celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se opasno razmišljam da krenem da treniram taj maraton. Čisto da dokažem sebi da to mogu. Ja mogu da trčim jako dugo, nekim laganim tempom. Ko zna šta bi od mene bilo kad bih ozbiljno trenirala. Ali zato sam u školi bila najsporija na 50m i 100m.:zcepanje:
Ali moraću da sačekam još malo da klinci odrastu, pa da se i ja sebi posvetim.:aha:
jao...ali nabaciti kondiciju za trcanje je pakleni posao....recimo bajs mi nikada nije bio problem i to duge kilometraze,ali sam onda sam ja sebi rekla,nema dosta toga,sad ces ti malo za promenu da trcis. i trebalo mi je pa...nekoliko meseci da stignem na sat vremena trcanja bez pauze, a da ne dobijem srcku ili da ne malaksam nacisto....i za sad se trzim tih sat vremena, nije neka znacajna kilometraza,oko 8 kilometara, ali posle trcanja se stvarno osecas da si nesto uradio,celo telo ti proradi a ti budes gola voda. i posle pravac tus, caj i krevet :lol:

Winx, znaš kad bih ja istrčala polumaraton, o maratonu da ne govorim? :lol:
Ono, taman dumrem, al' bez celulita :lol:

Sve ti verujem :) jer ima tu jos jedna gadnjikava kolateralna steta :lol:; pljuga ti se ogadi bas onako dobro:sad2:

Ja se opasno razmišljam da krenem da treniram taj maraton. Čisto da dokažem sebi da to mogu. Ja mogu da trčim jako dugo, nekim laganim tempom. Ko zna šta bi od mene bilo kad bih ozbiljno trenirala. Ali zato sam u školi bila najsporija na 50m i 100m.:zcepanje:
Ali moraću da sačekam još malo da klinci odrastu, pa da se i ja sebi posvetim.:aha:

pa i kod trcanja je ona ista fora - ne trci lep, nego uporan :lol: zato je i zanimljiv fenomen dobrih rezultata na maratonima onih sto su nekada kao deca bili uvek na zacelju

jao...ali nabaciti kondiciju za trcanje je pakleni posao....recimo bajs mi nikada nije bio problem i to duge kilometraze,ali sam onda sam ja sebi rekla,nema dosta toga,sad ces ti malo za promenu da trcis. i trebalo mi je pa...nekoliko meseci da stignem na sat vremena trcanja bez pauze, a da ne dobijem srcku ili da ne malaksam nacisto....i za sad se trzim tih sat vremena, nije neka znacajna kilometraza,oko 8 kilometara, ali posle trcanja se stvarno osecas da si nesto uradio,celo telo ti proradi a ti budes gola voda. i posle pravac tus, caj i krevet :lol:

:eek: kako u krevet, pa zar nisi posle budna da budnija ne mozes biti :D

Poslednja izmena:
Sve ti verujem :) jer ima tu jos jedna gadnjikava kolateralna steta :lol:; pljuga ti se ogadi bas onako dobro:sad2:

pa i kod trcanja je ona ista fora - ne trci lep, nego uporan :lol: zato je i zanimljiv fenomen dobrih rezultata na maratonima onih sto su nekada kao deca bili uvek na zacelju

:eek: kako u krevet, pa zar nisi posle budna da budnija ne mozes biti :D
pa jeste, ali kako se trcanjem bavim uglavnom nakon celog dana provedenom na univerzitetu obicno je tih mojih sat vremena izmedju 9-10, pa dok se okupam,vatim kuci,okupam opet bude izmedju 23-23.30, i tad mogu da optrcim oko ekvatora, necu biti ni za sta drugo nego za krevet :)))

Vid' članka :mrgreen:

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/218263/Sto-zena-ima-vise-celulita-to-je-pametnija

Što žena ima više celulita to je pametnija
| 18. 11. 2010. - 13:39h | Komentara: 5

Autori novog istraživanja, koje je objavljeno u časopisu “Science”, tvrde da je celulit znak više inteligencije.

Žene ne bi smele da budu nezadovoljne zbog “pomorandžine kore”, jer ona ukazuju na dobro zdravlje uma i tela.

Prema zaključcima američkih naučnika, masne ćelije koje stvaraju celulit su savršeno skladište masnih kiselina, koje osiguravaju aktivan rad mozga. Masne kiseline posebno utiču na sivu masu mozga.

- Celulit nije problem. On je, zapravo, znak dobrog nivoa ženskih hormona i razvijene seksualnosti, što na kraju garantuje zdravo potomstvo - poručuju naučnici.

:brus::brus::brus:
:lol:

Предухитрила си ме,...али није лоше да поновим,
можда се неко и обрадује...;)

ЦЕЛУЛИТ код жена је знак ВИСОКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ!!!

celu.jpg

Američki naučnici utvrdili su kako kako masne stanice koje
izgrađuju celulit takođe telo opskrbljuju masnim kiselinama koje
su važne za pravilan rad mozga jer učvršćuju sivu moždanu masu.

