- Poruka
- 50.831
Ne vredi.Starijih i poremecenih ljudi, a ne mladih a poremecenih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi.Starijih i poremecenih ljudi, a ne mladih a poremecenih.
Ne vredi ni s tobom.Ne vredi.
I u komunizmu se se dešavali takvi masakri.Ubosni udoboju jedan zatvorski čuvar ubio više od 10 lica.Ne vredi ni s tobom.
Ako ne vidis da je drustvena klima uticala na to, bezakonje u zemlji jer deca gledaju kako se nista ne kaznjava i samim tim postaju psihopate koje misle da je sve dozvoljeno, onda stvarno nemamo sta da pricamo.
Pa to je ono, sto kad nece covek da se suoci sa drugacijim pogledom, on odmah vredja.I u komunizmu se se dešavali takvi masakri.Ubosni udoboju jedan zatvorski čuvar ubio više od 10 lica.
Ko je kriv za onaj masakr u školi u Austriji prošlog meseca.Isto Vučićev režim.
U najkraćem,pišeš gluposti.
VažiPa to je ono, sto kad nece covek da se suoci sa drugacijim pogledom, on odmah vredja.
Niko nije rekao da je ovaj rezim kriv za nesrece van Srbije, ali za klimu u Srbiji jeste, samim tim posredno i za ubistva. Naravno, uvek ima poremecenih ljudi, ali poremecene dece nikad nije bilo, koja jos i ubijaju.
Masovno ubijaju.
Lagao je ako je bio svestan da svestan da laže.Pitanje je uopšte da li nadstrešnica renovirana odsnosno rekonstrusiana.Izgleda da nije.Pre bi se ti radovi mogli nazvati uslovno nadogradnjom mada ni taj termin nije najprecizniji jer se radilo u postavljaju hidrozaštite na istu.
Šta je Vučić govorio posle pada nadstrešnice nema nikakav značaj za pad nadstešnice.
Ti treba da prezentuješ činjenice u prilog tvoje i generalno ustaničke tvrdnje da je nadstrešnica pala usled korupcije !
Renoviranje,rekonstrukcija,nadogradnju jesu zakonom definisani pojmovi.Ti samo lupetaš.Pišeš na osnovu svojih pretpostakvi i želja a ne na osnovu saznanja.Na konkretno pitanje da obrazložiš tvoju tvrdnju o uzročno-posledičnoj vezi između korupcije i pada nadstrešnice odgovaraš da je tužilaštvo demantovalo da je reč o terorizmu .Kao da sam ja pominjao teroristički akt kao uzrok pada nadstrešniceНадстрешница је реновирана. Председник то није морао да зна, али, кад се већ догодило, требао је да прибави све информације. Ко, ако не он? Овако, дао је изјаву која не одговара истини. И то не би био проблем, да није наставио да се вади. А сви знамо да мајка није клела сина што је коцкао, него што се вадио. Значи, долазимо до тога да ова власт, које је Председник персонификација, није имала памети да у сличним ситуацијама, као на пример Ердоган у Турској, или ови у Македонији, брзо и јасно делује у правцу могућих одговорних. Ова власт је одлучила да лаже. А онда је одлучила, кад је видела да лаж не пије воде, да проба мало са силом испред ФДУ. Тако је почело.
Сами сте криви за све што се дешава ових 8 месеци Грубане...ви сте у ствари главни блокадери.
То је иронија читаве ситуације, што ви немате капацитет да то схватите...а и они међу вама који имају капацитет (ти изгледа у те не спадаш, видим по тону писања да те хвата нервоза), очигледно немају довољно утицаја.
Иначе, пре два дана је ВЈТ у Новом Саду искључило тероризам као узрок пада надстрешнице...дакле, идемо даље, па ћемо стићи тамо где треба...и ко је реновирао, а није реконструисао, и колико је то наплатио, и ко је и шта одобрио од радова, и ко је ангажовао фирме које су радиле, и чије су те фирме...све редом.
