celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smatram da i taj celulit dolazi sa godinama jer se sa godinama manje krece....

ja imam 16 god i 4 god sam isla na ples.........do prije god.dana, za tu god dana sam se udebljala 5kg ali sam jos u razvoju i sada mi je taman (prije sam bila mrsava)...imam 61kg i 171cm. Od kada sam se udebljala malo mi se stvorilo na guzi to uzasnog celulita. Ali je jos u pocetnoj fazi....

polako ga sada skidam rolama i biciklom, malo pazim na ishranu i to je to....ne brigam uopste jer se i ne vidi uopste///pozz

Pre desetak godina smo bili normalnije odeveni, pa nam ga niko nije video. Zar nikad niste videli celulit na bebinoj guzi. Daj, o čemu pričamo, pa svi imamo manje ili više celulita, kao što svi imamo kosu, nokte, kožu. Neko je više negovan, neko manje. Kvalitet svega pomenutog direktno zavisi od našeg odnosa prema sopstvenom telu, vođenja zdravog života kako fizički tako i psihički. Usmerite svoju energiju ka humanitarnom radu, čitajte, proizvodite, uživajte. Valjda shvatate da idealno telo ne može da napravi ni plastičar, bar ne trajno. Pa zar da mi život prođe u tuzi zbog nedostižnog. Zamislite kad bi svi crnci poželeli da budu beli ko pokojni Majkl. Jednom prilikom je Isidora Bjelica izjavila kako nije zgodno onih 10% žena kojima se dive, valjda je prirodno da smo zgodne i normalne mi koje činimo ostalih 90%.

Pre desetak godina smo bili normalnije odeveni, pa nam ga niko nije video. Zar nikad niste videli celulit na bebinoj guzi. Daj, o čemu pričamo, pa svi imamo manje ili više celulita, kao što svi imamo kosu, nokte, kožu. Neko je više negovan, neko manje. Kvalitet svega pomenutog direktno zavisi od našeg odnosa prema sopstvenom telu, vođenja zdravog života kako fizički tako i psihički. Usmerite svoju energiju ka humanitarnom radu, čitajte, proizvodite, uživajte. Valjda shvatate da idealno telo ne može da napravi ni plastičar, bar ne trajno. Pa zar da mi život prođe u tuzi zbog nedostižnog. Zamislite kad bi svi crnci poželeli da budu beli ko pokojni Majkl. Jednom prilikom je Isidora Bjelica izjavila kako nije zgodno onih 10% žena kojima se dive, valjda je prirodno da smo zgodne i normalne mi koje činimo ostalih 90%.

NAJPAMETNIJE DO SADA RECENO....A posebno to za bebu: na kraju kada skontas tek rodjena beba koja ne jede punomasnu hranu....itd.ima celulit. SAmo sto neko ima manje a neko vise :)

Svi bi mi prepravili sebe, ja sam bijela kao sir i voljela bih vise da sam crnac nego skroz bijela...pa u sali kazem da je pokojni Majkl lud kada se u bijelog prepravio:rotf:

Meni nikada netje biti jasno zashto zhene toliko mrze celulit, priznajem nije neshto chime se treba ponositi ali come on, koga je briga za jbni celulit? Opteretjujete svoje zhivote debilnim dekorativnim detaljima kako bi uspele da nadjete nekog pravog koji tje da vam bude muzh i da vam pravi decu, ako nadjete posao onda ste vetj vrlo emancipovane. To sve kipti od emancipovanosti, a vamo pojele bi feces ako bi vam samo glas uchinio lepshim, ili uklonio bore. Tuzhno, tuzhno. Bile ste vredne koliko i par volova, sada ste vredne koliko i dvosoban stan. Sad bih trebao retji chast izuzetcima ili ko se prepozna ko mu je kriv, umesto toga ja tju retji da smo svi izvitopereni, nakazni i debilni i da je svaka pricha o tome suvishna. Ipak ja je pricham jer mi se nekako chini da time menjam neshto, zapravo samo se ispraznim odahnem i bude mi lakshe. Imajte na umu da imam zhelju ovo da govorim na trgu pred masom, mada bih zbog toga zavrshio u paklu al ono...dajte malo unesite mashte u celu tu prichu o zhivotu...ili makar malo duha.

