Cene su se vratile, mere su propale

eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.

Hvala njemu na merama, nek ih sebi uvodi kad bude na dijeti ...
Mi smo želeli tržišnu ekonomiju, i ne damo da je upropasti bilo ko svojim socijalističkim pristupom !

Jel tako braćo Srbi ?

Poslednja izmena:
Uvek sam gotivio Super Vero stil
da bi se otresli štetočina (oko 80%) oni lepo svemu dignu cenu za 10 do 50 dinara

sasvim dovoljno da im otvarači tegli i limenki ne ulaze

pazi kad moraš da podižeš poklopac od kremića ili margarina jer neki slepac ilu slepica "hteli da provere šta je i koliko unutra" :dash:
Шта фали...ја увек рецимо отварам картонску кутију са Јајима зато што сам небројено пута пронашао,бар 2-3 улупана унутра кад дођем гајби..
И кад налетим на тако нешто,онда намерно почнем да отварам на лицу Места,10 паковања..у инат.
једном сам пронашао у свих 10 бар по једно улупано.
О чему се ради?
некоме је нешто испало где се цело паковање улупало и СТОКУ не мрзи да она то лепо расподели уместо да баци јер кад дођеш кући-ајде једно..нема везе-..
и прође без реакције

Velimir Velja Ilić: Dok u Beogradu sladoled košta više nego prase u Čačku, neće nam biti bolje​

Je li stvarno ovo istina? Sladoled u BG skuplji nego prase u Čačku?
Оно....да једна Кугла Сладоледа у Бг-у кошта 300 Дин. ,то стоји
пута 4 Кугле за пристојан Сладолед,онда додаш још мало и ето ти зха једно омање чачанско прасенце.
Ништа Веља није слагао.

Шта фали...ја увек рецимо отварам картонску кутију са Јајима зато што сам небројено пута пронашао,бар 2-3 улупана унутра кад дођем гајби..
И кад налетим на тако нешто,онда намерно почнем да отварам на лицу Места,10 паковања..у инат.
једном сам пронашао у свих 10 бар по једно улупано.
О чему се ради?
некоме је нешто испало где се цело паковање улупало и СТОКУ не мрзи да она то лепо расподели уместо да баци јер кад дођеш кући-ајде једно..нема везе-..
и прође без реакције
ma jok, pretura gospoda
treba to videti

prvo izdvoji jedno pakovanje
pa okolo poredja još zri

i pretumba a "koje jajO je veće"

pa onda stisne malo jače...

eurokreme otvaraju i margarine, da vide oči kolko ima i kako izgleda

ima slepaca, ionako sve to došlo u Beograd
"da zajebem al da mene neko ne zajebe"

sa III i IV stepenom se izadje lako al puvvala sa društvenim...
pa to udje sa ulice u magazu i "bori se za svoja prava"

kako to nazvati?

Оно....да једна Кугла Сладоледа у Бг-у кошта 300 Дин. ,то стоји
пута 4 Кугле за пристојан Сладолед,онда додаш још мало и ето ти зха једно омање чачанско прасенце.
Ништа Веља није слагао.
meni se svidja opcija prase za sitne pare....gde je taj cacak....

ma jok, pretura gospoda
treba to videti

prvo izdvoji jedno pakovanje
pa okolo poredja još zri

i pretumba a "koje jajO je veće"

pa onda stisne malo jače...

eurokreme otvaraju i margarine, da vide oči kolko ima i kako izgleda

ima slepaca, ionako sve to došlo u Beograd
"da zajebem al da mene neko ne zajebe"
претерујеш брате ..тиме се ни цигани не баве :lol:

Ja sam, a znate da me Mozzart stavio medju top 50 klikeraša, našao 2 načina kako da se ofajdiš ko zadnji.
Naravno i to se da rešiti samo traži pun angažman osoblja što uglavnom nemaju vremena + malo glume...

sve ostalo što radite mi se smejemo jer ste poput deteta 1. razred koje pokušava da slaže

flaširana pića ko redovno posluženje, švecki astal takoreći

niko više to ne tretira za slepačko ponašanje
sve ok
kriv Vučić
Наравно да је крив Вучић.
КАд види Народ како му Кумови на ТУЂОЈ ЗЕМЉИ И РЕКАМА(коме им Деда то није оставио у Наследство),буше СРБСКЕ РЕКЕ И праве Минихидроелектране некажњено,где се баснословно богате док просечни СРбин прекраја крај са крајем,онда се у Народу пробуди тај Осећај за исконском Правдом и каже- е,сад ћу да ти јубем матер-..
свако у свом Домену.

Back