Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
A sto onda to ovde pominjes ako nemas sta da kazes?![]()
Ponekad si baš glup

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto onda to ovde pominjes ako nemas sta da kazes?![]()
ovde se bre mnogo toga vidi![]()
haha ma ok ali vidis da nekom ipak smeta i trazi resenje al na pogresnoj strani pa reko da usmerimo sa vizuelnog dozivljaja okoline![]()
A celulit poslednje dve decenije zgrće pare čitavoj industriji koja se šatro protiv njega bori. Kako da ne.
To sam i ja zaključila ali onda otkrila da bez dodatnog mlatretiranja nema efekta toliko. Mislim da to nema veze sa vežbama samim po sebi nego zato što vežbe produžuju napor na, recimo, sat vremena. Što duže radiš više se znojiš i više umaraš, 45-i minut ne troši isto kao 10-i. Tako nekako... valjda.banshee,je l mislis da je pored trcanja potrebno jos raditi vezbe oblikovanja?meni je to kul jer radi celo telo,i mislila sam da je dovoljno,i da trcanjem mozemo oblikovati telo(al da se razumemo ja sam sve to sama zakljucila razmisljanjem)
sad me ti bacas u rebus
boze ja se nikad nisam sekirala oko celulita... valjda sam uvek bar malo debela... a kad smrsam toliko sam srecna sto sam smrsala da mi se uopste ne opterecuje celulitom... doduse odavno se nisam skidala na plazu... ali koliko kapiram jos nisu doneti standardi po kojima mozes na plazu iskljucivo ako imas takve i takve proporcije... pa i onda bi valjda otvorili neku B plazu za debele...
ja sam vise volela kupaci iz dva dela i mislim da bih ga mozda i sada nosila iako imam stomacinu... mislim nasta mi to utice? neki ce da mi se smeju? nista od seksa na bazenu? a ******...
mada imam neke napade idealnog izgleda u zadnje vreme, da li je to starost ili porast samosvesti... mislim i da sam mrsava ne bih nosila jak izrez dole nego nize secheno (gace za kupaci)...
jedino znaci ako ste sa tipom ili idete u svaleraciju pa smeta... ali ko da su i oni savrseni majku mu... ili ako pipate druge zene...
da, jedino je dakle problem ako hocete breda pita a vi ste onako neugledni sa celulitom... e pa dobro, onda se vredi pomuciti : )... mada moze se i orijentisati na manje zahtevne tipove...
eh ta fatalna ljubav... a mozda padne na lichnost
Ponekad si baš glup![]()
ili evo reshenja... unakazite se na neki drugi nacin (gojenje, ishrana, teska bolest) pa cete zaboraviti na celulit ; ))))
ili evo reshenja... unakazite se na neki drugi nacin (gojenje, ishrana, teska bolest) pa cete zaboraviti na celulit ; ))))
Možda ni ne treba da rađam...već da se posvetim stvaranju savršenog tela...
![]()
Evo ja sad npr.jedem kuvanu šunku... slanu do bola... i znam da se od toga stvara celulit ali mi ne pada na pamet da se odreknem toga...
"Bolje da umrem sit nego da živim gladan!" -što bi drug Žika rekao...![]()
Onda ne prdi više... salo mogu podneti ali prdež... teško...a i to što kažeš, nije tuđe salo moj problem...![]()
Najbitnije je da se ne udaš nikad... i nikako ni pod kojim uslovom ne rodiš dete... neeeeeeeeeeeee...realno, ja imam 17 godina idem u skolu i ne krecem se dovoljno, ne hranim se pravilno i non stop se nerviram oko nekih gluposti i znam da sve to treba da se promeni ali ne znam kako.... ishrana- ne mogu ja mami objasniti zasto treba drugfacije da kuva odma kaze da sam iskompleksirana... kretanje, na sport mi ne dozvoljavaju da idem jer moram da ucim.... a pored svega nerviranje tu ne mogu nista.... i sta sad ja da radim?!
nemam tezak celulit, zaista mrsava sam ali opet se vidi i to nije lepo videti....
a ni tebi da dućkaš...ne mogu da ti zabrane da vežbaš.
Onda ne prdi više... salo mogu podneti ali prdež... teško...
Najbitnije je da se ne udaš nikad... i nikako ni pod kojim uslovom ne rodiš dete... neeeeeeeeeeeee...ali da vežbaš... jer ako uhvatiš dobrog tipa, i on te kresne... onda možeš na miru da umreš... ispunila si svoj život...
a ni tebi da dućkaš...![]()
pa sad....ovo je moje iskustvo...primetila sam da me ne boli ista grupa misica posle trcanja i posle onog stepera-skijanja npr, o bicikli da ne pricam, posto je totalno neka peta prica. kolko ja videh (na meni bar) trcanje je super najvise za zadnju lozu, tj zadnji deo butine i dupe, steper mi nekako dubinski utice na ceo misic, ali imam osecaj da spoljnja i unutarnja butina nisu dovoljno pogodjene tim vezbama, tako da ja uz trcanje uradim nekoliko puta nedeljno i vezbe za spoljnu i unutrasnju butku sa tegovima i jos neke kojih se setim, koje znam od ranije sa aerobika. trcanje je super za mrsavljenje u globalu, ali cini mi se da ne radi podjednako sve misice nogu, tako da bih ja ipak ubacila povremeno i koju staticku vezbu.
negde sam procitala da njima pre neke revije naprskaju noge lakom a kosu pa se celulit ne vidija se nalivam kafom kad god je vidim, na svu srecu mrzi me da je kuvam... a ima neke masaza u kafi ? za celulit? meni je to ko naucna fantastika, te ribe manekenke sto su savrsene... ne srecem tu nad-rasu trenutno ali i nemam otpor prema njima
Pa to onima koji ne dizu guzicu sa kompa i ne ispustaju kasiku..to je njima jedino resenje..kakvo god da ja vecina se ne trudi da uradi nesto po tom pitanju..pa makar da plati kad vec trosi na zamazivanjeČek' bre, june....kakav je to, leba ti, rad na sebi kad pljuneš kintu za masažu i mezoterapiju, po tvom uputstvu? To je kao "rad na sebi"?
I šta se tu onda razlikuje od ožiljka na faci koji rešiš tako što pljuneš kintu kod plastičara?
Msm, kad se "jedina pouzdana" rešenja svedu na pljuvanje kinte...
A celulit poslednje dve decenije zgrće pare čitavoj industriji koja se šatro protiv njega bori. Kako da ne.
To zato sto sam te opet uvatio u laziPonekad si baš glup![]()
haha to je klasicno zensko koje nagomilava probleme pod tepih..pa sta ce onda kad se napravi piramidama ja sam zaboravila da postoje te stvari kao sto su plaze i gole noge... nisam iznad toga nego sam pobegla... i pitala sam se zasto je to nekom toliko bas vazno? ali ljudi imaju razne metabolicke probleme nekog najvise muci ovo nekog ono.
a celulit spada u te stvari kao sto je i ishrana da ima mnogo resenja a nijedno bas pravo. ja sam socijalno frustrirana pa bih radije zivela s celulitom nego otisla na masazu koja bi mi mozda pomogla... bar trenutno... al pitala sam se sto je to toliko bitno, celulit nije nesto sto se bas mnogo vidi... znaci neki licni osecaj... ili mi zivot nije takav da mnogo pricam s neprijatnim ljudima pa da mi je bitno da izgledam savrseno i da budem savrsena... verovanto je najvise to... al mi je isto ibez veze da odes jednom godisnje na more i da se nerviras sto si celulitast... aj uzivaj u tom moru bre