Meni nikada netje biti jasno zashto zhene toliko mrze celulit, priznajem nije neshto chime se treba ponositi ali come on, koga je briga za jbni celulit? Opteretjujete svoje zhivote debilnim dekorativnim detaljima kako bi uspele da nadjete nekog pravog koji tje da vam bude muzh i da vam pravi decu, ako nadjete posao onda ste vetj vrlo emancipovane. To sve kipti od emancipovanosti, a vamo pojele bi feces ako bi vam samo glas uchinio lepshim, ili uklonio bore. Tuzhno, tuzhno. Bile ste vredne koliko i par volova, sada ste vredne koliko i dvosoban stan. Sad bih trebao retji chast izuzetcima ili ko se prepozna ko mu je kriv, umesto toga ja tju retji da smo svi izvitopereni, nakazni i debilni i da je svaka pricha o tome suvishna. Ipak ja je pricham jer mi se nekako chini da time menjam neshto, zapravo samo se ispraznim odahnem i bude mi lakshe. Imajte na umu da imam zhelju ovo da govorim na trgu pred masom, mada bih zbog toga zavrshio u paklu al ono...dajte malo unesite mashte u celu tu prichu o zhivotu...ili makar malo duha.

:klap: Prvi put da muškarac ovako zbori.

Da bi se resila te bede zvane celulit, potrebna je ogromna disciplina.
Stroga dijeta - bez secera, ne testenine, ne masno ... puno tecnosti (najbolje bi bilo dijetu da odredi nutricionista).
Obavezno masaze, sa gelom od brsljana (brsljan gel je fantastican).
Naravno sto vise kretanja.
I mnogo strpljenja.

Da bi se resila te bede zvane celulit, potrebna je ogromna disciplina.
Stroga dijeta - bez secera, ne testenine, ne masno ... puno tecnosti (najbolje bi bilo dijetu da odredi nutricionista).
Obavezno masaze, sa gelom od brsljana (brsljan gel je fantastican).
Naravno sto vise kretanja.
I mnogo strpljenja.

Samo bez modrica,podliva i ostalih gluposti koje nadrimaseri prave.Svaka modrica je znak traumatizovanog mekog tkiva koje kad zaraste formira oziljak,a oziljci su krti i kruti i celulit se najbolje ponovo zvlaci u njih,a onda eto belaja....

ja imam celulit ali mi ne smeta svidjaju mi se moje noge i sa njim dobre su mi radim po deset sati i sluze me odlicno leti se smanji jer jedem mnogo vise voca i povrca zimi je malo losija situacija ali mislim da je celulit sastavni deo svake zene i da malo preterujemo boreci se protiv njega

Molim te javi mi adresu gde se nalazi skola Zorana Pantica Za manuelnu limfnu drenazu. Ja ga trazim mesecima i ne mogu da dodjem do njega, jer se stalno seli u drugi prostor.Ako znas gde je trenutno stacionirana skola.Javi mi obavezno.HITNO mi je! Da upisem i zavrsim kurs bas kod Zorana Pantica, jer jedino njegov sertifikat priznajem. Ja sam inace visi fizioterapeut.

Pregledala sam sve na forumu i nisam nasla ovakvu temu pa eto da je zapocnem :D
Da li neko ima iskustva sa anticelulitnim hlacicama? Eto npr Afroditinim :) Ja sam neki dan kupila pa do sad mi se svidjaju, malo mi gore smetaju jer su dosta duboke ali na nogama ih i ne osjecam ...iskustva??? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back