nisam ja srbin da budem fasista pravoslavno pseto.
naguzim ti se keve.
Slepčino jedna fašistička.Svi ste vi fašisti isti.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ja srbin da budem fasista pravoslavno pseto.
naguzim ti se keve.
Slepčino jedna fašistička.Svi ste vi fašisti isti.И то што кажеш,
шта ме брига ....
![]()
reci sta si hteo, nisam te razumeo izvini ,
Mislim da je za tebe bolje da ga ne čekaš.
Pa ja niti sam krao niti lopovisao !
Niti sam otimao tuđe, niti sam bio član bilo koje nacionaldemoktske partije !
Niti sam oteo nečije preduzeće, niti sam bilo koje drugo kupio za 1 evro a na računu već bilo parica za 1 milona evra a u magacinu za još 10.
Niti sam zapošljavao partijski kadar niti sam uzimao strane kredite i trpao ga u sopstveni džep !
Niti sam i jednim postupkom ili potezom učinio bilo kakvo zlo nekom poštenom stanovniku ove države. A u te poštene ne ubrajam lopove, prevarante, kriminalce, dinkićevce, tadićevce i ostalo smeće i ološ koji se nakotio u zadnjih 10 godina.
Znači meni je savest mirna 100% .... dok za tebe i za tvoju družinu iz organizovang krimila nisam nešto baš siguran. Ali ok .... videćemo uskoro kome će nogice da lete u vis i ko će da napuni zatvore.

Naivnost našeg naroda izgleda nema kraj.Ti misliš da to tako funkcioniše u politici.Sve su to ista g....Čast izuzecima.Da bi bio na političkoj sceni u Srbiji pre svega moraš da pričaš narodu ono što on hoće da čuje a ne ono što stvarno nameravaš da uradiš.Samo neznam koliko je godina potrebno višestranačja u Srbiji da većina naroda to shvati.Naivnost našeg naroda izgleda nema kraj.Ti misliš da to tako funkcioniše u politici.Sve su to ista g....Čast izuzecima.Da bi bio na političkoj sceni u Srbiji pre svega moraš da pričaš narodu ono što on hoće da čuje a ne ono što stvarno nameravaš da uradiš.Samo neznam koliko je godina potrebno višestranačja u Srbiji da većina naroda to shvati.
jeste oterali pseto?
Ja sam naivan zato što verujem u vaše laži !?
Ja lično ne verujem nego vi zloupotrebljavate poštenje i iskrenost naroda za vašu beskrupuloznost i dolesno devijantno ponašanje i lopovisanje.
Zato će te i da puknete ..... i budi srećan ako se to dogodi na miran način ..... inače u suprotnom Srbija će da se okiti kao za Novu Godinu .....
Mada ću ja biti najzadovoljniji ako se Dunav pregradi nacionaldemokratama. Niti će da bude mnogo smrada a i kada odnese smeće tolika voda neće se u suštini ništa ni primetiti.
..to neki..Bosanac..serbiše..
Ti se izgleda svadjaš sa pogrešnim čovekom.Nisam ja rekao da je ovo danas nešto ekstra.Ali mislim da je ono pre tek bilo loše.Ako misliš da će Šešelj doneti boljitak Srbiji mislim da se grdno varaš.On može samo da pogorša situaciju.Njegovom povratku mogu da se raduju samo neprijatelji Srbije.Niko drugi.
jeste oterali pseto?
...a to je BiH..jel tako..Ti se izgleda svadjaš sa pogrešnim čovekom.Nisam ja rekao da je ovo danas nešto ekstra.Ali mislim da je ono pre tek bilo loše.Ako misliš da će Šešelj doneti boljitak Srbiji mislim da se grdno varaš.On može samo da pogorša situaciju.Njegovom povratku mogu da se raduju samo neprijatelji Srbije.Niko drugi.
