da ne zakasni unutrasnjost srbije, kada stizu svi?Ovako je i peti oktobar poceo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne zakasni unutrasnjost srbije, kada stizu svi?Ovako je i peti oktobar poceo
Pa navodno je policija blokirala autobuse iz unutrasnjosti,tako se Velja Ilic najeo pendreka dok nisu izgurali barikade u njive.da ne zakasni unutrasnjost srbije, kada stizu svi?
i ja sam isto pesimista, ne postoji kriticna masaPa navodno je policija blokirala autobuse iz unutrasnjosti,tako se Velja Ilic najeo pendreka dok nisu izgurali barikade u njive.
Mada nesto ne verujem da bi ovi protesti bili tog obima kao tada.
posto ceo svet ratuje, a mi kosovo dajemo zbog alavih usta, isposcenih siromastvom. cekajte molim vas... samo malo strpljennja. hocemo li dati kosovo ili uzeti pare? to je sustina blentavi moj srpski rode.
Raspisaće referendum pa će da ga namesti ko izbore a narod ko narod, glup i dosadan.
Na taj način se odjebava narod i ostaje na vlasti. Tako utrpavaju zemlje u eu i u nato.Sta ce mu referendum?
Pa citava Srbija ce izaci na ulice sa zastavama da slavi pobedu predsednika Vucica.
Jedino mobilizacija sendvičara i botova ne znam da srbija ima neku drugu armiju sem ovih sns parazita.