celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih ipak radije na more umesto u slanu sobu. To je daleko efikasnije i za seksanje i protiv celulita...:aha:

..сад` ако и теби напишем да си необавештена, наљутићеш се,...али
хајде онда овако,
Ако 40 минута боравка у сланој соби замењује 3 дана на мору
(тако тврде стручњаци)..мало ли је што се тиче уштеде,..

Затим,..
"Vazduh je obogaćen jodom koji dezinfikuje , bromom, magnezijum
koji je odličan protiv stresa, kalcijumom koji poseduje antialergijska
svojstva, kalijumom ili selenom koji uništava slobodne radikаle..."

Свака слана соба има своју позитивну енергију која се осети оног
тренутка када се седне у удобну фотељу, уз пријатну дискретну
расвету уз боје:
- crvena boja-daje životnu energiju i podstiče cirkulaciju
- žuta boja-popravlja raspoloženje i podstiče aktivnost
- narandžasta boja-pomaže probavu i olakšava disanje
- zelena je boja ozdravljenja
- plava za opuštanje

и при том чујете пригушене звуке релакс музике,...

Slika_ssoba3.jpg

Наравно да ово не може да замени све оно што пружа море,
али ако размишљамо на здравље, па и на наше могућности,...
нека се свако одлучи,...онако како може,..а

МОЈЕ мишљење у вези целулита је да се поред свега овога,
ефекти неће видети,..ако највише времена проводимо седећи.
Али, ако посао којим се бавимо захтева вишечасовно седење,
ипак треба пронаћи времена за нешто што ће да отклони
то највеће зло женског тела......целулит, па
нека свако себи пронађе шта је најефикасније!

п.с.
Жао ми је што је давно моја тема о сланим собама била
избрисана, под тумачењем да ја рекламирам неку слану собу,
што је ван памети,..
Пишем уопштено, о ефектима боравка у таквој средини,
колико видим има доста неинформисаности у
вези тога,..а ја имам врло лепа и драгоцена искуства у вези
халотерапије!
Само сам желела то да поделим са вама,..а зашто да не упознамо
нешто што цели свет већ одавно користи и примењује.

.

Cinjenica je da ako si genetski podlozna celulitu, nema te kreme ni tretmana koji ce ti pomoci. Ceo zivot sam mrsava, ne pijem colu, krecem se, pijem vode dovoljno... i ipak ga imam... hvala mami. :mrgreen: I nije mi jasno cemu tolika frka oko celulita. Jedino musko koje sam ikad cula da je izjavilo da na zenama ne voli celulit je onaj neki selja sa granda. A ako zna sta je celulit ja mu dam moj bajs!

Ma Kisela, nemam ja ništa protiv tvog predloga, nego ja to po onoj čuvenoj "ko o čemu, baba o uštipcima"...
Nedostaje mi more....nikad mi ga nije dosta, a vala nisam ni imala prilike da mi presedne...:(

Их коме кажеш,..па ја имам увеличану једну фотографију,
мореееееееееееее ...и када се пробудим,
прво је то у шта погледам...
Тако пуним батерије до следећег пута,....

more15.jpg

Cinjenica je da ako si genetski podlozna celulitu, nema te kreme ni tretmana koji ce ti pomoci.[/B] Ceo zivot sam mrsava, ne pijem colu, krecem se, pijem vode dovoljno... i ipak ga imam... hvala mami. :mrgreen: I nije mi jasno cemu tolika frka oko celulita. Jedino musko koje sam ikad cula da je izjavilo da na zenama ne voli celulit je onaj neki selja sa granda. A ako zna sta je celulit ja mu dam moj bajs!

Мислим да грешиш!

"Celulit nije nasledan, nego se u vezivnom tkivu stvara: usporavanjem
procesa eliminacije izlučevina, otvrdnućem vezivnog tkiva,
zadržavanjem štetnih materija i razlikuju se tvrdi i meki celulit..."