Srbija je danas u lošoj situaciji.Ali mislim da bi bila u još lošijoj situaciji da kojim slučajem veliki demagog Šešelj ima uticaja u srpskoj politici.Moje je mišljenje da neprijatelji Srbije jedva čekaju da se on vrati iz Haga i da dobije neki deo političkog uticaja u Srbiji.Moje mišljenje je da Srbija nikada u svojoj istoriji nije bila u lošijoj situaciji osim u vreme okupacije od osmanlija. Čak je i par nemačkih okupacija bilo daleko ekonomski lakše i progresivnije preživljeno od trenutnog američkog ološa koji upravlja državom bez ikakvih ograničenja.
Znači to što ti pišeš samo je tvoj spisak želja a njega nemoj da iznosiš meni jer za njegovo ispunjavanje ja nisam ovlašćen.
Vreme od pre 10 godina bilo je vreme izobilja i bogatstva za današnju bedu i sirotinju, jad čemer i glad. Da glad jer bi trebalo bar da znaš da u Srbiji koja u svojoj istoriji nikada nije gladovala danas ima 2,5 milona gladnih a od toga 700.000 dece.
Znači veliki "demokrato" zatrovani sistem vrednosti koji je pokušan da se nametne doživeo je fijasko. A sa tim laž i prevare takozvanih demokratskih stanaka inače u pravom smislu nacionalsocijalističkih partija. Sama država je bar 70% siromašnija nego pre 10 godina a to je već prevelik zalogaj i za tadića i nemirnog mirka da pričaju i lažu o sovjoj uspešnosti a najmanje za tebe jer ti si samo sposoban da reprodukuješ njihove laž i ništa više.
Srbija je danas u lošoj situaciji.Ali mislim da bi bila u još lošijoj situaciji da kojim slučajem veliki demagog Šešelj ima uticaja u srpskoj politici.Moje je mišljenje da neprijatelji Srbije jedva čekaju da se on vrati iz Haga i da dobije neki deo političkog uticaja u Srbiji.
Neprijatelji Srbije nemaju šta da traže u Strbiji.
Uostalom Srbiju su ovi trenutni vlastodršci toliko napravili slabom da ona zaista nikada lošija nije bila. Uostalom malo li je puta kroz istoriju cepana, deljena i uništavana da jednostavno nama treba ponovo da se podsetimo kako je to kada te tuđa čizma gazi jer tek posle toga možeš očekivati prave rezultate od svakog Srbina. Nažalost mnogo Srba zna da se uspava i često da zaboravi svoju prošlost pa zato nam se i dešavaju ovakve stvari kao što je danas plišana okupacija i tadićeva diktatura.
Znači jedino što može da se desi u Srbiji je da se Srbija okupira bukvalno stranom vojnom čizmom ili da se diktatorski režim uništi a okupator protera. Imaš te 2 opcije.
Kod prve je dobro što bi se posle toga desilo ponovno ujedinjenje Srba kako i treba da se desi a onda sledi lomovrat za one koji su na silu došli u tuđu zemlju.
A Šešelj je odličan za bilo koju od te 2 opcije. U svakom slučaju u Srbiji može da vlada samo Srbin, srpska vlada i srpski narod i sve nacionalne manjiname koje je piznaju za svoju državu.
Ovo trenutno smeće što je uzurpiralo vlas ima samo budućnost u zatvoru i nigde više.
Opet ratovi.Protiv koga?Koji diktatorski režim?Hteli smo demokratiju i kapitalizam i imamo ih.Богами, јесте ....
Крајње је време .....
Отезали Жути, отезао Хаг ...
Не може се више ....
sve za zemlju i marsovac bit ako trebama gle...ja to vidim..ovako...aj ukratko..od 90tih pa na ovamo..ratovali ste sa svima..jedino niste jos međusobno..kad Vam uvale Vojislava..ima da se medjusobno..potamanite...i to brez da se netko mjesa u unutrašnje stvari Srbije...a onda dolazimo...Mi...(brze snage MUP-a..i Zbora Narodne Garde..u svojstvu ss-fora )...tu smo poznati po..efikasnosti..protiv čejena....i MI..oslobađamo...Beograd..od tih..srbenidi s dna kace..na kraju ..Vasceli..Srpski narod zahvalan Hrvatima na oslobođenju od četnika...eto..jel pošteno tako....
Baš vama i treba-
Više nego Srbima...
Treba neko,najzad,da vas dovede u red !!!
![]()