Cesid: DS i SNS izjednačeni

Varash se, u ovom momentu je jaci Nikolic. Sva ta istrazivanja mogu da budu neki pokazni parametar- da se tako izrazim- ali, ja vidim sta ljudi pricaju uzivo, oko mene...

Zasad je Toma ispred Tadica, i mislim da zna kolika je to odogovrnost i OBAVEZA,ne sme prokockati sansu. To nikakve veze nema sa onim sto se ovde protura, i SAMO OVDE! Cak su i radikali u Skupstini malo odstupili, vide da ih kosta, mada, oni imaju naredbu da pljuju, i bespogovorno je izvrsavaju i na svoju stetu.

Jedan analiticar juce rece: Radikali su ostali kod "STAROG recnika i stare ideologije...recnik i pljuvanje je ono sto ih kolje...mislim da na republickom nivou mogu da dostignu 10 odsto.

Na kraju, sad cemo videti na ponovljenim lokalnim izborima na Vozdovcu, i to moze da bude parametar. SNS postoji tek godinu dana a vec je vodeca stranka u Srbiji:super:

Dakle, ja bih sacekala izbore na Vozdovcu, pa da nastavim gde sam stala;)

Mozda si u parvu....Smucio mi se tadic...Za 6 godina covek nije uradio nista...Prijala bi promena svakako..

Pa to što si ti tamo egde u provinciji okružena seljacima ne znači da je Nikolić realno jači :lol: Možda da jednom prošetaš do civilizacije pa da čuješ šta se ovde priča ... jeste da trenutno nema sajma knjiga u Domu sindikata ali naći ćeš već neku zanimaciju :lol:

E devojcice evo ti trouglic pa kad naucis da se izrazavas kao edukovani intelektualac kakav se pretstavljas tad se vrati...

Poslednja izmena:
-%201040%20-%20NIKOLIC%20TOMA%20-%20SEDNICA%20SKUPSTINE.jpg

A nekad je bilo ovako :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Ko je jos lud da daje glasove ovakvim klovnovima....
A i Bora T je cak pametniji od njega...Ako ce ta dvojica da pokupe 60% glasova,onda nek ide i Srbija u ****,jos ako i Ceda i LSD probiju cenzus opet
:dash:

Pa to što si ti tamo egde u provinciji okružena seljacima ne znači da je Nikolić realno jači :lol: Možda da jednom prošetaš do civilizacije pa da čuješ šta se ovde priča ... jeste da trenutno nema sajma knjiga u Domu sindikata ali naći ćeš već neku zanimaciju :lol:

pa na vozdovcu vas je SNS porazio. Ej na Vozdovcu

a mozes misliti tek kako bi ste prosli u Boru, Lebanu, Nisu, Leskovcu...

E decko evo ti trouglic pa kad naucis da se izrazavas kao edukovani intelektualac kakav se pretstavljas tad se vrati...

PreTstavljati se ne mogu nikako, jedino mogu da se preDstavljam :D A dečko sam isto toliko koliko si ti npr. morsko prase ;)
Za trouglić ti baš hvala, drago mi je da umeš da ga stisneš ali pre toga moraš da pročitaš pravilnik pa da nađeš gde je on to prekršen :zper: :lol:

PreTstavljati se ne mogu nikako, jedino mogu da se preDstavljam :D A dečko sam isto toliko koliko si ti npr. morsko prase ;)
Za trouglić ti baš hvala, drago mi je da umeš da ga stisneš ali pre toga moraš da pročitaš pravilnik pa da nađeš gde je on to prekršen :zper: :lol:

Mislim da je na moderatoru da odluci dali si prekrsio neko pravilo........Kucno vaspitanje otislo u misnus...

Ono je bilo ne vaspitano..Nemoj da osudjujes ljude zbog razlicitih stavova...