Одакле ти информација да само дебели имају целулит?
Мораш да сазнаш шта је узрок твом целулиту,.сем
ако теби лично не смета,...то је ипак твоја ствар :cao:

Celulit je odvratan, daleko ružniji od debljine, a kako sam ja primetila imaju ga i debeli i mršavi. Imaju ga i muškarci sve više...
To nam je sve od zdravog života. Genetske predispozicije su samo izgovor. Naši preci nisu znali šta je celulit.
To je bolest modernog doba.:besna:
I ne može se nikako iskoreniti. Može se samo smanjiti, ali je to Sizifov posao.
Mnogo je lakša prevencija nego njegovo lečenje.:sad2:

naši preci možda nisu znali šta je celulit ali su ga imali =)
pogledaj one slike lepotica od pre pedeset godina. imale su ga brate al im nije smetao

Jest, a posle se neko sa vizijom setio da ce ako sto vise nabije komplekse zenama, zaraditi vise novca od proizvodnje magicnih krema i cuda. Sad nam smeta i ono sto mozda ne bismo primetile da nema nekoga da nam stalno otkriva nesavrsenosti i resenja u vidu "26.5 % smanjuje celulit nakon prvog nanosenja, testirano na uzorku od 22 zene"

ali uzorak od 22, tj 43 žene mi je isto 0.O
kao što ne 100 žena? jel tolko teško pronaći 100 žena? ili 50?

Ma idi... Pricala nam profesorka pre neki dan kako su u reklami za "Mejbilin:lol:" vestacke trepavice, pa jos uzorak od nekoliko zena, pa povecace vam se trepavice za 86%, a o volumenu da ne govorim(kako se to meri? ) pa ne znam ko se na to primio, ali ih je ipak americki "organ" zaduzen za te stvari, zaboravih koji naterao da za dobrobit svih naivnih naglase da su u reklami koriscene vestacke trepavice, sto bi ti rekla krejz(s)i

e ali ja sve to znam, sve
i onda vidim dupe na kutiji i sve mi padne u vodu, pomislim da će od tog preparata da mi bude tako
i onda kažem sebi luda si, to ne može ali utisak ostaje
slično ko kad gledam horor film. znam da nije stvarno ali se jako plašim.
mnogo me to nervira. mno-go.

Pa možda su imale celulit pre 50 godina, ali to i računam u moderno doba. Ne verujem da su ga imale žene pre 20.veka.
Ali istina je da nam nameću standarde lepote. Nekad su obline bile na ceni, sad žene treba da izgledaju kao dečaci.
Pitam se da li to ima veze s tim što su najizvikaniji modni kreatori pederinjosi.:besna:

Celulit je odvratan, daleko ružniji od debljine, a kako sam ja primetila imaju ga i debeli i mršavi. Imaju ga i muškarci sve više...
To nam je sve od zdravog života. Genetske predispozicije su samo izgovor. Naši preci nisu znali šta je celulit.
To je bolest modernog doba.:besna:
I ne može se nikako iskoreniti. Može se samo smanjiti, ali je to Sizifov posao.
Mnogo je lakša prevencija nego njegovo lečenje.:sad2:

Na temu genetike :lol: samo da primetim da nikada nisam videla celulit kod neke maratonke.
mada ni mi polumaratonke nismo za bacanje:cool:

Ja se opasno razmišljam da krenem da treniram taj maraton. Čisto da dokažem sebi da to mogu. Ja mogu da trčim jako dugo, nekim laganim tempom. Ko zna šta bi od mene bilo kad bih ozbiljno trenirala. Ali zato sam u školi bila najsporija na 50m i 100m.:zcepanje:
Ali moraću da sačekam još malo da klinci odrastu, pa da se i ja sebi posvetim.:aha:

Vid' članka :mrgreen:

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/218263/Sto-zena-ima-vise-celulita-to-je-pametnija

Što žena ima više celulita to je pametnija
| 18. 11. 2010. - 13:39h | Komentara: 5

Autori novog istraživanja, koje je objavljeno u časopisu “Science”, tvrde da je celulit znak više inteligencije.

Žene ne bi smele da budu nezadovoljne zbog “pomorandžine kore”, jer ona ukazuju na dobro zdravlje uma i tela.

Prema zaključcima američkih naučnika, masne ćelije koje stvaraju celulit su savršeno skladište masnih kiselina, koje osiguravaju aktivan rad mozga. Masne kiseline posebno utiču na sivu masu mozga.

- Celulit nije problem. On je, zapravo, znak dobrog nivoa ženskih hormona i razvijene seksualnosti, što na kraju garantuje zdravo potomstvo - poručuju naučnici.

:brus::brus::brus:
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back