Ceka se Seselj !

Мариј0, понуда важи .....

Ја те возим на аеродром .... Џабе .....
Имаћеш прилику да се међу првима поздравиш са Војом јер ћу те ја провести ....

Кажи му, не мораш урадити,
само му у очи кажи ово што овде пишеш ....

Ја ћу снимити и поставити одмах ....

Смеш ли ???

Имаш м00да,
или само онако кенијаш да ти проЏе време ????

Što bi ti mene vozio? Ja imam svog vozača i limuzinu, nista se ti ne brini ;)

Кад се војвода врати биће заиста свега.
Ја мислим да ће Другосрбијаши имати заиста велики проблем.

Alo šizofreničaru, ti si na braniku srpstva sa naci svastikom na avataru i lokacijom u SS diviziji? Da li bi voleo da si normalan?

btw, tu diviziju su Saveznici razbucali čim se pojavila kod Caena.:mrgreen:

Što bi ti mene vozio? Ja imam svog vozača i limuzinu, nista se ti ne brini ;)

Кога бре фолираш ????

Ни бицикл немаш ..... Није тата имао пара да купи .....

Ако имаш м00да,
ја ћу да те водим и возим,
и да снимим твоје јуначко дело,
и да га објавим ....

Али џабе .....

Паук је за тебе МУЖЈАК !!!!

Кога бре фолираш ????

Ни бицикл немаш ..... Није тата имао пара да купи .....

Ако имаш м00да,
ја ћу да те водим и возим,
и да снимим твоје јуначко дело,
и да га објавим ....

Али џабе .....

Паук је за тебе МУЖЈАК !!!!

Možda si i ti u mom vlasništvu zato bolje da ćutiš :mrgreen:

Ne mozemo opet u drzavu sa 2 miliona muslimana i jos 2 miliona katolika. Previse je.

Najbolja solucija je Srbija, CG, RS i RSK tj teritorije koje naseljavaju Srbi, odnosno Srbi koji se osjecaju Srbima.

Istorijske granice mozemo da dobijemo ali treba mnogo vremena i para.

Ja moram da kažem da nikako nisam za ujedinjenje RS sa Srbijom.
Zašto?
Zato što se životni standard sigurno nece poboljšati, a vec vidim za 10-15 godina od ujedinjenja novog Dodika kako na sav glas arlauče kako im je pod Beogradom loše i da ih Beograd tlači i da im je bilo bolje dok su bili u BiH.
Takav smo prosto narod.
Zato ako RS ikad izbori samostalnost neka formiraju svoju državu koja će biti u bratskim odnosima sa Srbijom pa nešto kao Albanija i "država" Kosovo ili Grčka i grčki deo Kipra. Nesrećna Srbija nikako nije spremna na implementaciju milion i po ljudi iz još nesrećnije države u svoj već nesrećni sistem.

neki njegov rat a upropastio je onolike Srbe u Hrvatskoj i Bosni? Ljudi ostali bez ognjišta, pobegli glavom i bradom? I opet to nekima ništa ne govori...

Juce je takodje napomenuo da Bosna i Hrvatska nece ostati u postojecim granicama vec da se ceka pogodan trenutak za akciju , tj kada ih saveznici napuste.Takva retorika samo moze napraviti probleme ljudima koji tamo zive i dodatno zaostriti situaciju .

Juce je takodje napomenuo da Bosna i Hrvatska nece ostati u postojecim granicama vec da se ceka pogodan trenutak za akciju , tj kada ih saveznici napuste.Takva retorika samo moze napraviti probleme ljudima koji tamo zive i dodatno zaostriti situaciju .

..radi se o teskom psihickom bolesniku...zato iz zatvora da mu se navuce

10. 03. 2011. 02:14h | Blic

Šešelj može odmah u Skupštinu

86405_seselj1_f.jpg

Nema prepreke da Vojislav Šešelj po povratku u Beograd ponovo sedne u skupštinsku klupu kao šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke, potvrdio je za “Blic” Slobodan Vučetić, nekadašnji sudija Vrhovnog suda Srbije. Naravno da će se Vojislav Šešelj vratiti u Skupštinu Srbije. Jedva čekamo taj dan - kaže Vjerica Radeta, poslanica SRS.
Po povratku u Srbiju, Šešelj može odmah da bude šef poslanika radikala

Radeta kaže da u SRS ne znaju kad bi Šešelj mogao da se vrati jer ta stranka nema komunikaciju sa sudijama u Haškom tribunalu, ali ceni da je realno da se to dogodi ove godine jer je “tužilaštvo u Hagu izgubilo po svim tačkama optužnice”.

Radikali nose bedževe “Srbija čeka Šešelja”, a poslanik Zoran Krasić je prošle godine najavio da će mu ustupiti mesto u parlamentu. Radeta smatra da nema prepreke da Šešeljev mandat bude verifikovan u Skupštini jer je bio nosilac liste SRS i prvi na toj listi.

- Ukoliko Šešelj bude osuđen na, recimo, sedam godina, a osam godina je odležao u zatvoru, on će biti oslobođen. To znači da je svoj greh okajao i da je slobodan čovek, može da uživa sva građanska prava i da bude poslanik - objašnjava Vučetić.

Radikali se nadaju da će Šešeljevim povratkom povratiti i veći deo članstva koji su izgubili odlaskom Tomislava Nikolića iz stranke.

Naprednjaci, s druge strane, tvrde da ih ne interesuje Šešeljev povratak.

- Ne interesuje nas Šešelj, niti on može da utiče na naše planove. Ne menjamo datum mitinga, on će biti održan 16. aprila - kaže za “Blic” zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/122586/Seselj-moze-odmah-u-Skupstinu

Back