Ne, nije bilo. Pročitala sam Pravilnik više puta i nije prekršen nijedan stav a ako ti u mom postovanju vidiš nešto nevaspitano onda se obrati onom ko je ta pravila pisao ;) Meni lično ni najmanje ne pada napamet da menjam retoriku pošto nisam rekla apsolutno ništa što nije istina :mrgreen:

Nevaspitano = jedna reč ;)

Ne, nije bilo. Pročitala sam Pravilnik više puta i nije prekršen nijedan stav a ako ti u mom postovanju vidiš nešto nevaspitano onda se obrati onom ko je ta pravila pisao ;) Meni lično ni najmanje ne pada napamet da menjam retoriku pošto nisam rekla apsolutno ništa što nije istina :mrgreen:

Nevaspitano = jedna reč ;)

Pa otprilike si rekla da je seljanka.......To sto si za LDP ne cini te ne pogresivom...Msm meni je cale doktor prava i zivi u Bg a on je za tomu i znam jos Xy obrazovanih ljudi koji su za Nikolica........Nezrelo delujes eto toliko od mene....

Poslednja izmena:
Pa otprilike si rekla da je seljanka.......To sto si za LDP ne cini te ne pogresivom...Msm meni je cale doktor prava i zivi u Bg a on je za tomu i znam jos Xy obrazovanih ljudi koji su za Nikolica........Ne zrelo delujes eto toliko od mene....

Ako sam ja navodno rekla da je ona seljanka samo konstatacijom da je iz provincije i ti to tumačiš kao nekakvu uvredu onda ću ja na isti način tumačiti tvoju ničim osnovanu optužbu da sam ja za LDP iako je svima apsolutno jasno da sam u drugoj stranci.

A šta ti je ćale to me savršeno ne interesuje, samo vidim da mu je sin totalno nepismen pošto ni reč "nezrelo" ne ume da napiše kako treba već je razdvaja, dve reči "da" i "li" piše spojeno i sl. Uostalom, kad neko obrazovaniji glasa za glupljeg o sebe (konkretno srednjoškolca Nikolića) to ne govori o kandidatu nego o samopoštovanju glasača ...

Ako sam ja navodno rekla da je ona seljanka samo konstatacijom da je iz provincije i ti to tumačiš kao nekakvu uvredu onda ću ja na isti način tumačiti tvoju ničim osnovanu optužbu da sam ja za LDP iako je svima apsolutno jasno da sam u drugoj stranci.

A šta ti je ćale to me savršeno ne interesuje, samo vidim da mu je sin totalno nepismen pošto ni reč "nezrelo" ne ume da napiše kako treba već je razdvaja, dve reči "da" i "li" piše spojeno i sl. Uostalom, kad neko obrazovaniji glasa za glupljeg o sebe (konkretno srednjoškolca Nikolića) to ne govori o kandidatu nego o samopoštovanju glasača ...

Obrisala si doticni post sto je veoma jadno.......

Pa to što si ti tamo egde u provinciji okružena seljacima ne znači da je Nikolić realno jači Možda da jednom prošetaš do civilizacije pa da čuješ šta se ovde priča ... jeste da trenutno nema sajma knjiga u Domu sindikata ali naći ćeš već neku zanimaciju

Ovo nije uvreda ma jok ja umisljam stvari....

Stavovi su ti ekstremni a to je obelezje Ldp-a i Srs-a.

Prvo obrazovnje nije odlika intaligencije....Da imas malo mozga to bi znala...

Za moju (ne)pismenost nemam opravdanja prosto mi nikad nije izgledalo znacajno pa nisam ni naucio...

Msm...ovo je kao da pricam sa detetom od 10 godina koje ima fakultet.....

Obrisala si doticni post sto je veoma jadno.......

Pa to što si ti tamo egde u provinciji okružena seljacima ne znači da je Nikolić realno jači Možda da jednom prošetaš do civilizacije pa da čuješ šta se ovde priča ... jeste da trenutno nema sajma knjiga u Domu sindikata ali naći ćeš već neku zanimaciju

Ovo nije uvreda ma jok ja umisljam stvari....

Stavovi su ti ekstremni a to je obelezje Ldp-a i Srs-a.

Prvo obrazovnje nije odlika intaligencije....Da imas malo mozga to bi znala...

Za moju (ne)pismenost nemam opravdanja prosto mi nikad nije izgledalo znacajno pa nisam ni naucio...

Msm...ovo je kao da pricam sa detetom od 10 godina koje ima fakultet.....

