Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Ja bih ipak radije na more umesto u slanu sobu. To je daleko efikasnije i za seksanje i protiv celulita...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ipak radije na more umesto u slanu sobu. To je daleko efikasnije i za seksanje i protiv celulita...![]()
Ma Kisela, nemam ja ništa protiv tvog predloga, nego ja to po onoj čuvenoj "ko o čemu, baba o uštipcima"...
Nedostaje mi more....nikad mi ga nije dosta, a vala nisam ni imala prilike da mi presedne...![]()
Cinjenica je da ako si genetski podlozna celulitu, nema te kreme ni tretmana koji ce ti pomoci.[/B] Ceo zivot sam mrsava, ne pijem colu, krecem se, pijem vode dovoljno... i ipak ga imam... hvala mami.I nije mi jasno cemu tolika frka oko celulita. Jedino musko koje sam ikad cula da je izjavilo da na zenama ne voli celulit je onaj neki selja sa granda. A ako zna sta je celulit ja mu dam moj bajs!
naši preci možda nisu znali šta je celulit ali su ga imali =)
pogledaj one slike lepotica od pre pedeset godina. imale su ga brate al im nije smetao
ali uzorak od 22, tj 43 žene mi je isto 0.O
kao što ne 100 žena? jel tolko teško pronaći 100 žena? ili 50?
naši preci možda nisu znali šta je celulit ali su ga imali =)
pogledaj one slike lepotica od pre pedeset godina. imale su ga brate al im nije smetao
meh, šta je pristojna količina...
Celulit je odvratan, daleko ružniji od debljine, a kako sam ja primetila imaju ga i debeli i mršavi. Imaju ga i muškarci sve više...
To nam je sve od zdravog života. Genetske predispozicije su samo izgovor. Naši preci nisu znali šta je celulit.
To je bolest modernog doba.
I ne može se nikako iskoreniti. Može se samo smanjiti, ali je to Sizifov posao.
Mnogo je lakša prevencija nego njegovo lečenje.![]()
Na temu genetikesamo da primetim da nikada nisam videla celulit kod neke maratonke.
mada ni mi polumaratonke nismo za bacanje![]()