celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da probate med i cimet.ja cula da se pomesa med i cimet i da se najmanje 3 puta dnevo unese po kasicica.kazu da pozeljno i vise,posle obroka pojesti.jedna kesica cimeta ide na 2 teglice od juvitane meda.pa probajte!

nivea gel sa masazerom.osim sto ima poseban miris,malo gorak i opor,ali nekako erotican,meni ne odgovara jer je nekako gruba ona guma-plastika i eno ga gleda me sa police.tako gel koristim kad sam u posebnom mentalnom raspolozenju,a masazer sam mozda mogla sa kremom,jer moze da se zatvori i da ne izlazi gel.
ja se nesto gledam jutros ja sam toliko tanka da cu se jednog dana slomiti tu negde u struku.mozda da ostavim ovaj celulit da ne pocnem da letim?
mislim da ovaj tiomukaza gel moze da pomogne.

ti mi dodjes onu depilaciju+masazu.
struja ne zaboravlja.
jao,znam! ajde idemo zajedno na adu sa makiske strane medju one golace da se druzimo.:) tamo ces imati posla preko glave, a ja mogu da uzivam!

ja kupila onaj gariner roll shock, nemam pojma kakv će efekat biti, počela sam prekjuče, utrljavama uveče posle tuširanja jer nisam našla uputstvo:-?

eh, da. danas krećem sa anit celulit masažom i pitala me maserka juče želim li klasičnu masažu malo agresivnijeg tipa ili limfnu drenažu. ja nemam pojma, prvi put idem na bilo kakvu anticelulit masažu.
ima li ko iskustva? sa ovim masažama i koja se više prepručuje?

tiomukaza gel,apoteka, kosta oko 800 dinara.2 00ml,tecan je kao losion,ne znam sto ga zovu gel.radi!
toplo preporucujem.
ultra probaj sa limfnom drenazom.
reci mi gde ides i koliko novca.
nadam se da ta maserka zna sta radi.

Morala sam da se registrujem zbog vas... Ccc... Zene bre radi ova kafa! Ja procitala ovde na forumu i isprobala. I radi! Nije da sam se sto posto oslobodila tog zla ali je mnogo mnoooooogo bolje ;) Inace vec tri nedelje se "drndam" kafom skoro svaki dan :D

sinoć sam bila na prvom tretmanu limfne drenaže. jao, žene, kako je dobra masaža, devojka radi celo telo opuštanje, pa tek onda masažu celulita. an kraju me umotala u bršljan gel i foliju petnaestak minuta. osećala sma se ko žvaka nakon sat i po vremena. divno:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back