Tekst koji je objavljen u prestižnom američkom časopisu ”Science”,
naišao je na odobravanje žena širom Amerike, a naučnici su dodali i
da je celulit znak plodnosti, tačnije razvijene seksualnosti i libida pa je
mišljenje kako je celulit loš sasvim pogrešno.

Drage dame, upravo ste dobile izgovor za ovaj nedostatak na telu,
tako da odahnite jer sad imate bogati razlog da uživate u svom telu.

Novembar 18, 2010 .

http://www.opera-17.com/showbiz/2010/11/18/hit-celulit-kod-zena-znak-je-visoke-inteligencije/

.

Ne znam kako da se resim ove napasti.
Zadovoljna sam svojim izgledom ...tj. imam idealnu tezinu i lepo sam gradjena.
Visoka sam 163 i imam 50kg.
Jedini problem mi je celulit. Ranije ga nikada nisam imala..ali od kada sam se zaposlila pre 3 godine....posao je bio takav da sam sedela po 8 h dnevno i tako 3 godine. I mislim da je tada i poceo da se stvara.

Pre 2.5 meseca sam krenula sa vezbama i radim svaki dan po 1h. Takodje se jako zdravo hranim vec 10 godina...poluvegetarijanac sam.
Jedem 5-6 puta dnevno...dosta voca i povrca. Pre 2.5 meseca sam krenula u borbu protiv celulita ...ali nista mi nije pomoglo. Pijem dosta tecnosti i cajeve bez secera (zeleni caj, kukuruzna svila).
Koristila sam i brsljan gel nekoliko pakovanja ali vise ne znam da li je celulit unistiv.
Takodje napominjem da ne jedem slatkise, slano, ne jedem przenu hranu itd.

Bas bas vodim racuna o svemu i ne znam u cemu je problem i kako da se resim celulita.

Dajte mi neki savet. Da li je neko uspeo da ga se otarasi_

ha, imamo istu visinu :D moj nije vidljiv ali ne sumnjam da ga ima

pokusaj sa masazama u kombinaciji sa treningom, mislim da on sam po sebi nije dovoljan jer djeluje samo na mishice
a salo koje formira celulit je iznad tih mishica i ispod kozhe

Sto se pre naviknes na njega, to ces manje da se nerviras.

Ukratko.
Ja sam probala sve i svasta, pa nista nije pomoglo nesto specijalno. Bude malo manje vidljiv par nedelja i to je sve. Posle se vrati na staro.

Takva ti je koza, navikni se i uzivaj.
Uostalom, toliko filmskih zvezda iz Holivuda hvataju po plazama sa celulitom, pa da ima leka, one bi se prve izlecile.

znas ti koliko je ovde konzilijuma zasedalo i nista,celulit jos postoji
ali ne brini dok ga ne istrebimo forum gasitit necemo
nego mnogo ti to savrseno zivis-ne jedes przeno,pijes bez secera,bavis se sportom,zdrava ishrana sve kako treba
koji su ti poroci? :think:

Ne uzbudjuj se, ja se aktivno bavim sportom vec 20 godina, i imam celulit, doduse ne vidi se golim okom (al' se zato strije vide :mrgreen: )... Vodi racuna o ishrani i budi aktivna... Celulit se ne moze skroz unistiti, mozes ga samo drzati pod kontrolom...

evo me draga spremam se za trcanje,da razbijam celulit
a posle cu da pravim mafine s belom cokoladom i jagodama pa sve u krug tako :lol:
gde si ti pichak? :D

Evo pičkarim po poslu...
Učim koleginicu kako se rade plate... :manikir: da i ja nekoga nešto naučim... :mrgreen:

A ti se baš družiš sa celulitom, te ga teraš sa trčanjem, pa ga vraćaš sa mafinima...:mrgreen:

Daj pošalji meni koji... ja volim svoj celulit... prosto sam se saživela sa njim... :mrgreen::lol:

Ne uzbudjuj se, ja se aktivno bavim sportom vec 20 godina, i imam celulit, doduse ne vidi se golim okom (al' se zato strije vide :mrgreen: )... Vodi racuna o ishrani i budi aktivna... Celulit se ne moze skroz unistiti, mozes ga samo drzati pod kontrolom...

Ma ja se ne predajem....i ne verujem da je nepobediv... samo treba biti uporan i istrajan u borbi.
Bavis se sportom 20 godina a da li vodis racuna o ishrani?
Ja jedino nisam probala sa masazama. Nazalost trenutno sam ostala bez posla pa mi novac predstavlja problem. Da li je neko isao na anticelulit masaze i kako one izgledaju volela bih da mi neko opise pa da probam sama.

Ma ja se ne predajem....i ne verujem da je nepobediv... samo treba biti uporan i istrajan u borbi.
Bavis se sportom 20 godina a da li vodis racuna o ishrani?
Ja jedino nisam probala sa masazama. Nazalost trenutno sam ostala bez posla pa mi novac predstavlja problem. Da li je neko isao na anticelulit masaze i kako one izgledaju volela bih da mi neko opise pa da probam sama.

Mezoterapija i masaza deluje..a izgleda modro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back