celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ste se usplahirile... mm to kaže više onako u stihu... kad mu ja kažem kako ću da gajim celulit... a on mi u stihu otpeva: "Nemoj Čičakkkkk... znaššš da se muškarcuuuu od celulitaaaaa ne dižeeee kitaaa...":mrgreen: ... posle se kresnemo... i onda mi još utrlja kapsulu protiv celulita uz masažu... :manikir:

Moram još za dnevnik da se zgrozim... :eek: na ovaj donji deo... :eek::sad2: mm nema ništa od navedenog... :manikir: mogu ga na izložbu voditi...:mrgreen:

:eek:

Pa evo ti pominjes sex ljubav i m-z odnose..sto pricamo o tome?sta vas zabole sta mi mislimo poenta je da se nadje uzrocnik i resenje da se radi na tome..a ne da biramo pristup kao imale su ga pre 2 veka..pa ako ne mozemo da ga otklonimo vi nas zaobidjite..who cares..precicemo mi preko njega al i dalje je to zdravstveni problem koji ne shvatate..tuda krv prolazi..a negde ce stati od masnih naslaga i napraviti veci problem od estetskog

Stvarno nisam nigde pročitala da od celulita može da opali srčka :lol: eo beš mi sve čak si me natero da se zapitam el stvarno ima taj deo kože dodir sa venama i el upada nekako masnoća iz nje u vene/arterije/kapilare :lol: koko znam u pitanju je holesterol/šećeri i sl koji se nalaze U KRVI a ne na stomaku i dupetu.
Ja ga imam oduvek a odrasla sam na čorbastom i nezačinjenom, imam ga od puberteta (od 13-e).

Jedina stvar koja definitivno pomaže je znojenje. Dakle leti ga je neuporedivo manje. A mora malo da ga ima neam problem s tim.

Više me brinu strije.

Stvarno nisam nigde pročitala da od celulita može da opali srčka :lol: eo beš mi sve čak si me natero da se zapitam el stvarno ima taj deo kože dodir sa venama i el upada nekako masnoća iz nje u vene/arterije/kapilare :lol: koko znam u pitanju je holesterol/šećeri i sl koji se nalaze U KRVI a ne na stomaku i dupetu.
Ja ga imam oduvek a odrasla sam na čorbastom i nezačinjenom, imam ga od puberteta (od 13-e).

Jedina stvar koja definitivno pomaže je znojenje. Dakle leti ga je neuporedivo manje. A mora malo da ga ima neam problem s tim.

Više me brinu strije.

A kako da se znojim po butinama? To je pitanje koje me muči...:think:

Trči s tegovima za noge...Em jačaš mišiće/zglobove em se znojiš.
Kako li to izgleda?
Na šta da ih okačim?:confused:

:eek: sauna... :o

A na plaži, tj. na jakom suncu leti? Možda imaš neki problem sa krvlju u tom delu, tj. slaba je cirkulacija ili nešto neam pojma...

Ma ni sauna... ni sunce... možda nešto zera, ali to je skoro ništa... :confused: a još moram da smršam u butinama... :(

7479-0001_ost35.jpg

Mislim oko butina ili zglobova iznad stopala nisam nikad nosio...

Ma ni sauna... ni sunce... možda nešto zera, ali to je skoro ništa... :confused: a još moram da smršam u butinama... :(

