- Poruka
- 12.866
7 puta ista poruka. Nije tebi lako sa Alchajmerom.Šiptarska posla lepo kažem ja. Kosovo za meklarene.
Nego, šta kaže tvoj gazda Kurti, kad će Vučić konačno da potpiše?
Da se ne blamirate više tim porukama o potpisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7 puta ista poruka. Nije tebi lako sa Alchajmerom.Šiptarska posla lepo kažem ja. Kosovo za meklarene.
Sutra kada vučić zavali kosovo svi ćemo dobijemo po meklarena ima se trkamo ko vučićev kum. Pazi ovo vidi kako ubrzava ludo7 puta ista poruka. Nije tebi lako sa Alchajmerom.
Nego, šta kaže tvoj gazda Kurti, kad će Vučić konačno da potpiše?
Da se ne blamirate više tim porukama o potpisu...
Može li neka anketa u stilu tko je najveći srpski izdajnik - Vuk Branković, Slobodan Milošević, Aleksandar Vučić, Vuk Drašković ili Rade Šerbedžija?Cela Srbija je ustala danas da kaze NE pregovorima koji se tajno iza zatvorenih vrata vode a doveli su do toga da je Kosovo priznato usmeno i da implementira priznanje kosova. To je sad celoj Srbiji jasno i ovako je danas Srbija rekla NE pregovorima koji se vode u ohridu. Ujedno je to najverovatnije i kraj njegove politicke karijere ali je najverovatnije dao smrtni udarac Srbiji i bice zauvek zapancen i zapisan u Istoriji kao takav.
Koji su to svi?ala je dosadan ovaj bot:
usmeno se obavezao, i svi to kazu, i sada nama bot soli pamet da nije
Ne postoji usmena obaveza u međunarodnim sporazumima, nepismeni.
svog vucica nazivas gazda kurti?Ne postoji usmena obaveza u međunarodnim sporazumima.
Čak iako vaš gazda Kurti tvrdi drugačije.
Ne bih znao, šta ti i tvoj gazda Kurti mislite?@ves.bole kada stižu meklareni u srbiju da proslavimo prodaju kosova?![]()
Ne, tvog gazdu nazivam imenom.svog vucica nazivas gazda kurti?
Ne bih znao, šta ti i tvoj gazda Kurti mislite?
Prvo je bilo u Briselu će potpisati, pa je bilo 18-tog potpisuje sigurno...
Kad ćete ponovo da urličete:
-Izdaja, izdaja, jes da smo svaki put slagali i zahebali se ko zadnje budaletine, ali nema veze,
sledeći put potpisuje sigurno, gazda nam je rekao...
Bez ovih podebljanih.Није само народ ретардиран, имамо и ретардиране утицаје са запада и истока, са свих страна који то само додатно појачавају.
Нама би било идеално када бисмо на једно 5 година увезли политички кадар са истока, намерно не са запада, дакле из Јапана, Ј.Кореје, Кине итд и да они спроводе локалну политику, без популизма, корупције и свих негативних утицаја који носе наши политичари.
citirao sam tvog gazdu, koji receNe, tvog gazdu nazivam imenom.
Pa svi znaju ko ti je gazda.
zasto vucica nazivas kurtijem, jel si svestan da su ovo vuciceve reci? znaci da ti malo lagis kada kazesverbalna saglasnost šefa države ima obaveznost.“ Naravno, uvek manje nego potpis, ali ima vrednost.
ili tvoj gazda vucic aljek malo lagiNe postoji usmena obaveza u međunarodnim sporazumima.
Ne, rekao je da se ide u razgovore o implementaciji sporazuma.sve je prihvatio, ništa nije odbacio, tkz. kosovo* je nazvao REPUBLIKOM KOSOVO!?
i rekao je da krećemo u primenu i bez potpisa!
Činjenice su ti gore.eto to su činjenice....
Ne, nego ti izgleda nisi u stanju da shvatiš sve što je rečeno i u kom smislu je rečeno.zasto vucica nazivas kurtijem, jel si svestan da su ovo vuciceve reci? znaci da ti malo lagis kada kazes
ili tvoj gazda vucic aljek malo lagi
bio si it strucnjak, a sada si diplomata, vala neka si avanzovao botu, samo zvaci taj sendvicObjašnjavao diplomatski rečnik tebi ili komšijinoj pudlici dođe na isto.
I još uvek sam.bio si it strucnjak,
Ne, to dolazi sa godinama školovanja.a sada si diplomata, vala neka si avanzovao botu, samo zvaci taj sendvic
zasto lazes kada se sve vraca na pocetak, tek sada siptari mogu da ucenjuju za zso, ako lepo pise da odmah pokrecu pregovore, ... u skladu sa prethodnim sporazumima? samo je pitanje eu da li ce da ih pritisne da pregovaraju brze, mekse, ili ce im dozovoliti da se prave ludi, mi smo u svakom slucaju nemocni, moramo da izvrsavamo nase, a da uslovljavamo sa garancijama za lok. samoupravu szo nemamo pravo - oni ce da nude uvek manje, ili nikakve u odnosu na one koje mi trazimo i to moze da se otegne u nedogled, mogu cak da nas pitaju da prvo odobrimo ulazak u un, za obecani neki kredit, a ovo da obecaju u skladu za medjunarodnim standardom za nac. manjineZnači, prvo ZSO, pa se onda ide dalje.
Ajmo idemo saaamo veselo ne prodaje se svaki dan kosovo za meklareneNe, rekao je da se ide u razgovore o implementaciji sporazuma.
Ali tek pošto se ispune sve obaveze iz prethodno potpisanih sporazuma.
Znači, prvo ZSO, pa se onda ide dalje.
Činjenice su ti gore.
Ja nikada ne lažem, a ti prvo pročitaj ono što sam ti boldovao, pokušaj da shvatiš, pa se onda oglašavaj.zasto lazes kada se sve vraca na pocetak, tek sada siptari mogu da ucenjuju za zso, ako lepo pise da odmah pokrecu pregovore, ... u skladu sa prethodnim sporazumima?
ti si nepismen, oni ce tek da pregovaraju, a ne da ispunjavaju:Nikakvih pregovora o tome više nema, na šipcima je da ispune potpisano, bez toga nema dalje, jel možeš to da shvatiš?
9 godina nas obmanjuju, i sada nema dalje? oni znaju da je to jedino nesto sa cime mogu da nas ucenju za medjunarodno priznanjePrethodni sporazum je potpisan u Briselu pre 9 godina, to je uključivalo ZSO, sa svim ovlašćenjima.
Nikakvih pregovora o tome više nema, na šipcima je da ispune potpisano, bez toga nema dalje, jel možeš to da shvatiš?
Vidi se ko je ovde nepismen.ti si nepismen, oni ce tek da pregovaraju, a ne da ispunjavaju:
Mislim.sad ti mislis sve ce ranije potpisano da ispune, a mi posle necemo da im odobrimo ulazak u un i redom i medj. org?
Ja mislim da je obrnuto, ti i dalje veruj sve što ti tvoj gazda Kurti priča.mora da si lud, ili lazes jednako kao i vucic
obecao im usmeno, ali ih je preveslao, na kraju, jer je pametan, to ocekujes? - ma, znamo vec taj film smo gledali - bice ovo repriza usrane motke, pa ce da da kuka kako su ga mangupi prevarili, jadan on, zrtva, ali jos uvek se pravi pametan, glupander, vara vas sendvicareMislim.
Rečeno im je šta su crvene linije, a to su priznanje Kosova i njihov prijem u UN.