ja se izvinjavam što ovako upadam, ali mi nikako nije jasno kakve veze ima celulit sa debljinom?
i jako mršave osobe imaju celulit, i žene i muškarci... jer koliko znam, celulit je poznatiji pod nazivom "loše salo", ne sastoji se isključivo od masti, najviše ima otrova i vode. a sve se to izbacije ne putem dijeta, ajde vežbanje i nekako, ali fizička aktivnost svakako, i razbijanje, masažom... naročito ne mogu da shvatim da neko ko nije rađao ima ovoliki problem, koji će se udesetostručiti posle porođaja, samo ako se zapusti...
toliko preparata, toliko sprava, toliko veštačkih načina, toliko prirodniha tako malo volje, ne mogu da shvatim, stvarno... naročito leti, kada vddim ko se sve skida, muka mi pripadne. onog trenutka kada se toliko budem zapustila, da deca mogu da igraju klikere na mojim butinama, zapitaću se da li sam možda trebala da mislim o preventivi... a ne da rešavam zapuštene posledeice, pre svega neaktivnosti, čitaj
sedenje za kompom po ceo dan. toliko... sada sedi, pa polako razmisli kako ćeš ga se osloboditi... možda se i sam razloži...