Ceka se Seselj !

МарКоме, какве су Ваше процјене, хоће ли СРС по повратку Шешеља јако ударити на СНС или не ?
Оно Тодорово "многима се тресу гаће" ми је било интересантно, да ли је мислио на власт или на СНС...

МарКоме, какве су Ваше процјене, хоће ли СРС по повратку Шешеља јако ударити на СНС или не ?
Оно Тодорово "многима се тресу гаће" ми је било интересантно, да ли је мислио на власт или на СНС...

Шта подразумеваш под "јако ударити" ???

Само једно је сасвим извесно,
од првог дана почиње кампања и трајаће даноноћно до избора ....
Па ком опанци, Том и Џери .....

Шта подразумеваш под "јако ударити" ???

Само једно је сасвим извесно,
од првог дана почиње кампања и трајаће даноноћно до избора ....
Па ком опанци, Том и Џери .....
Мислио сам на оптужбе, које су наравно различите ако ријеч о једнима и ако је ријеч о другима...
Обрни, окрени, мислим да СРС са Шешељем не брине за цензус и иде на 10 %.

Mislio je na sve koji mu rade o glavi, i njemu i srpskom narodu. Zar je bitan naziv stranke?

Показало се као добар избор ....
А тада се могло и то отрпети ...
Сада и није тако лоше ....

У крајњој линији,
Боље први у селу, него задњи у граду ....

Ne razumem.Ranije si čekao platu sedam meseci,predpostavljam kad je Šešelj bio aktuelan,a sad kažeš da i nije tako loše....

Tomu mi potražujemo za-zbog.. zločina u Antinu...ne sme on preko granice,..inače je u qurcu...apsit ćemo ..ga...

Имаш пиће,
ма шта пиће, Ивкову славу ....

Него пазите само да вам оптужница буде јача него ова коју Ђики написа (није он, наравно него његови) против Шешеља ....

А кад мало зрелије размислим,
можда ће Напредњаци да пођу да ослобађају свог ПреЦедника,
па ко зна какав зулум могу да начине са оним сторопорима ....

Имаш пиће,
ма шта пиће, Ивкову славу ....

Него пазите само да вам оптужница буде јача него ова коју Ђики написа (није он, наравно него његови) против Шешеља ....

А кад мало зрелије размислим,
можда ће Напредњаци да пођу да ослобађају свог ПреЦедника,
па ко зна какав зулум могу да начине са оним сторопорима ....

Marcome, ti znaš da ja imam poznanike u vrhu...

Najnovija informacija je da su radikali spremni za podršku manjinske vlade (u zamenu) do izlaska Šešelja , ali pod uslovom da čim izađe da se raspišu izbori... ;)

Мислио сам на оптужбе, које су наравно различите ако ријеч о једнима и ако је ријеч о другима...
Обрни, окрени, мислим да СРС са Шешељем не брине за цензус и иде на 10 %.

За оптужбе је надлежан Суд,
свако ко је чинио нешто против Закона, мора да одговара, наравно ...

Што се тиче изношења Истине,
и до сада су то Радикали радили,
због чега би се ту нешто мењало ???

А Тома, ако има чега да се плаши, његов је проблем ....

Marcome, ti znaš da ja imam poznanike u vrhu...

Najnovija informacija je da su radikali spremni za podršku manjinske vlade (u zamenu) do izlaska Šešelja , ali pod uslovom da čim izađe da se raspišu izbori... ;)

Лоши ти извори ...
А и провокација танка ...

Покушали су већ напредњаци да протуре ту причу - слабо ти је то, мршаво ....

Уосталом, гледај Скупштинско заседање,
све ће ти бити много јасније ....

Лоши ти извори ...
А и провокација танка ...

Покушали су већ напредњаци да протуре ту причу - слабо ти је то, мршаво ....

Уосталом, гледај Скупштинско заседање,
све ће ти бити много јасније ....

Pusti reklamiranje (Скупштинско заседање)... Ovo što ti kažem i ono što sam otvorio temu, predviđanje za naredna dav meseca, tu negde se krije istina...

Ne razumem.Ranije si čekao platu sedam meseci,predpostavljam kad je Šešelj bio aktuelan,a sad kažeš da i nije tako loše....

Па, ако ћемо поштено, баш тад је Воја био у затвору ....
Кашњење плате сам достигао за 18 месеци,
и осим за време бомбардовања и тоталног финансијског колапса свих ЈП у време припремања Револуције,
и неколико месеци после (док је Шефа Кризног Штаба глумио стражар-пумпар са 6 разреда основне школе - кадар ДС-а),
кашњења више није било ....

Сад је мало незгодно, наплата је пала на 60-65%,
а Судови су разбијени
па тужбе стижу на наплату и са две године закашњења ....

....jeste..obecavao Vojislav da ce da pije kavu na trgu..al se zaebo....jab bez eto ....lažne skromnosti..da eto..ako se ti slažeš..budući da je Vojislav jedno vrijeme bio..gradonačelnik..Zemuna.da ga ja odmenimn..misim..ono...red je red...malo ..on malo .ja...tako to ide u kulturnom svetu..

Čeka da je Tuđman najpre popije
na Zemunskom keju,kao što je obećao u toku poslednjeg rata !
Najpre "povjesničar" da je popije.....!
Može i onog "šuškavog" ministra da povede......

Pusti reklamiranje (Скупштинско заседање)... Ovo što ti kažem i ono što sam otvorio temu, predviđanje za naredna dav meseca, tu negde se krije istina...

Прво Дачо, нема мањинске Владе,
а самим тим ни подршке истој ....
Обезбедио БоТа 126 ....
Власт и Влада ће издржати до пред Нову годину,
до тада ћемо добити (чуј добити, хбт, к'о да нам неко нешто поклања) статус "Кандидата"
што је још једини адут ДС-у за предизборну кампању ....

Што се тиче пуштања Шешеља на слободу,
то је неминовност,
али када ће се догодити, питање је ....

Уколико наши окупатори процене да је Тома боља, кооперативнија опција - од тога нема ништа,
уколико процене да Бота може још неко време да траје, ето Воје негде у Јуну, Јулу .....
Заборавио си да је други поступак за "непоштовање Суда" још увек у току, и да може доста дуго да се отеже ....

Прво Дачо, нема мањинске Владе,
а самим тим ни подршке истој ....
Обезбедио БоТа 126 ....
Власт и Влада ће издржати до пред Нову годину,
до тада ћемо добити (чуј добити, хбт, к'о да нам неко нешто поклања) статус "Кандидата"
што је још једини адут ДС-у за предизборну кампању ....

Што се тиче пуштања Шешеља на слободу,
то је неминовност,
али када ће се догодити, питање је ....

Уколико наши окупатори процене да је Тома боља, кооперативнија опција - од тога нема ништа,
уколико процене да Бота може још неко време да траје, ето Воје негде у Јуну, Јулу .....
Заборавио си да је други поступак за "непоштовање Суда" још увек у току, и да може доста дуго да се отеже ....

Ti si svoje reko, ja sam svoje reko...

Živi bili pa videli...

dejannn - е

trolls-1.jpg

Огребаћеш се и ти за витаминче ....

Back