Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.732
Zato sto i muskarci imaju celulit...i bebe...ali veoma malo....ipak je zena drugacije gradjena i podlozna celulitu u velikoj meri...
A gde je bilo postavljeno pitanje dal ima muskarac?cemu taj zakljucak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto i muskarci imaju celulit...i bebe...ali veoma malo....ipak je zena drugacije gradjena i podlozna celulitu u velikoj meri...
Već teško mogu da pratim šta ko hoće da kaže i dokaže pa da još zakomplikujemo izjavljujem da nikada nisam imala celulit,a žensko sam,zbog čega je to tako,ne znam...
![]()
Mislim da poslije ove izjave treba da te banuju![]()
ja bez dokaza ništa ne verujem, dakle slika sa ceduljčetom i datumom - pa tek onda mogu da poverujem, ovako odbijam
Ja uopšte nisam kul i rođena savršena imala sam galone celulita i imam još uvek![]()
totalno sam nepodobna za ovaj podforum.
Meni je to tolko nebitno...Možda ti ciljaš one koji primećuju.naravno da ga je bilo,samo muskarci nisu bili toliko pederasti da ga primecuju
![]()
![]()
Meni je to tolko nebitno...Možda ti ciljaš one koji primećuju.
Meni je to tolko nebitno...Možda ti ciljaš one koji primećuju.
Pa dobro predjemo mi preko osobina al celulit je nesto drugo![]()
Baš ima čudnih...MuškaracaBlago tvojoj ženi...
Moj muž tvrdi da se muškarcima od celulita ne diže kita...![]()
![]()
to smo primetile (mm se cudio preksinoc bio neki snimak gde zak sirak muva neku mladu a bernadet drzi govor i samo ga strelja ocima a on se uzvrpoljio,kaze mm kako predsednik republike tako se streca od zene,eeeeeee)
nije isto dati primedbu savet i reci ne dize mi se kita na celulit,ajde bre koje su to pederaste izjave,kao da se nama vlazi na ljubavni tepih/pivski stomak/dugacke nokte na nogama,izgrickane na rukama
da ti kazem june,aj ne k,a,k,i
neke vole neke ne vole,ukusi su razliciti,koliko vidim na temi se i dalje prica o celulitu,ko skrece temu
meni samo zvuci grozno da neko ne vidi ljubav/sex/privlacnost dalje od plastike,da ne zna sta je igranje recima,flert,izazov,provokacija,igra...
ali ok svaka krpa ima zakrpu,imala sam i ja drugaricu koja je samo izlazila s lepim frajerima,to joj je bio osnovni kriterijum,nisam mogla da verujem da tako povrsno gleda na na m/z odnose
Baš ima čudnih...MuškaracaPotpali pod potrošački mentalitet samo materijalno pa i u vezi fizičkog izgleda...Naravno da volim kad lepo izgleda ali neću da je smaram sa nekim zahtevima za aušvic figuru.
Ma to je sve takav smor super je kad se neko bavi sportom sebe radi i sam to radim ali kad neko preteruje samo da bi makar i podsvesno izgledao kao neka ''ribetina'' sa duplerice Houston we got problem.i posle tim istim muskarcima, nisu jasne te iste zene koje vode racuna o svom telu, pa ga dovedu do perfekcije..
i nekeko usput zapostave sve ostalo..postane im manje bitno..i vrlo su svesne kolicine ulozenog, pa uglavnom traze one muskarce koji se u takav kriterijum uklapaju..
a onda ih ti isti muskarci nazovu - sponzorusama![]()
Baš ima čudnih...MuškaracaPotpali pod potrošački mentalitet samo materijalno pa i u vezi fizičkog izgleda...Naravno da volim kad lepo izgleda ali neću da je smaram sa nekim zahtevima za aušvic figuru.
Bas lepo sa tvoje strane.Saaaamo, kakve to veze ima sa ovom temom? Tema je o celulitu, ko ima celulit dolazi da se informise, ko nema dolazi da savetuje, ko ne vidi da ga ima dolazi da proveri da li ga ima, ko oseca da zeli da se bori sa tim nedostatkom postuje ovde i razmenjuje iskustva sa drugim ZENAMA. Mene licno uopste ne zanima da li ga imaju sve zene, da li ga ima Sarapova, da li on smeta ili ne smeta tebi ili bilo kom muskarcu, da li su ga zene imale ili nisu ranije, da li muskarci njega primecuju, da li nekoga muz smara sto je lenj pa ga gaji, da li ga treba gajiti tema glasi - celulit pobediv???? - u prevodu kako isti pobediti saveti i iskustva. Ko ne zeli da ga pobedi zato sto je hm, suprotnog pola nema sta ni da trazi na ovoj temi. Ko ne zeli da ga pobedjuje a zenskog je pola takodje ne kapiram zasto trosi energiju na temi. Ja sam ovde jer me zanima a zasto ste ti i June ovde to samo vi znate.