Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Varash se, u ovom momentu je jaci Nikolic. Sva ta istrazivanja mogu da budu neki pokazni parametar- da se tako izrazim- ali, ja vidim sta ljudi pricaju uzivo, oko mene...
Zasad je Toma ispred Tadica, i mislim da zna kolika je to odogovrnost i OBAVEZA,ne sme prokockati sansu. To nikakve veze nema sa onim sto se ovde protura, i SAMO OVDE! Cak su i radikali u Skupstini malo odstupili, vide da ih kosta, mada, oni imaju naredbu da pljuju, i bespogovorno je izvrsavaju i na svoju stetu.
Jedan analiticar juce rece: Radikali su ostali kod "STAROG recnika i stare ideologije...recnik i pljuvanje je ono sto ih kolje...mislim da na republickom nivou mogu da dostignu 10 odsto.
Na kraju, sad cemo videti na ponovljenim lokalnim izborima na Vozdovcu, i to moze da bude parametar. SNS postoji tek godinu dana a vec je vodeca stranka u Srbiji
Dakle, ja bih sacekala izbore na Vozdovcu, pa da nastavim gde sam stala
Mozda si u parvu....Smucio mi se tadic...Za 6 godina covek nije uradio nista...Prijala bi promena svakako..

Možda da jednom prošetaš do civilizacije pa da čuješ šta se ovde priča ... jeste da trenutno nema sajma knjiga u Domu sindikata ali naći ćeš već neku zanimaciju
 Možda da jednom prošetaš do civilizacije pa da čuješ šta se ovde priča ... jeste da trenutno nema sajma knjiga u Domu sindikata ali naći ćeš već neku zanimaciju  

A dečko sam isto toliko koliko si ti npr. morsko prase
 A dečko sam isto toliko koliko si ti npr. morsko prase