ja se izvinjavam što ovako upadam, ali mi nikako nije jasno kakve veze ima celulit sa debljinom?
i jako mršave osobe imaju celulit, i žene i muškarci... jer koliko znam, celulit je poznatiji pod nazivom "loše salo", ne sastoji se isključivo od masti, najviše ima otrova i vode. a sve se to izbacije ne putem dijeta, ajde vežbanje i nekako, ali fizička aktivnost svakako, i razbijanje, masažom... naročito ne mogu da shvatim da neko ko nije rađao ima ovoliki problem, koji će se udesetostručiti posle porođaja, samo ako se zapusti...
toliko preparata, toliko sprava, toliko veštačkih načina, toliko prirodniha tako malo volje, ne mogu da shvatim, stvarno... naročito leti, kada vddim ko se sve skida, muka mi pripadne. onog trenutka kada se toliko budem zapustila, da deca mogu da igraju klikere na mojim butinama, zapitaću se da li sam možda trebala da mislim o preventivi... a ne da rešavam zapuštene posledeice, pre svega neaktivnosti, čitaj sedenje za kompom po ceo dan. toliko... sada sedi, pa polako razmisli kako ćeš ga se osloboditi... možda se i sam razloži... :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
e kad se vec topimo, znojimo i slicno da vas pitam, jel ima neka od vas afroditine najlonske hlace? zanima me kako je u njima kad se oznojis tj koliko dugo mozes izdrzati?

da li su skroz uske ili..?

ja ih planiram kupiti pa na steper po sat dnevno. posto mi se salo nakupilo na dupetu i kukovima, nista mi sem stepera ne pomaze..trcanje ni pod tacnom razno mi ne dolazi u obzir.

ja se izvinjavam što ovako upadam, ali mi nikako nije jasno kakve veze ima celulit sa debljinom?
i jako mršave osobe imaju celulit, i žene i muškarci... jer koliko znam, celulit je poznatiji pod nazivom "loše salo", ne sastoji se isključivo od masti, najviše ima otrova i vode. a sve se to izbacije ne putem dijeta, ajde vežbanje i nekako, ali fizička aktivnost svakako, i razbijanje, masažom... naročito ne mogu da shvatim da neko ko nije rađao ima ovoliki problem, koji će se udesetostručiti posle porođaja, samo ako se zapusti...
toliko preparata, toliko sprava, toliko veštačkih načina, toliko prirodniha tako malo volje, ne mogu da shvatim, stvarno... naročito leti, kada vddim ko se sve skida, muka mi pripadne. onog trenutka kada se toliko budem zapustila, da deca mogu da igraju klikere na mojim butinama, zapitaću se da li sam možda trebala da mislim o preventivi... a ne da rešavam zapuštene posledeice, pre svega neaktivnosti, čitaj sedenje za kompom po ceo dan. toliko... sada sedi, pa polako razmisli kako ćeš ga se osloboditi... možda se i sam razloži... :lol:

mene je ovo unistilo! sto na faksu sto za ovim govnetom!

sem sto me i geni jebu!

:confused: :confused:

Nesto je i do hormona, genetike..itd..Nije sve samo do sedenja..

Sada ispada da one koje imaju celulit ne treba da se skidaju u kupaci..

e kad se vec topimo, znojimo i slicno da vas pitam, jel ima neka od vas afroditine najlonske hlace? zanima me kako je u njima kad se oznojis tj koliko dugo mozes izdrzati?

da li su skroz uske ili..?

ja ih planiram kupiti pa na steper po sat dnevno. posto mi se salo nakupilo na dupetu i kukovima, nista mi sem stepera ne pomaze..trcanje ni pod tacnom razno mi ne dolazi u obzir.

Licno nemam Affroditine pantalonice ali koristim za vezbanje biciklisticke...izbegavam pamucne i preferiram cvrste, tesne napravljene, ako ne gresim, za bavljenje atletikom. Mislim da je sastav slican te mogu reci da su sjajne, svojevremeno sam stavljala kese ispod njih ali sam ubrzo uvidela da nema posebnog efekta ali redovno namazem gel (doduse pojedini su mi pravili alergiju) biciklisticke preko pa helanke odozgo...oznojim se redovno super. Sto se stepera tice vezbam 2x10 minuta, najpre krenem od treceg nivoa a kada udjem u stos pustim program...ne povecavam sama otpor jer su mi kazale drugarice da hoce steper da nabije listove...

Više me brinu strije.

A sto onda to ovde pominjes ako nemas sta da kazes?:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back