celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zeleni caj je izuzetno blage arome i zato ne trpi dodavanje secera i/ili mleka

u Srbiji, bar kada sam ja trazila... tesko moze da se nadje dobar zeleni caj
najbolji koji sam nasla je Twinings gunpowder green tee

glupo mi da vam dajem preporuke za ukusan caj ako nema da se kupi u Srbiji

nemojte ostaviti vodu da se kuva dugo kada pravite caj
drzite ga u vodi tacno 2-3 minuta

ako vam ispijanje caja ne predstavlja zadovoljstvo... nemojte se time baviti

uopste ne utice na celulit
jer da je tako... ja ga toliko pijem vec godinama... a imam celulit

O tome i ja pricam.Sto se kvalitetnog caja tice ima i kod nas.Ima jeftinija i skuplja varijanta/uglavnom nisu u filter vrecicama/:jeftin-60 do 90 din. i skuplji oko 500 din.U BGdu. u ""Kuci caja"
Razlika i kvalitet se ogleda u tome da li se listici beru sa vrha ili nize sa cajnog drveta.

protiv celulita imate odlican anticelulit caj. biljna apoteka u Tadeusa K. br 1
koristi se tri meseca uzastopno. i radi.
anticel caj, tiomucaza,masaza, korigovana ishrana i FIZICKA AKTIVNOST.

i gle cuda...CELULIT NESTAO!!!!!

znas sta ja sam prestala,ali sam svekrvu napalila do jaja tako da ona to i dalje radi a ja necu da joj kazem da sam prestala da bih videla sta ce na kraju njoj da ispadne(muz me optuzuje da je to ustvari recept za dobijanje celulita posto sam savetovala njegovoj mami :lol: )sta kaze mojra?

trenutno je u Tempu (bar onom kod Pancevackog mosta) popust
1, Venus fango anticelulit blato 400 ml 622 din
2. Venus anticelulit nocni tretman 200 ml oko 670 (koristim oba vec par nedelja i vec vidim razliku)
3. donkafe minas 500g oko 200 din ;)

inace, posle kupovine moj dragi kada je rasporedjivao gde sta ide kafu je sa blatom i kremom stavio u - kupatilo!
p.s. moracu da trazim Miskovicu da mi plati ove reklame..

:lol: ja nemam svekrvu i ne mogu da vrsim eksperimente :lol
umrecu od smeha,vas dve niste normalne.
e da i ja sam prestala,ali sve se nesto premisljam da opet pocnem i nikako.osim sto sam vrlo zapusila odvode,celulit je nesto vidljiviji sto kaze hani.e sad,mozda je to i dobro,kao izvlaci je se iz dubina,pa ce lakse da se razlozi.
ma mislim,ja danas nemam zivaca za celulit.

Ne znam da li je neko pomenuo blato iz Venus kolekcije. Zove se nesto na italijanskom FANGO TERMALE ANTI ROTONDITA . Naneses da i umotas se u foliju na pola sata. Koza nakon toga deluje skroz drugacije. Bbar se meni tako desilo, celulit nije nakom toga toliko vidljiv. Inace koristim i nivein novi anticel. gel i nije toliko los. Kupila sam i kremu za telo Q10 isto od nivee. I ona je super, ali samo da malo osvezi kozu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back