celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam za kafu procitala ovde. Kog ne mrzi nek procita celu temu. Meni zvucalo logicno... kofein + masaza + piling + masaza... Masiram se kafom 5-10 min, uvek pre tusiranja. Nisu mi se zapusili odvodi jos uvek :D Vidim rezultate i srecna sam s kafom ;) A ranije sam bacala pare na sve i svasta i nije bilo efekta :( Ali sad znam za kafu! Hvala zene!

Pozdrav za sve zenske... Procitala sam vase postove do sada i vidim da ima prilicno zanimljivih ideja... :)

Ja trenutno koristim Garnier shock tretman, jednu sam bocicu vec potrosila i cini mi se da sam u fazi kad celulit izbija na povrsinu. Po meni mana mu je cena, jer ona mala bocica kosta 850 din. i ako se koristi u kolicini koja je potrebna (oseca se tacno efekat hladjenja kad se stavi dovoljno gela, u suprotnom nista ne osecate) traje 7-8 dana... Usput mazem i Goodbye cellulite od Nivee, ali cini mi se da on nije nista posebno, osim sto ima prijatan miris :). Sto se Garniera tice, mislim da je ok, ali da bez nekih 5 bocica, nece biti nekih vecih rezultata - sto ceo tretman cini relativno skupim... 50-ak evra.

Mene zanima da li je neko koristio Collistar anti-cellulite concentrated capsules, tretman za 14 dana. Cena im dodje kao (malo vise od) 5 bocica Garniera u Jasminu, ali navodno je ta kozmetika vrh...

Volela bih da cujem vasa misljenja... Pozdrav za sve!

Cao cure,

Koristila sam tiomukaze gel pre tri godine.
Sta da vam kazem, meni je delovao.
Ali, ja sam tada uz to i redukovala unos slatkisa, jela manje nego pre, radila one vezbe sto smo ih ucili na casovima fizickog svake veceri, masirala se nekim plasticnim okruglim masazerom tokom tusiranja, vozila sobni bajs i doterala liniju. Imala sam tada 58 kilograma na 175 cm visine. I super sam se osecala. I naravno dobro sam izgledala samoj sebi.
Od pre tri godine sam u Americi i sta da vam kazem, unistila sam polako ali sigurno taj moj ''beogradski rad'', tako da sada imam visak kilograma, ali radim na tome da se ponovo dovedem u red.
Treba se samo malo vise pozabaviti sobom, svojim telom, treba zaista povesti racuna i ne jesti slatkise, ili ih bar smanjiti na neku razumnu meru.
Secam se da sam pre jela toliko cokolade dok mi se ne bi smucilo. I uvek nakon toga sam se zaricala da je nikad vise necu jesti. I opet je posle nekog vremena tamanila...
Eto, ovih meseci opet radim na sebi, da sredim liniju. Polako to sve ide, ali rezultate vidim u ogledalu. Imam jos celulita na butinama, ali se smanjio.
Ne koristim nikakve anticelulit kreme, vec utrljavam Nivea losion za telo, masiram celuliticna mesta rukavicom za masazu, odradim par vezbi, puno setam... ja bih i trcala jer obozavam da trcim, ali imam kuce koje jednostavno nece da trci zajedno sa mnom, pa sam primorana samo na setnju, ali, k'o velim, bolja je i setnja nego da stalno sedim.
Znaci, nije da nisam protiv tih gelova i kremica, nego jednostavno mislim da to treba kombinovati sa pravilnom ishranom i fizickom aktivnoscu i rezultati nece izostati. Ali to nije moguce da se dogodi preko noci... kamo lepe srece da je to tako.
I masaza je pozeljna. Mene moj dragi ponekad izmasira i iako je laik za masazu, mislim da ima efekta.

:shock: Kako ti spavaš noću?!

Zeleni čaj jeste zdrav,ali sve ima svoje granice.Preko pola litre je već previše! Da li si svesna koliko kofeina u sebe unosiš tolikom količinom čaja?
I ja volim zeleni čaj,ali nije dobro preterivati ni u čemu,pa ni u tolikom ispijanju z.čaja!

Nije tačno da ispušta kofein nakon 2-3 min.,ispušta ga odmah..To 2-3 minuta važi za stajanje nakon kuvanja,da se ne bi dobio mnogo gorak ukus i da se ne bi izgubili neki njegovi važni sastojci,jer svaki čaj dužim stajanjem gubi svoje važne i lekovite sastojke,pogotovo kad se ne poklopi dok stoji.
Ako već piješ toliko z.čaja potraži bar onaj organski gajen.Mnogo je bolji i zna mu se poreklo,a ima ga u svim bolje snabdevenim prodavnicama zdravije hrane.

Pozzdrav...

Za vece naslage celulita potrebno je izbaciti slatkise, jesti voce za dorucak i piti sto vise tecnosti, sve to uz anticelulit masazu. Meni je to pomoglo, nisam pored toga koristila nikakve preparate. A trebalo mi je 2 meseca da se resim tih odvratnih naslaga.

ljudi celulit mora da se uklanja masazama. on mora da se iziritira da izadje na povrsinu i onda se masazama razbija, a izbacuje se putem mokrace. sve ostalo moze da pomogne uz masaze ale nemozete ga ukloniti skroz, jer on ume da se podvuce i pod kosti.

>>pozz zene, devojke, curice... :)
..2 nedelje koristim garnier roll on shock treatman, pise da za to vreme treba da sakrije/ubije/unisti (whatever, samo da ga ne vidim) 78% celulita, meni je otislo oko 50%...jos uvek mi traje prvo pakovanje,ne stedim, sad je pri kraju...tako da samo da kazem da sam zadovoljna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back