Ceka se Seselj !

Šešelja treba pustiti. Ne bih voleo da se ponovo vrati politici jer je on ipak prošlost. Najbolje bi bilo se vrati svojoj porodici počne da živi sa njima kao čovjek ako nije skroz puko tamo u Hagu. Vremena su se promenila i ako sada bude bio trn u oku vladajućoj strukturi koknuće ga kao kera...i kitu je moju on mlatio onda u Hagu tolike godine.
Srbija je i onako davno postala kuća na promaji i nema joj spasa. Otići će Sandžak, Vojvodina...dobro su nas udesili...

Са другог форума:

Како можемо било шта да очекујемо од људи чије фаце већ двадесет година гледамо на политичкој сцени Србије. Људи који према својим потребама мењају политичке дресове и своје ставове а све под флоскулом "за добробит народа". Какве црне промене, бољитак и остале непојмиљиве глупости које изјављују где год стигну. Пуна ми је више пипа и радикала и СПО и Г17 и ЛСД и жутих и СНС и свих осталих паразита. Сви су они исти! Нека ми неко наведе једну једину добру ствар коју је нека од политичких странака у протеклих 20 година учинила за народ? Пазите, за народ не за себе јер они нису део народа. То су најобичнији изроди који раде искључиво за своју корист, причајући народу оно што овај воли да чује. У тој одвратној работи им несебично помажу полуписмени новинари из било које телевизије или писаних гласила. Власт, власт и само власт........ лични интерес и само лични интерес !

Ma hoooće, samo treba da veruješ u to i ostvariće se... Za 20 - 50 godina ali će se ostvariti :)

А шта тебе пукао напад духовитости?

pijobf4e8h.jpg

jab da ga promašujem uokolo..da ga cijelog zaserem...ebeš oko...:hahaha: :hahaha:

Их, ајд овако ....

Шешељ долази,
ја те чекам на станици,
пинемо по једну, две, три, колико год ти треба,
ја те возим на аеродром
и тебе и овог смешног Марију ....

И сликам,
одмах пуштам на Крсту ...

Их, ајд овако ....

Шешељ долази,
ја те чекам на станици,
ја те возим на аеродром

И сликам,

МИСЛИШ ДА МАРИУ НЕ ТРЕБА НИШТА!?

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Mislim da će doživeti veliku političku satisfakciju i veliko lično razočarenje kad dođe.
Stranku će lako srediti a ono kod kuće se ne da dovesti u red. U svakom slučaju ga čekamo, ako ima makar malo pravde pustiće ga ...

Их, ајд овако ....

Шешељ долази,
ја те чекам на станици,
ја те возим на аеродром

И сликам,

Vidi ovog matorog perverznjaka, sanjari da ga neko roka u sendviču? :think:
Vido od šešelja na tv-u :lol:

Их, ајд овако ....

Шешељ долази,
ја те чекам на станици,
ја те возим на аеродром

И сликам,

..i ti bi se radi Šešelja s menom...kačio...:eek:....(ja s tobom neb radi ..niti Parage..niti Đapića..što se mene tiče....gađaj ih govnima..koliko te volja...)

Iserem mu se u usta kad dodje, valjda poživim 100 godina da dočekam to :mrgreen:

Мариј0, понуда важи .....

Ја те возим на аеродром .... Џабе .....
Имаћеш прилику да се међу првима поздравиш са Војом јер ћу те ја провести ....

Кажи му, не мораш урадити,
само му у очи кажи ово што овде пишеш ....

Ја ћу снимити и поставити одмах ....

Смеш ли ???

Имаш м00да,
или само онако кенијаш да ти проЏе време ????

Back