Nisam obrisala ništa i molim te da me ne optužuješ napamet jer je tek to vrlo jadno. Za sve što nedostaje obrati se moderatoru tj. supermoderatoru koji je trenutno na vezi, ja iza svega izrečenog stojim. Tako da umišljanje sa tvoje strane očigledno postoji :mrgreen:

To što tebi nešto izgleda ili ne izgleda kao značajno (pismenost, fakultetska diploma itd.) je tvoj lični problem a zna se šta jedan vođa države treba da ispunjava da bi došao na njeno čelo. Uostalom, da formalno obrazovanje ne znači ništa ne bi mi ti malopre nabijao na nos šta ti je tatica ... a svoje ekstermne stavove formiram sama, nevezano za politiku i političke partije, tako da i SRS i LDP možeš da okačiš mačku o rep ... ako već preuzimaš obrazac ponašanja ljudi koji glasaju za istu opciju kao i ti ne moraš da zaključuješ da svi to radimo :lol:

Nisam obrisala ništa i molim te da me ne optužuješ napamet jer je tek to vrlo jadno. Za sve što nedostaje obrati se moderatoru tj. supermoderatoru koji je trenutno na vezi, ja iza svega izrečenog stojim. Tako da umišljanje sa tvoje strane očigledno postoji :mrgreen:

To što tebi nešto izgleda ili ne izgleda kao značajno (pismenost, fakultetska diploma itd.) je tvoj lični problem a zna se šta jedan vođa države treba da ispunjava da bi došao na njeno čelo. Uostalom, da formalno obrazovanje ne znači ništa ne bi mi ti malopre nabijao na nos šta ti je tatica ... a svoje ekstermne stavove formiram sama, nevezano za politiku i političke partije, tako da i SRS i LDP možeš da okačiš mačku o rep ... ako već preuzimaš obrazac ponašanja ljudi koji glasaju za istu opciju kao i ti ne moraš da zaključuješ da svi to radimo :lol:

Vidim..

Ne banalizuj...Ja nesporim znacajnost stvari koje si nabrojala samo kazem da one uopste nisu odlika intaligencije nego rada...Ivo Andric je ponovio razred..Ekstremni stavovi su svojstveni niskoj intaligenciji....Sto verovatno i sama znas psto si merila svoj IQ...

Vidim..

Ne banalizuj...Ja nesporim znacajnost stvari koje si nabrojala samo kazem da one uopste nisu odlika intaligencije nego rada...Ivo Andric je ponovio razred..Ekstremni stavovi su svojstveni niskoj intaligenciji....Sto verovatno i sama znas psto si merila svoj IQ...

Ivo Andrić je ponovio razred ali je završio školovanje i čak bio član Akademije nauka i umetnosti u BIH. Uostalom, on je bio književnik. Mogao je i da ne ide u školu pa da lepo piše kao npr. razni pesnici i guslari iz naroda. Za vođenje države u savremenim uslovima škola je itekako potrebna jer se znanja ekonomije, stranih jezika, osnova prava i sl. ne stiču u razgovoru sa Jorgovankom Tabaković nego iz udžbenika. Uostalom, interesantno je da su baš sadašnji naprednjaci kojima ne smeta srednjoškolac Toma pre par godina nabijali demokratama na nos kako je Šeki dr. nauka a Tadić samo ima fakultet. :lol:

IQ jesam merila i izmerila na 156+ a jedan mladi gospodin koji se svojevremeno poput tebe na ovom forumu spuštao na nivo takvih prozivki u nedostatku argumenata je dobio i skeniranu potvrdu tog mog testiranja pa ako si zaludan prekopaj moje stare poruke, naći ćeš i to. A ekstremni stavovi su zapravo svojstveni onima koji se ne foliraju, ne prihvataju loše kompromise i nisu od onih što nit' smrde nit' mirišu i ne smeju otvoreno da kažu šta imaju ;) S' tim što ja uopšte nisam toliko ekstremna koliko si se ti nešto bez razloga pogubio u svojoj želji da ostaviš utisak inteligencije a bez elementarne pismenosti ;):p

Back