celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mira_u ja se masiram talogom kafe pre tusiranja i to je cela mudrost. Masiram se kafom 5-10 min. I to je to... Za sad sam zadovoljna, vidim rezultate a imala sam i ja taj dugogodisnji... A sto se tice vode, cini mi se da sam vec rekla koliko vode ja pijem zadnje 3-4 godine i da to nema neke veze sa celulitom ;)

ja se predajem!
sad se na moru nagledah celulita kod skoro svake zenske osobe.zapanjena sam koliko vrlo mladih i tankih devojaka imaju celulit.a jos vise sam iznenadjena koliko im se trese telo,kao pihtijasta masa.kakve li ce biti kad budu starije?
mali broj je bio onih nevaspitanih zenskih osoba koje nisu imale ni trunku celulita.
mi smo u vecini,i zato ziveo celulit!

neozbiljko:
Ako ćete celulit da uvodirte u modu, uvedite bar i okolotrbušne kaiševe sala. Sve u jednom trošku ;-)
ih neozbiljko,ja nisam za tu varijantu.`slaufi` su uzasno gadni i nikako se ne mogu prikriti.al` da znas da sam videla i jednog muskarca sa celulitom.mislila sam da ste postedjeni toga.

milovana:
Da li je neko koristio afroditine pantalonice, ili afroditine proizvode protiv celulita?

Ja sam koristila njihov anticelulit od Cikorije i iskreno, nista mi nije pomogla, samo je hladila taj deo. Sada sve je individualno,neke su se devojke hvalile tim gelom..ali ja sigurno vise necu da to da mazem. :? Pijem kukuruznu svilu, mazem se nekim anticelulitom iz DM-a , jos da probam i taj Thiomucasa gel i da se istrljam kafom...pa valjda ce da ima vajde.. :roll: :confused:

Pozdrav svima! Pročitala sam sve poruke sa foruma i odlučila da probam Thiomucase i anticelulit čaj, u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću, kućnom masažom i korigovanom ishranom. Što se tiče vode, nemam ni naviku ni potrebu za njom, možda 1-2 čaše dnevno, a iz iskustva drugih vidim da količina popijene vode nije garancija za uklanjanje problema.Inače, mislim da je, bar u mom slučaju, glavni krivac za celulit sedenje u cilju studiranja, jer se dešavalo da i po 10 sati ne mrdnem iz jednog položaja i kad ustanem ne osećam, hm... guzu.

A šta mislite o gaziranim pićima i kafi? Je l' mnogo škode i kako?

Ovo je ono sto ja upraznjavam, sto mi godi i pomaze. Godina imam... mama sam, volim slatko a jos vise grickalice.Ali pijem dosta tecnosti, bar 2x dnevno caj za detoksikaciju(ujutro i u podne) ili neki home made kompot bez secera. Krecem se dovoljno, mada mi je posao sedeci, NIKADA nekoristim lift i volim steper 2x nedeljno.
Posle tusiranja jutarnjeg jos dok su pore otvorene snazno utrljam nase iz apoteka "ulje od brsljena" ukoliko preteram malo tapnem ubrusom(ne ostavlja masne fleke). To radim vec par godina i rekla bih da je trik u doslednosti :wink:

A da li bi pomogla teretana?Mislim da trčanje, aerobik i sl. ne eliminišu ni salce potpuno. Nisam videla ni jednu bilderku sa celulitom. Mada, koliko su ženstvene, džaba mu bilo. Celulit je čista estetika. Naravno, ne mislim da treba tako preterivati, ali mi se čini da je ovaj način vežbanja efikasniji. I sve pod uslovom da neko stručan napravi program vežbi, a ne da radi ko šta hoće.

nije celulit cista estetika.to je stroka.da ne pravim od sabajle poredjenja sa necim jos gadnijim.
e parka pa nemas nista u profilu.e a gde ti zivis,ja bih mozda pila kafu sa tobom?sad sam se setila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back