А сад, одговори на она 2 (твоја) питања...
Renoviranje,rekonstrukcija,nadogradnju jesu zakonom definisani pojmovi.Ti samo lupetaš.Pišeš na osnovu svojih pretpostakvi i želja a ne na osnovu saznanja.Na konkretno pitanje da obrazložiš tvoju tvrdnju o uzročno-posledičnoj vezi između korupcije i pada nadstrešnice odgovaraš da je tužilaštvo demantovalo da je reč o terorizmu .Kao da sam ja pominjao teroristički akt kao uzrok pada nadstrešnice
Dakle,kako je korupcija dovela do pada nadstrešnice ? Pri odogovoru na ovo pitanje treba da vodiš računa o mišljenju tima veštaka ! Istina je da je to mišljenje nije neprikosnoveno jer ga je moguće u sudskom postupku osporiti i tražiti novo ali izgledi na uspeh osporavanja tog mišljenja su verovatno u stvarnosti nepostojeći.
Žorže,nalaziš se na internet forumu a ne ispred seoske prodavnice.Vodi računa o toj okolnosti !
Tebi je prvom postavljeno pitanje ali odgovor mora biti iskren.Neiskrene odgovore ne uzimam u razmatranje.Не серундај, Грубане, много певаш...него одговори на питања. Чекам.
Ovo treba da elaboriraš.тврдим да је корупција узрок трагедија
Tebi je prvom postavljeno pitanje ali odgovor mora biti iskren.Neiskrene odgovore ne uzimam u razmatranje.
Nisi odgovorio.Ne stojiš iza svojih reči.Vidim i da nećeš jer si shvatio da kod mene ni jedna glupost ne prolazi nekažnjeno.Добио си одговор.
Сад, да прочитам твој одговор.
На твоја питања.
Nisi odgovorio.
do godine ce ti se sns vrhuska javiti iz PRISONANisi odgovorio.Ne stojiš iza svojih reči.Vidim i da nećeš jer si shvatio da kod mene ni jedna glupost ne prolazi nekažnjeno.
Ovo treba da elaboriraš.
Obradovao si se kad si čuo da je pala nadstrešnica ?do godine ce ti se sns vrhuska javiti iz PRISONA
to nije grad u francuskoj neznalico
vec odmaraliste za sve korupcionase i ubice ljudi pod nadstresnicom
bedne provokacijeObradovao si se kad si čuo da je pala nadstrešnica ?
Na žalost to je gola istina.Tolike ste hulje da se radujete tragedijama jer u njima vidite sredstvo za osvajanje vlasti.bedne provokacije
od tog dana mi novosadjani smo zombiji
koji ce ti ktitore poslati na letovaliste u PRISON
stati necemo dok ni vi botovi ne budete odgovarali za svu mrznju koju ste ovde iznosili i pravdali prebijanja bejzbol palicama.
zvaljo ti i dalje ne sme u novi sad.
i za tu laz ces dolijati i odgovaratiNa žalost to je gola istina.
nemoj da se vredjamo .Tolike ste hulje da se radujete tragedijama jer u njima vidite sredstvo za osvajanje vlasti.
Sve što pišem istina je.i za tu laz ces dolijati i odgovarati
nemoj da se vredjamo .
dok vas ne posaljemo na odmaraliste u PRISON stati necemo.
u novi sad zvaljo prismrdeti nece
od kad je zvaljo pomilovao kriminalce narko kartela koji su prebili sa bejzbol palicom dodatno je cemntirao sebi da se sa novim sadom oprostio
pa sad kruzi oko njega kao kisa oko kragujevca
Sve što pišem istina je.
Znaš da je istina i znaš da ja znam da je istina.
ne davi glupostima.Znaš da je istina i znaš da ja znam da je istina.
Teško zemljištu kojim hodate.