Cesid: DS i SNS izjednačeni

Ja tvrdim da nisu a šta će biti videćemo :zper: ;)
Evo ovde imaš moje svečano obećanje da ću, ako dođe do koalicije na republičkom nivou posle sledećih izbora, odmah izaći iz DS a kopiju ostavke fotkati i okačiti kao sada ovu hemijsku :lol: :mrgreen:

Do tada me pusti da se uživljavam :p Izraženiji mi je moral i gnušanje prema ovima nego simpatije prema DS-u :D:D

Драго ми је што си доследна.... Мало је таквих данас. .. Ето на пример СНС ни мало није доследан ... Није ни ДС, чим је дозволио да буде у власти са онима које су рушили у октобру 2000. године, али добро ... Држим те за реч ... А и за ону кафу ;)

Драго ми је што си доследна.... Мало је таквих данас. .. Ето на пример СНС ни мало није доследан ... Није ни ДС, чим је дозволио да буде у власти са онима које су рушили у октобру 2000. године, али добро ... Држим те за реч ... А и за ону кафу ;)

Naravno, javljam ti se za koji dan za kafu ;) ;) ;)

Kad je SPS u pitanju bila sam tolerantna, pre svega zato što neki meni bliski ljudi glasaju za njih, znam neke normalne ljude u toj stranci a i prošlo je osam godina od skidanja socijalista sa vlasti. Na čelu DS-a sada je Tadić koji nije ništa radio povodom 5.10 a na čelu SPS je Dačić a ne Sloba ... okolnosti su se promenile, promenilo se rukovodstvo obe stranke a ni Tadić ni Dačić nisu nikakav sukob jedan protiv drugog pa da mi koalicija smeta.

Šta je Toma pričao o Tadiću to svi znamo (poslednji put ga je prozvao prošle godine a to je sveže) ... ako ovaj može to da proguta zarad vlasti i fotelje onda to nije čovek čiju politiku ja mogu da podržim. Isti stav ću imati ako radikali ikada odu sa Tomom u koaliciju vođeni ovim istim ljudima kojima je svašta rekao.

Ne bih da se ponavljam, jer vec sam pisao ko finansira CeSID.

Ako to sto neko nekoga placa nije zavisnost, onda ne znam sta je.

Da svaka stranka ima svoj CeSID, politicka predvidjanja bi licila na rezultate anketa o gledanosti po kojima je svaka srpska televizija najgledanija.

http://forum.krstarica.com/threads/251421

Za istrazivanje gledanosti se odredjenim gledaocima, (najcesce clanovima blize i dalje familija i kucnim prijateljima zaposlenih u televizijama) ugradjuju piplometri.

Ne znam samo sta se i kome ugradjuje za ova politicka istrazivanja javnog mnjenja...

Tajnost tih istrazivanja je otvorena za najbedniju manipulaciju i namestaljke.

Kao npr. kada su 1999. americki Nacionalni institut za demokratiju i Pen, Soen & Barland u budimpestanskom hotelu Mariot organizovali sastanak dvadeset istaknutih predstavnika srpske opozicije koji su na osnovu proizvoljno odabranih ispitanika odlucivali o sudbini Srbije u ime njenih gradjana.

http://books.google.com/books?id=3u...=2#v=onepage&q=budapest hotel djindjic&f=true

A sve zarad demokratije... samo ne znam cije. :evil:

Пазите, ДС ће све више падати како привредна ситуација у Србији буде све гора, тако да треба очекивати појединачно победу СНС на неким наредним изборима. Е сад, ствар је у томе што нико не може да намакне 51 посто ни у постизборним коалицијама...

Ja tvrdim da nisu a šta će biti videćemo :zper: ;)
Evo ovde imaš moje svečano obećanje da ću, ako dođe do koalicije na republičkom nivou posle sledećih izbora, odmah izaći iz DS a kopiju ostavke fotkati i okačiti kao sada ovu hemijsku :lol: :mrgreen:

Do tada me pusti da se uživljavam :p Izraženiji mi je moral i gnušanje prema ovima nego simpatije prema DS-u :D:D
Ово као да сам ја писао, само обрнут случај. Такође, моје згражавање у односу на вас је веће у односу на симпатије према СНС. :super:
Додуше, ја немам ни фотељу, ни чланску карту, па немам коме оставку да дајем, тако да ту нисмо исти...:mrgreen:

Back