Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.850
Najjace od svega je sto cene nece padati.
Kada se ustale, cene NE PADAJU!
Kada se ustale, cene NE PADAJU!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bi bila geneticka promena da mozemo da jedemo jednom u mesec dana, to bi bilo super...Zato idemo u Suboticu brzim vozom![]()
Lazi lazi me , ti to radis najbolje....stara pesma, nema lazi nema prevare, ko hoce da bude lagan, bice mu ljuba bice mu dragan...Koliko je potrebno lazi da izadje iz njegovih usta da shvatite da je covek lazov?
eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
oni ga zato i idolizuju., jer su i sami lazovi, vole da lazu, i da se laze generelnoKoliko je potrebno lazi da izadje iz njegovih usta da shvatite da je covek lazov?
nema vise 2 jaja i kobaja za narod, sad neka trpi glad?nesposobnost da istrpimo malo gladi .
Шта фали...ја увек рецимо отварам картонску кутију са Јајима зато што сам небројено пута пронашао,бар 2-3 улупана унутра кад дођем гајби..Uvek sam gotivio Super Vero stil
da bi se otresli štetočina (oko 80%) oni lepo svemu dignu cenu za 10 do 50 dinara
sasvim dovoljno da im otvarači tegli i limenki ne ulaze
pazi kad moraš da podižeš poklopac od kremića ili margarina jer neki slepac ilu slepica "hteli da provere šta je i koliko unutra"![]()
Оно....да једна Кугла Сладоледа у Бг-у кошта 300 Дин. ,то стојиVelimir Velja Ilić: Dok u Beogradu sladoled košta više nego prase u Čačku, neće nam biti bolje
Je li stvarno ovo istina? Sladoled u BG skuplji nego prase u Čačku?
значи,ипак поскупело.Ovde su pretprošli i prošli mesec
https://forum.krstarica.com/threads/jeste-li-bili-u-supermarketu-danas.1038775/#post-51516430
Danas
Pogledajte prilog 1795866
ma jok, pretura gospodaШта фали...ја увек рецимо отварам картонску кутију са Јајима зато што сам небројено пута пронашао,бар 2-3 улупана унутра кад дођем гајби..
И кад налетим на тако нешто,онда намерно почнем да отварам на лицу Места,10 паковања..у инат.
једном сам пронашао у свих 10 бар по једно улупано.
О чему се ради?
некоме је нешто испало где се цело паковање улупало и СТОКУ не мрзи да она то лепо расподели уместо да баци јер кад дођеш кући-ајде једно..нема везе-..
и прође без реакције
meni se svidja opcija prase za sitne pare....gde je taj cacak....Оно....да једна Кугла Сладоледа у Бг-у кошта 300 Дин. ,то стоји
пута 4 Кугле за пристојан Сладолед,онда додаш још мало и ето ти зха једно омање чачанско прасенце.
Ништа Веља није слагао.
претерујеш брате ..тиме се ни цигани не бавеma jok, pretura gospoda
treba to videti
prvo izdvoji jedno pakovanje
pa okolo poredja još zri
i pretumba a "koje jajO je veće"
pa onda stisne malo jače...
eurokreme otvaraju i margarine, da vide oči kolko ima i kako izgleda
ima slepaca, ionako sve to došlo u Beograd
"da zajebem al da mene neko ne zajebe"
alooo???претерујеш брате ..тиме се ни цигани не баве![]()
зато имате зујалице и на том маргарину..чуо самnego lepo prečagu duž radnje i svi da stojite ispred prečage a mi ćemo da dodajemo
da ne prevrtate i ne drpate
aham "ušla sam iz druge prodavnice sa punim cegerima"зато имате зујалице и на том маргарину..чуо сам![]()
Наравно да је крив Вучић.flaširana pića ko redovno posluženje, švecki astal takoreći
niko više to ne tretira za slepačko ponašanje
sve ok
kriv Vučić