Cela Srbija je ustala da kaze NE usmenoj predaji Kosova

Cela Srbija je ustala danas da kaze NE pregovorima koji se tajno iza zatvorenih vrata vode a doveli su do toga da je Kosovo priznato usmeno i da implementira priznanje kosova. To je sad celoj Srbiji jasno i ovako je danas Srbija rekla NE pregovorima koji se vode u ohridu. Ujedno je to najverovatnije i kraj njegove politicke karijere ali je najverovatnije dao smrtni udarac Srbiji i bice zauvek zapancen i zapisan u Istoriji kao takav.
Može li neka anketa u stilu tko je najveći srpski izdajnik - Vuk Branković, Slobodan Milošević, Aleksandar Vučić, Vuk Drašković ili Rade Šerbedžija?

Ne postoji usmena obaveza u međunarodnim sporazumima, nepismeni.

zayebacete vi sns sekta evropu? ajde reci nam ko laze vucic ili eu?

IZVOR: EEAS.EUROPA.EU
Objavljen je Aneks implementacije sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, i prenosimo ga u celosti. Aneks je objavljen na sajtu diplomatske službe Evropske unije, nakon pregovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.
  • Ovaj Aneks je integralni deo Sporazuma.
  • Kosovo i Srbija u potpunosti se obavezuju da će ispoštovati sve članove Sporazuma i ovog Aneksa, i implementirati svoje obaveze iz Sporazuma i Aneksa brzo i u znaku dobre volje.
i sad cipuljicki cincar kaze da nece? pa, ko laze onda?

Vučić nakon dogovora s Prištinom u Ohridu: Teško će dokazati da sporazum postoji bez potpisa​

:rotf: znaci lazu svi, klevetaju cipuljickog? preyebao ih je sve?

U formalno-pravnom smislu teško ćete dokazati da sporazum postoji bez potpisa, bez jasno izražene sagasnosti.

Poslednja izmena:
Ne postoji usmena obaveza u međunarodnim sporazumima.
Čak iako vaš gazda Kurti tvrdi drugačije.
svog vucica nazivas gazda kurti?

Do svojih crvenih linija, ističe Vučić.
https://nova.rs/vesti/politika/vucic-se-obraca-javnosti-nakon-dogovora-s-pristinom-u-ohridu/
„Član Bečke konvencije kaže sledeće: „Dodatni problem je što član 7 Bečke konvencije utvrđuju da verbalna saglasnost šefa države ima obaveznost.“ Naravno, uvek manje nego potpis, ali ima vrednost. Zato sam odbijao da prihvatam glagolske imenice poput prihvatanje, ni adoption, ni acceptance, ni acknowlegment.

@ves.bole kada stižu meklareni u srbiju da proslavimo prodaju kosova? :lol:
Ne bih znao, šta ti i tvoj gazda Kurti mislite?
Prvo je bilo u Briselu će potpisati, pa je bilo 18-tog potpisuje sigurno...
Kad ćete ponovo da urličete:
-Izdaja, izdaja, jes da smo svaki put slagali i zahebali se ko zadnje budaletine, ali nema veze,
sledeći put potpisuje sigurno, gazda nam je rekao...

Ne bih znao, šta ti i tvoj gazda Kurti mislite?
Prvo je bilo u Briselu će potpisati, pa je bilo 18-tog potpisuje sigurno...
Kad ćete ponovo da urličete:
-Izdaja, izdaja, jes da smo svaki put slagali i zahebali se ko zadnje budaletine, ali nema veze,
sledeći put potpisuje sigurno, gazda nam je rekao...

sve je prihvatio, ništa nije odbacio, tkz. kosovo* je nazvao REPUBLIKOM KOSOVO!?
i rekao je da krećemo u primenu i bez potpisa!
eto to su činjenice....

Није само народ ретардиран, имамо и ретардиране утицаје са запада и истока, са свих страна који то само додатно појачавају.

Нама би било идеално када бисмо на једно 5 година увезли политички кадар са истока, намерно не са запада, дакле из Јапана, Ј.Кореје, Кине итд и да они спроводе локалну политику, без популизма, корупције и свих негативних утицаја који носе наши политичари.
Bez ovih podebljanih. ;)

Ne, tvog gazdu nazivam imenom.
Pa svi znaju ko ti je gazda.
citirao sam tvog gazdu, koji rece
verbalna saglasnost šefa države ima obaveznost.“ Naravno, uvek manje nego potpis, ali ima vrednost.
zasto vucica nazivas kurtijem, jel si svestan da su ovo vuciceve reci? znaci da ti malo lagis kada kazes
Ne postoji usmena obaveza u međunarodnim sporazumima.
ili tvoj gazda vucic aljek malo lagi
bice da je sns leglo lazova, a kurti kurtz su sve vasi patroni, ja sam njima nemam veze

zasto vucica nazivas kurtijem, jel si svestan da su ovo vuciceve reci? znaci da ti malo lagis kada kazes
ili tvoj gazda vucic aljek malo lagi
Ne, nego ti izgleda nisi u stanju da shvatiš sve što je rečeno i u kom smislu je rečeno.
Uzalud je tebi objašnjavati.
Objašnjavao diplomatski rečnik tebi ili komšijinoj pudlici dođe na isto.

