Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se radi o Ceci !!! Ali koja god da je,isto se hvata !!!Oktobar1864:jel ceca ili karleusa?!
:?
Pa ajde kao da ispostujemo osobu koja je otvorila temu i zamolila da ne pljujemo Cecu ! Inace bih ja to prva uradila !!! Pljuvala bih je,povracala,sta god !Oktobar1864:e..pametno zboris...da ih ne pljujemo?
hmm..a povracamo ?
:?

Jbg, pojavila se jedna koja je njena istomišljenica... a taman sam se ponadao da će zauvek napustiti Krstu razočarana našim stavom, netolerantnim prema šljam-folku.Liza Dennis:Ceca je super. Ona je najbolja. Mi se i privatno druzimo. Trenutno najvise volim njenu pesmu "Budi decko moj". A volim i "Ja sam cvetak zanovetak". Da li valja ili ne valja, dovoljno je da pogledate koliko je ljudi na koncertu kod nje i eto, to sve govori. Mnogi kazu da je mafijasica, ja kazem pa sta i drugi su pa nikom nista. Volim sve njene pesme i potpuno je podrzvam. 8-)

Visoka tirazaLiza Dennis:Ceca je super. Ona je najbolja. Mi se i privatno druzimo. Trenutno najvise volim njenu pesmu "Budi decko moj". A volim i "Ja sam cvetak zanovetak". Da li valja ili ne valja, dovoljno je da pogledate koliko je ljudi na koncertu kod nje i eto, to sve govori. Mnogi kazu da je mafijasica, ja kazem pa sta i drugi su pa nikom nista. Volim sve njene pesme i potpuno je podrzvam. 8-)
kralju .Limunovo_Drvo:Nikako nisam mogao da odolim sra.nju...
chika_doktor:poslati je u zatvor i silovati je svaki dan
chika_doktor:poslati je u zatvor i silovati je svaki dan
Za mene je ona žena zmaj!Obožavam je!Carica!
Gde bi bio kraj našoj populaciji kad bi sve žene naše populacije bile kao ona?
Ceo svet bi nam bio pod nogama!