celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kavitacija.... hmmm sta to zapravo znaci ? mozda i nebitno sta znaci ,ali kada se uzme u obzir da je na samom pocetku kad se ''kavitacija'' pojavila tretman bio 100 eura, (dakle pricao sam sa devojkama koje su bacile u startu 70.000 kako bi obezbedile sedam tretmana,) a sada moze i za manje od 3.000 po tretmanu da se nadje...sve je jasno.... krenula konkurencija, a to znaci da je 100eura bilo uzimanje ljudima sto vise para... i to je to, sad uzimaju samo malo manje...

Kavitacija.... hmmm sta to zapravo znaci ? mozda i nebitno sta znaci ,ali kada se uzme u obzir da je na samom pocetku kad se ''kavitacija'' pojavila tretman bio 100 eura, (dakle pricao sam sa devojkama koje su bacile u startu 70.000 kako bi obezbedile sedam tretmana,) a sada moze i za manje od 3.000 po tretmanu da se nadje...sve je jasno.... krenula konkurencija, a to znaci da je 100eura bilo uzimanje ljudima sto vise para... i to je to, sad uzimaju samo malo manje...

pa cene jesu jake, samo je pitanje da li to pomaze ili je samo bacanje para

Da li je ijedna od vas uspela da se otarasi tod uzasa bar jednim delom i kako?Porodila sam se ove godine imam mozda 5 kg vise nego pre i to nece ni da mrdne .Ima li neka proverena dijeta ne znam dali da probam turbo slank ili neko slicno cudo.Ocajna sam. :cry:

Ishrana ishrana, i samo ishrana.....
Brasno, secer, gazirano, IZBACITI!!!!! suhomesnato... ne prženo...ne pohovano....
Dosta proteina(belo meso, riba)bareno....maslinovo ulje...
povrce ...puno povrca...
voda
i na kraju fizicka aktivnost...:D:D

..........imam 16 godina i pojavio mi se celulit... nisam od onih koji imaju vremena za teretanu a ni od onih koji su fino popunjeni... na svojih 180cm visine imam 62kg...

jel ima neko ima neki predlog kako se resiti celulita a da neoduzima puno vremena... npr neka krema gel il nesto slicno...

nabavila sam neki gel (Thiomucase gel) al tek kad sam procitala sta sve zahteva shvatila sam da nece imati nikakvog efekta...

unapred hvala

jaooooo kad mi neko napiše da puno seksa leči celulit i gojaznost tačno bi ga ošinula =/
a to na svakoj stranici po neko kaže, samo mi nije jasno odakle vam potreba?
i šta sad, ispada da žene koje imaju celulit.. šta? nemaju seks? i obratno? džizas =I

pa da, nemaju sex ali imaju višak kg, celulit i brkove bre parka

ma sex kao lek za sve ,ne samo za celulit,znaci :roll:
i kako cu da imam sex uopste ako imam celulit :mrgreen:
znate kad dodje pametnjakovic,i kao
frustracije?sexaj se vise,manje ces da se nerviras
mlohav(a) si?lose doope?sex resava
celulit------->see topic
los ten?fali ti sexa
svi su svemirski yebaci(ce) i odmah ce da podele s tobom svoja pozitivna iskustva

..........imam 16 godina i pojavio mi se celulit... nisam od onih koji imaju vremena za teretanu a ni od onih koji su fino popunjeni... na svojih 180cm visine imam 62kg...

jel ima neko ima neki predlog kako se resiti celulita a da neoduzima puno vremena... npr neka krema gel il nesto slicno...

nabavila sam neki gel (Thiomucase gel) al tek kad sam procitala sta sve zahteva shvatila sam da nece imati nikakvog efekta...

unapred hvala

Namazes gel pre sporta, sport uvek preporucujem bez obzira na celulit jer ces mu jednog dana reci veliko hvala, pored toga sto daje oblik telu misici ti drze kicmu i celo telo ti je elasticno...pusti price da se moze bez sporta - ne moze se...kako je isti za mene aksiom dakle gel pre njega samo utrljas, nema potrebe da masiras, isti utrljas i posle tusiranja, ako je pocetna faza nestace, manje gaziranog i manje prekrstenih nogu taman posla da nikada ne popijes casu coca cole samo ne bas svaki dan...hodaj, skaci, trci...mozes na desetak godina da budes zgodna bez sporta ali ako zelis da telo bude dobro i sa 40, 45 uvedi makar tri puta nedeljno sat vremena sa nekom mazalicom i baci lift i prevoz sto vise na stranu...ne grci se mnogo restrikcijom hrane jer sto se vise grcimo to vise zelimo sv esto nam je zabranjeno, normalna hrana, mackalica i sport u nekim dobrim helankama da te fino preznoji...

