Cao cure,
Koristila sam tiomukaze gel pre tri godine.
Sta da vam kazem, meni je delovao.
Ali, ja sam tada uz to i redukovala unos slatkisa, jela manje nego pre, radila one vezbe sto smo ih ucili na casovima fizickog svake veceri, masirala se nekim plasticnim okruglim masazerom tokom tusiranja, vozila sobni bajs i doterala liniju. Imala sam tada 58 kilograma na 175 cm visine. I super sam se osecala. I naravno dobro sam izgledala samoj sebi.
Od pre tri godine sam u Americi i sta da vam kazem, unistila sam polako ali sigurno taj moj ''beogradski rad'', tako da sada imam visak kilograma, ali radim na tome da se ponovo dovedem u red.
Treba se samo malo vise pozabaviti sobom, svojim telom, treba zaista povesti racuna i ne jesti slatkise, ili ih bar smanjiti na neku razumnu meru.
Secam se da sam pre jela toliko cokolade dok mi se ne bi smucilo. I uvek nakon toga sam se zaricala da je nikad vise necu jesti. I opet je posle nekog vremena tamanila...
Eto, ovih meseci opet radim na sebi, da sredim liniju. Polako to sve ide, ali rezultate vidim u ogledalu. Imam jos celulita na butinama, ali se smanjio.
Ne koristim nikakve anticelulit kreme, vec utrljavam Nivea losion za telo, masiram celuliticna mesta rukavicom za masazu, odradim par vezbi, puno setam... ja bih i trcala jer obozavam da trcim, ali imam kuce koje jednostavno nece da trci zajedno sa mnom, pa sam primorana samo na setnju, ali, k'o velim, bolja je i setnja nego da stalno sedim.
Znaci, nije da nisam protiv tih gelova i kremica, nego jednostavno mislim da to treba kombinovati sa pravilnom ishranom i fizickom aktivnoscu i rezultati nece izostati. Ali to nije moguce da se dogodi preko noci... kamo lepe srece da je to tako.
I masaza je pozeljna. Mene moj dragi ponekad izmasira i iako je laik za masazu, mislim da ima efekta.