Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ceca je super. Ona je najbolja. Mi se i privatno druzimo. Trenutno najvise volim njenu pesmu "Budi decko moj". A volim i "Ja sam cvetak zanovetak". Da li valja ili ne valja, dovoljno je da pogledate koliko je ljudi na koncertu kod nje i eto, to sve govori. Mnogi kazu da je mafijasica, ja kazem pa sta i drugi su pa nikom nista. Volim sve njene pesme i potpuno je podrzvam. 8-)

Liza Dennis:
Ceca je super. Ona je najbolja. Mi se i privatno druzimo. Trenutno najvise volim njenu pesmu "Budi decko moj". A volim i "Ja sam cvetak zanovetak". Da li valja ili ne valja, dovoljno je da pogledate koliko je ljudi na koncertu kod nje i eto, to sve govori. Mnogi kazu da je mafijasica, ja kazem pa sta i drugi su pa nikom nista. Volim sve njene pesme i potpuno je podrzvam. 8-)
Jbg, pojavila se jedna koja je njena istomišljenica... a taman sam se ponadao da će zauvek napustiti Krstu razočarana našim stavom, netolerantnim prema šljam-folku. :cry:

Liza Dennis:
Visoka tiraza
Nepokretna masa
To samo govori taj broj ljudi na uscu.

Svako ima svoje misljenje.
Volim Cecu,ima par pesama koje je bas,bas otpevala za medalju sta god ko lupetao ovde.
''Pile'',''Beograd","Idi dok si mlad"
Ove tri su mi favoriti.

Ne mogu da idem toliko cesto u nas caffe sramota da se pojavim pred difrentom(idem kad provalim da nije tu, hahaha, nisam slikala starke), pa ne mogu da se suzdrzim da se ovde ne pojavim. evo poneka rec : Napumpana barbika,a ima mozak ko ono ''Pile'' o kome peva. :D

IZVINJAVAM SE DOTIČNOJ OSOBI KOJA JE KOMENTARISALA ZBOG PREZIMENA!UČINJENA ISPRAVKA!
Da li misli kao ja ili ne,samo bih to volela da znam,naravno ako mogu?

ceca_raznatovic_112.jpg

imas srece dragoslava da si 71 god...inace bi te neki ovde tako zestoko napusavali da se nebi snasla..ipak ima kavaljera;)
mogu da se kladim da si sa sela...inace odakle ti tolika "pamet" da bi izjavila te gluposti za cecu?
jel to tvoj sin bese toliko nadaren pa da je zavrsio 8 razreda osnovne?:lol::lol::lol:

Back