Znači, prvo ZSO, pa se onda ide dalje.
zasto lazes kada se sve vraca na pocetak, tek sada siptari mogu da ucenjuju za zso, ako lepo pise da odmah pokrecu pregovore, ... u skladu sa prethodnim sporazumima? samo je pitanje eu da li ce da ih pritisne da pregovaraju brze, mekse, ili ce im dozovoliti da se prave ludi, mi smo u svakom slucaju nemocni, moramo da izvrsavamo nase, a da uslovljavamo sa garancijama za lok. samoupravu szo nemamo pravo - oni ce da nude uvek manje, ili nikakve u odnosu na one koje mi trazimo i to moze da se otegne u nedogled, mogu cak da nas pitaju da prvo odobrimo ulazak u un, za obecani neki kredit, a ovo da obecaju u skladu za medjunarodnim standardom za nac. manjine

Да би се применио члан 7, Косово одмах покреће преговоре у оквиру Дијалога уз посредовање ЕУ о успостављању специфичних аранжмана и гаранција за обезбеђивање одговарајућег нивоа самоуправљања за српску заједницу на Косову, у складу са релевантним претходним споразумима из дијалога које је утврдио ЕУ посредник.

Poslednja izmena:
zasto lazes kada se sve vraca na pocetak, tek sada siptari mogu da ucenjuju za zso, ako lepo pise da odmah pokrecu pregovore, ... u skladu sa prethodnim sporazumima?
Ja nikada ne lažem, a ti prvo pročitaj ono što sam ti boldovao, pokušaj da shvatiš, pa se onda oglašavaj.
Prethodni sporazum je potpisan u Briselu pre 9 godina, to je uključivalo ZSO, sa svim ovlašćenjima.
Nikakvih pregovora o tome više nema, na šipcima je da ispune potpisano, bez toga nema dalje, jel možeš to da shvatiš?
O kakvim ucenama za ZSO lupetaš?

Nikakvih pregovora o tome više nema, na šipcima je da ispune potpisano, bez toga nema dalje, jel možeš to da shvatiš?
ti si nepismen, oni ce tek da pregovaraju, a ne da ispunjavaju:
https://srbin.info/politika/dokumen...ije-i-kosova-obratite-paznju-na-drugu-stavku/
Да би се применио члан 7, Косово одмах покреће преговоре у оквиру Дијалога уз посредовање ЕУ о успостављању специфичних аранжмана и гаранција за обезбеђивање одговарајућег нивоа самоуправљања за српску заједницу на Косову, у складу са релевантним претходним споразумима из дијалога које је утврдио ЕУ посредник.

Kurti je izneo svoja tri stuba, koja nisu prihvaćena, za formiranje ZSO. Ja sam rekao da nije problem, i da mogu da odem odmah. https://nova.rs/vesti/politika/vucic-se-obraca-javnosti-nakon-dogovora-s-pristinom-u-ohridu/

Prethodni sporazum je potpisan u Briselu pre 9 godina, to je uključivalo ZSO, sa svim ovlašćenjima.
9 godina nas obmanjuju, i sada nema dalje? oni znaju da je to jedino nesto sa cime mogu da nas ucenju za medjunarodno priznanje

sad ti mislis sve ce ranije potpisano da ispune, a mi posle necemo da im odobrimo ulazak u un i redom u medj. org, kao parent state? mora da si lud, ili lazes jednako kao i vucic

eu ce reci da zaboravimo na kredite i eu put, jer je usmeno obecao tvoj aljek da im nece stajati na medjunarodnom putu, i sta cemo onda?

ti si nepismen, oni ce tek da pregovaraju, a ne da ispunjavaju:
Vidi se ko je ovde nepismen.

sad ti mislis sve ce ranije potpisano da ispune, a mi posle necemo da im odobrimo ulazak u un i redom i medj. org?
Mislim.
Rečeno im je šta su crvene linije, a to su priznanje Kosova i njihov prijem u UN.

mora da si lud, ili lazes jednako kao i vucic
Ja mislim da je obrnuto, ti i dalje veruj sve što ti tvoj gazda Kurti priča.

Mislim.
Rečeno im je šta su crvene linije, a to su priznanje Kosova i njihov prijem u UN.
obecao im usmeno, ali ih je preveslao, na kraju, jer je pametan, to ocekujes? - ma, znamo vec taj film smo gledali - bice ovo repriza usrane motke, pa ce da da kuka kako su ga mangupi prevarili, jadan on, zrtva, ali jos uvek se pravi pametan, glupander, vara vas sendvicare

Do svojih crvenih linija, ističe Vučić.
https://nova.rs/vesti/politika/vucic-se-obraca-javnosti-nakon-dogovora-s-pristinom-u-ohridu/
„Član Bečke konvencije kaže sledeće: „Dodatni problem je što član 7 Bečke konvencije utvrđuju da verbalna saglasnost šefa države ima obaveznost.“ Naravno, uvek manje nego potpis, ali ima vrednost. Zato sam odbijao da prihvatam glagolske imenice poput prihvatanje, ni adoption, ni acceptance, ni acknowlegment. Ja ne ponavljam stvari zato što sam glup ili ne znam šta radim, već zato što dobro znam šta radim.

Back