto bi voleo da popricamo uzivo.. da vidis koliko ti imas malu intaligenciju...Ne osporavam ja tebe samo ne izgleda mi po tvojim postovima da baratas nekom inatligencijom 118-120 ne vise..mozda sam te i precenio.....Pametni ljudi ljube pametne ljude...Tebe ocigledno nece ni mama...

Ja nemam potrebu da masem papirima......Prosto bi voleo da popricamo uzivo.. da vidis koliko ti imas malu intaligenciju...Ne osporavam ja tebe samo ne izgleda mi po tvojim postovima da baratas nekom inatligencijom 118-120 ne vise..mozda sam te i precenio.....Pametni ljudi ljube pametne ljude...Tebe ocigledno nece ni mama...

Samo genije moze razumeti drugog genija ali ne ide tako lako z:D
Ponekad se pametni uprawo najwishe mrze sa pametnima ^_^.
Mada uglawnom se ipak postuju wishe.

Lozite se oboje, iq ne mora da znaci apsolutno nista, to onaj ko ima preko 120 moze da ti odmah kaze z:D
Ostalom u osnowima psihologije imas nesto kao prag inteligencija da nekome posle 120 iq sposobnost wishe ne zawisi toliko od iq wetj nekih unutrasnjih faktora, kao tipa zelja, motiwacija, umetnost itd.
Inace ja sam owde republicki talenat :D. Tako da ono z:D
Msm lepo je loziti se iq-om ali treba biti realan i skapirati da je to samo uprawo to- lozenje z:D.
Ne definise wrednsot coweka, niti misljenja

Branislave ne..ken,aj.........Intaligencija svakako definise coveka da nije bitna nebi se ni merila......Mozda i nisi posto ljudi sa visokim iq-om nemaju tako patolosku potrebu da ih drugi potvrdjuju...

Puste želje ... dosta ti je i ovo ;) Ajd' sad pali a sledeći put dovedi nekog od tih tvojih intelektualaca da sedi pored tebe dok kucaš, možda me zajedno i preveslate pošto ti sam nikako ne možeš :p :bye:

Branislave ne..ken,aj.........Intaligencija svakako definise coveka da nije bitna nebi se ni merila......Mozda i nisi posto ljudi sa visokim iq-om nemaju tako patolosku potrebu da ih drugi potvrdjuju...
Posle 120 i nije toliko bitna :D
Inace ja imam isto papire ko enchanted :D
Pa mogu da ih tutnem z:D
Inace kad budem imao pare uclanicu se i u onu mensu, i stawitju kartu u nowcanik
Pa kao odem negde, pa mi kao ispadne :D
I onda swi wide da sam u toj organizaciji :rotf:

Slede ali za dve i po-tri godine ;)
Naprednjaci umišljaju april i maj sledeće godine.

Mislim da su to ipak zelje,politika je to ko zna sta moze da se desi u narednih 6 meseci, vladajuca koalicija se i sada klima oko dopuna zakona o informisanju, naravno jos uvek ih vezuje jak interes,al` kako vreme i netrpeljivost malih lidera vladajuce vecine bude rasla, bice carlame, mislim da cemo na izbore na jesen 2010.

Back