Odzacar
Domaćin
- Poruka
- 3.998
fotelje zapaliti, omladinu naoruzati, ako svi ratuju, pa kako sad od jednom srbi nece da ratuju?
a ratovali smo toliko puta.
a ratovali smo toliko puta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Глупости, не нуде никакве паре ни уступке. Ово је клот предаја без икакве користи, осим за владајућу клику која жели подршку одposto ceo svet ratuje, a mi kosovo dajemo zbog alavih usta, isposcenih siromastvom. cekajte molim vas... samo malo strpljennja. hocemo li dati kosovo ili uzeti pare? to je sustina blentavi moj srpski rode.
a ti bi i pare i jare je li?? ti vojnice!Глупости, не нуде никакве паре ни уступке. Ово је клот предаја без икакве користи, осим за владајућу клику која жели подршку од
запада за останак на власти. Народу ће наравно бити само горе… једино ко има користи од продаје Космета, је ова власт...
Ја бих радо за једно 100 милијарди евра и моментални пријем у ЕУ то потписао, али они не дају ништа...a ti bi i pare i jare je li?? ti vojnice!
tugo srami se
Нисам ја сића, сића је Вучић који ће то да потпише за џабе...izadji na plavi most, obuci se u zensko .. mrezice i sve to i naplacuj poremecenim ljudma te milijarde makso .. sico jedna od coveka
napustam temu muka mi je od doticnih korisnika
Деда ми је био министар за електропривреду у Титовој влади. То је онај лик са чувене слике са демонстрација 27. марта..Deda mu ustasa bio kaze
Деда ми је био министар за електропривреду у Титовој влади. То је онај лик са чувене слике са демонстрација 27. марта..
mi seli oni ustase...Cela Srbija je ustala danas da kaze NE pregovorima koji se tajno iza zatvorenih vrata vode a doveli su do toga da je Kosovo priznato usmeno i da implementira priznanje kosova. To je sad celoj Srbiji jasno i ovako je danas Srbija rekla NE pregovorima koji se vode u ohridu. Ujedno je to najverovatnije i kraj njegove politicke karijere ali je najverovatnije dao smrtni udarac Srbiji i bice zauvek zapancen i zapisan u Istoriji kao takav.
kupujte dronove i vezbajte drop sotove sa ciglama od frtalj.pakujte ranceve, trenirajte , cistitite umove i tela ili ce kinez da vas strelja.
Pa, jesu. Samo 100% tih otpad-litijanera je glasalo za SNS 2012.Bokan kaze da su svi oni sto protestvuju protiv Vucica - fukara i olos
Ako se potpise priznanje nema logike da se ratuje,a na sankcije smo navikli pa ne bi bilo nista novo.Ma da brate, daj opet da zivimo pod sankcijama i ako je moguce opet NATO da nas bombarduje.
Suplje price, kosovo je odavno izgubljeno.