Ceka se Seselj !

Шешељ је феноменалан ум али бојим се да је овако некооперативан и тврд за сарадњу (при том не говорим о срадањи са СНС него о сарадњи са унутрашњим и спољним факторима).
Nije on nikakav fenomelan um već neka vrsta psihopate koji uopšte nema političku inteligenciju nego lupeta ono što misli da narod hoće da čuje.On bi nas odveo u propast.

Шешељ је феноменалан ум али бојим се да је овако некооперативан и тврд за сарадњу (при том не говорим о срадањи са СНС него о сарадњи са унутрашњим и спољним факторима).
Fenomenalan um, nekooperativan i tvrd... Sve u svemu, vidim, bar na ovom forumu, da se mnogi od vas još nadaju od beznadežnih. Ali, dobro. Koga i šta će slediti narod, još je nepoznanica, uprkos sve, moram reći, smešnijim anketama. Vidim, neki gataju i "egipatsko-libijski" scenario.
Očito ne razumeju da se ovde taj scenario dogodio petog oktobra. Doduše, manje burno. MI MORAMO DALJE. Da bismo i opstali, a kamoli se razvijali.

Nije on nikakav fenomelan um već neka vrsta psihopate koji uopšte nema političku inteligenciju nego lupeta ono što misli da narod hoće da čuje.On bi nas odveo u propast.
Мислио сам на природни интелект, а што се тиче политичке оријентације, моја политичка оријентација и његова су две различите приче.

Fenomenalan um, nekooperativan i tvrd... Sve u svemu, vidim, bar na ovom forumu, da se mnogi od vas još nadaju od beznadežnih. Ali, dobro. Koga i šta će slediti narod, još je nepoznanica, uprkos sve, moram reći, smešnijim anketama. Vidim, neki gataju i "egipatsko-libijski" scenario.
Očito ne razumeju da se ovde taj scenario dogodio petog oktobra. Doduše, manje burno. MI MORAMO DALJE. Da bismo i opstali, a kamoli se razvijali.
Нисам ја фан Шешеља и СРС...далеко од тога...прво нисам толико радикалних схватања...

Malo te ebe činjenica da od 4. vijeka u popovom polju postoje pravoslavne crkve... na mjestu tvrdosa je vizantijska crkva iz 4. vijeka. Na mjestu zavale crkva iz 5-6 vijeka... pa sad...

A pa dobro, svi smo mi popravoslavljeni Hrvati, i Tesla... Iz Zadra mu je djed Hrvat iz Draganica. Samo sto mu je otac iz Draganica dosao iz Crne gore, pravoslavni svestenik...

I ja sam Hrvat, samo nisam toga svjestan :)

:rtfm::rtfm: KOMUNAC OLADI KAPISLU. TAJ METAK VISE NECE U SRBINA .SVE JE OCIGLEDNIJE DA CE TAJ METAK ICI VAMA KOMUNO-USTASKOM NAKOTU. VI PETOKRAKASTI MORACETE SAD NAS DA SLUSATE SRBE PRAVOSLAVNE I TO SA KOKARDOM:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:
Добро и Шешељ је био комуниста једно вријеме. Касније је из неких разлога постао дисидент и противник комунистичког режима.

Таман посла,
тебе планирамо за ПреЦедника Градског одбора српског Осека ...
Наравно кад Србија дође на своје historijske западне границе ....

:lol::lol::lol::lol:
Без Далмације не бих ни да разговарамо.
имам неких личних мотива, зашто желим да Сплит, Дубровник и Цавтат буду дио Србије.
П.С. И острва на Брачу
П.П.С: И да вратимо Превлаку Црној Гори.

имам неких личних мотива, зашто желим да Сплит, Дубровник и Цавтат буду дио Србије.
П.С. И острва на Брачу

Којој Црној Гори ????

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

П.С. И острва на Брачу
Sad kad dodje Toma na vlast ta ostrva na Braču će da se vrnu Srbiji očas posla .

Sad kad dodje Toma na vlast ta ostrva na Braču će da se vrnu Srbiji očas posla .
Негде тамо код Смоковића, у задарском залеђу би била граница.
Моје границе Србске федерације су следеће :

-Македонија може да буде назависна
-ЦГ у конфедерацији са нама
-РС нама, а педерација нека мујама
-Од Хрватске-нама РСК и Далмација, а Хрвати нека задрже Винковце, Славонију и још неке дјелове...

Негде тамо код Смоковића, у задарском залеђу би била граница.
Моје границе Србске федерације су следеће :

-Македонија може да буде назависна
-ЦГ у конфедерацији са нама
-РС нама, а педерација нека мујама
-Од Хрватске-нама РСК и Далмација, а Хрвати нека задрже Винковце, Славонију и још неке дјелове...

Нема ту погађања ....

Све до линије ККОВ .... Српска Босна, Српска Црна Гора, Српска Македонија .....

И толико ....

Нема ту погађања ....

Све до линије ККОВ .... Српска Босна, Српска Црна Гора, Српска Македонија .....

И толико ....

Ne mozemo opet u drzavu sa 2 miliona muslimana i jos 2 miliona katolika. Previse je.

Najbolja solucija je Srbija, CG, RS i RSK tj teritorije koje naseljavaju Srbi, odnosno Srbi koji se osjecaju Srbima.

Istorijske granice mozemo da dobijemo ali treba mnogo vremena i para.

Back