mario80
Legenda
- Poruka
- 69.580
Nekada su govorili svinjac pored kuće svinjac u kući. Ti ga utovari u krevet.To za dlake se slažem, nema komada odjeće koji nema njenih dlaka ali meni to ne smeta i naravno poštujem one koji misle drugačije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada su govorili svinjac pored kuće svinjac u kući. Ti ga utovari u krevet.To za dlake se slažem, nema komada odjeće koji nema njenih dlaka ali meni to ne smeta i naravno poštujem one koji misle drugačije.
Jbg Moj krevet, moja pravilaNekada su govorili svinjac pored kuće svinjac u kući. Ti ga utovari u krevet.
Вода је бактериолошки исправна.Išao sam ranije više na adu uglavnom da vozim bajs , proleće -jesen, sada baš retko,
možda na kafu ili proslavu nekog rođendana.
Kupanje preskačemo radije bazen , nemam poverenja u bakteriolšku ispravnost te vode koja se čvari na 40 stepeni danima.
Kako bih voleo na mene da naletis i probaš da oteras.Што се паса тиче, их доводе на плажу иако је то забрањено. Пошто нико не може да им напише казну и отера одатле, то радим ја. Не мрзи ме да им све по списку док се не покупе
Ja to poštujem. Ne razumem to oko higijene, ali postujem. Uvek se sklonim na deo plaže gde ne smetam ljudima kojima psi smetaju. I kad dođem na plažu pitam ljude okolo da li im smeta da tu i tu sednem.Mislim da mi nije higijenski. Prosto, smatram da pas nema šta da traži u mom krevetu, u vodi gde se ja kupam.
Ja to poštujem. Ne razumem to oko higijene, ali postujem. Uvek se sklonim na deo plaže gde ne smetam ljudima kojima psi smetaju. I kad dođem na plažu pitam ljude okolo da li im smeta da tu i tu sednem.
Правилник о понашању на Ади иде мени у прилог, не теби. Пса можеш шетати по стази и ни макац даље.Kako bih voleo na mene da naletis i probaš da oteras.
Правилник о понашању на Ади иде мени у прилог, не теби. Пса можеш шетати по стази и ни макац даље.
Наравно. Нормални људи поштују правила, они други мисле да их се она не тичу. Зато постоје казне.Tako je i bahati Sergej Trifunović napravio frku u Hrvatskoj jer je puštao psa po plaži i u vodu bez ičega, ljudi ga opominjali on se pravio pametan, pod parolom "i ranije sam to radio", a onda kad su ga muški izmaltretirali on se žalio na sve i svakoga, pljuvao po njima i demonstrativno rekao neće više nikad doći u Split.
Ljudi ne kapiraju jednostavno da postoje neka pravila koja se poštuju ili ne, ako stoji zabrana onda toga nema i to je to.
Kako komentarišeš sve veće zabrane ljudskih prava i uopšte, pravo na život?Tako je i bahati Sergej Trifunović napravio frku u Hrvatskoj jer je puštao psa po plaži i u vodu bez ičega, ljudi ga opominjali on se pravio pametan, pod parolom "i ranije sam to radio", a onda kad su ga muški izmaltretirali on se žalio na sve i svakoga, pljuvao po njima i demonstrativno rekao neće više nikad doći u Split.
Ljudi ne kapiraju jednostavno da postoje neka pravila koja se poštuju ili ne, ako stoji zabrana onda toga nema i to je to.
Kako komentarišeš sve veće zabrane ljudskih prava i uopšte, pravo na život?
Čerka od prijatelja starosti 4 god je navukla neki osip , da li su gljivice ili šta , mazali su je kremama skoro mesec dana da se povuče.Вода је бактериолошки исправна.
Čerka od prijatelja starosti 4 god je navukla neki osip , da li su gljivice ili šta , mazali su je kremama skoro mesec dana da se povuče.
Izgledalo je jezivo kao neki ekcem preko pola tela, i to su bili 5 puta krajem leta.
možda su deca osetlljivija illi se treba kupati gde je manja gužva.
svuda u svetu je to sa psima regulisano..imaš na plažama ogradjen deo za pse gde vlasnici mogu da ih dovodeTako je i bahati Sergej Trifunović napravio frku u Hrvatskoj jer je puštao psa po plaži i u vodu bez ičega, ljudi ga opominjali on se pravio pametan, pod parolom "i ranije sam to radio", a onda kad su ga muški izmaltretirali on se žalio na sve i svakoga, pljuvao po njima i demonstrativno rekao neće više nikad doći u Split.
Да,то је то...To i jeste suština, prođi pored Franša, Madere, cele beton hale, prođeš pored Ade, Butika trojke, ne možeš da nađeš mesto. Znači ili se ovde ima mnogo više para nego što se kuka ili nešto nije normalno.
Sedneš na Suvenir, npr, prosečan ručak za petoro, ništa spektakularno, još ako uzmeš flašu vina koju nemaš ispod 7000 nigde skoro, tu bez 30.000 nisi prošao nikako.
Voistinu.Само будале једу на Ади. Имаш ручак кући па једи кад се вратиш са плаже.