Ja koristim Elancyl od Avena i meni bas prija i rezultati su vidljivi, a razmisljam i o ovom novom Somatoline, da i to probam, mada i nemam neki celulit, vezbe su cudo:)
Elancyl je odlicna stvar.Masaza je za celulit jedini lek.Puno vode,manje sedenja i obavezno sport.
Devojka koja je postavila temu ima 16 god i nema vremena za teretanu:eek:..sta da kazem ja duplo starija i sa sigurno bar duplo obaveza?
To su samo dobre vadilice...

ma sex kao lek za sve ,ne samo za celulit,znaci :roll:
i kako cu da imam sex uopste ako imam celulit :mrgreen:
znate kad dodje pametnjakovic,i kao
frustracije?sexaj se vise,manje ces da se nerviras
mlohav(a) si?lose doope?sex resava
celulit------->see topic
los ten?fali ti sexa
svi su svemirski yebaci(ce) i odmah ce da podele s tobom svoja pozitivna iskustva

...ahahah...Linda sad me podseti, imala sam jednu koleginicu, koja je za svaku
boljku preporučivala sex...prosto nam je svima u kancelariji bilo muka da pomenemo
da nas išta boli..ili da imamo bilo koji problem...odmah bi ona iskočila sa svojim
savetom...sex...
...toliko nas je sve nervirala svojom pričom o tome, da je jednom jedna od nas
pitala jel pomaže sex, kad je iflacija u pitanju...:mrgreen:

e kako sad?
ja sam čula da je to dobro za sinuse, al kako ti od disanja bilo čega nestane celulit?
ja razumeme ako bih recimo disala gas smejavac pa mi više ne bi bilo važno dal ga imam =D

Е, види се да си по питању тога неинформисана,..на жалост!
Ако мени не верујеш, можеш слободно да питаш своју лекарку,
како је то могуће да удисањем тих ситних честица,..може да се излечи целулит.

За почетак, прочитај ово:

- "Veliki broj minerala u vazduhu slane sobe
jača i obnavlja strukturu kože. U soli su antialergeni koji čiste kožu,
detoksikuju je i usporavaju proces starenja, a veoma su efikasni u
lečenju celulita
.
:bye:

п.с.
Можеш и на интернету да пронађеш доста тога о овоме

.

Poslednja izmena:
o.O
neinformisana sam pa zato i pitam, da se informišem
ok nema veze
:bye:

Немо` о`ма да се љутиш...:worth:

Да си могла мене да видиш када сам први пут ишла у ту
слану собу,
када сам видела како изгледа та просторија,
ма није нико могао да ме убеди да могу да мирно ту седим,
у просторији без прозора,..:roll:.вау...умало да одустанем,...
међутим после пар минута сам заборавила на то ,
мало се запричала са другарицом,..
а онда смо обе умукле,...греота бре да се прича тамо..
Ево, пронашла сам још нешто ......

"Zbog bolje mikrocirkulacije , haloterapija
se koristi u lečenju celulita

Mikrokristali natrijum hlorida povećavaju pasivan transport supstanci
sa pozitivnim uticajem, pa čak i pojačava primenu raznih terapijskih
i kozmetičkih sredstava (kreme, ulja itd.) Aerosol ima sposobnost
da ukloni neravnotežu u peroksidaciji lipida,
odnosno radi kao
antioksidant i daje značajan rezultat kod ubrzavanja
metabolizma.

.

e hebiga, nedavno sam mogla da se osolim za male pare a sad šipak

Не знам где живиш, у ком граду,
али пошто ничу те слане собе к`о печурке,
није лоше да се мало распиташ, све оне у почетку имају
неке промо цене,...неке дају први третман бесплатно,..па
ништа те не кошта,..пробај, ако си у прилици!

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back