Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za mene je ona žena zmaj!Obožavam je!Carica!
Gde bi bio kraj našoj populaciji kad bi sve žene naše populacije bile kao ona?
Ceo svet bi nam bio pod nogama!
Znas, citam ovaj text i razmisljam, ma ti se to zezas, ne bi rekla nesto ovako zapravo!!! Ti se to ustvari sprdas pa tako nesto izjavljujes, je l' tako? Kazi da je tako bas i da nije, jer ne mogu da verujem da neko moze da kaze takvu nebulozu!!

dragoslava:
Ona nije svakoj!Ni jedna joj nije ni blizu(sem Lepe Brene) !
U pravu si,ni jedna joj nije ni blizu sem Lepe Brene,ni jedna nije toliki retard,kreten i krestalica !!!

O Ceci nemam ni jednu pozitivnu stvar reci,tako da ako bih krenula da nabrajam negativne to bi bas potrajalo...Uostalom necu ni da gubim vreme pisuci o tako jednoj debilnoj osobi !!! Toliko od mene o Ceci !!!

kada sam bila mala isla sam u vrtic u kome su vaspitacice pustale svakoga dana cecu...dosla sam kuci i promumlala dva takta pesme koju sam zapamtila..mama me je odmah prebacila u drugi vrtic i vratila na cepelne...sve je u prevenciji...ziveli pametni stari rokeri koji su postli roditelji:) :) :)

A šta to ima dotična što je čini ženom - zmajem???
Šta je ona to uradila u svom životu na šta bi ostale žene trebalo da se ugledaju?
Pevala? Pa šta, mora neko i da skače po kafanskim astalima... To što je kasnije popravila svoj izgled i slično... imala je sreće u životu...
Što je rodila decu? Koliko je žena to uradilo...
Što uživa u luksuzu?
Pa ovaj svet je pomahnitao... Koliko ima žena, velikih intelektualki, majki, profesionalno i porodično angažovanih i sposobnih, a javnosti nepoznate... Koja bi pre nje mogle da se nazovu ''damama''...
Pa žena koje su same očuvale decu u nekim teškim uslovima... pa se izborile sa bolešću... pa preživele golgotu i posle toga uspele da stvore nešto svoje, a da ne otmu tuđe... Njihove i brvnare više vrede od dvoraca pomenute gospođe Ražnatović.
To su zmajevi...

Sokolica_M:
A šta to ima dotična što je čini ženom - zmajem???
Šta je ona to uradila u svom životu na šta bi ostale žene trebalo da se ugledaju?
Pevala? Pa šta, mora neko i da skače po kafanskim astalima... To što je kasnije popravila svoj izgled i slično... imala je sreće u životu...
Što je rodila decu? Koliko je žena to uradilo...
Što uživa u luksuzu?
Pa ovaj svet je pomahnitao... Koliko ima žena, velikih intelektualki, majki, profesionalno i porodično angažovanih i sposobnih, a javnosti nepoznate... Koja bi pre nje mogle da se nazovu ''damama''...
Pa žena koje su same očuvale decu u nekim teškim uslovima... pa se izborile sa bolešću... pa preživele golgotu i posle toga uspele da stvore nešto svoje, a da ne otmu tuđe... Njihove i brvnare više vrede od dvoraca pomenute gospođe Ražnatović.
To su zmajevi...
E bravo..Svaka cast...Lepo sroceno !!! :D

Prvo, idoli ne reba da nam budu estradne zvezde i zvzdice, idole zapravo ne treba ni traziti. Treba formirati svoju licnost kroz kvalitetne odnose sa ljudima i dobru literaturu.

Sve vise se razocaravam u ovaj forum, svi su jako ogorceni, svi nekoga pljuju....
Sto se Cece tice, Ceci se ne moze osporiti glas i mnogi su se strucnjaci i profesori pevanja izjasnili najvisim ocenama o njenim trlerima, vibratu, gornjoj i donjoj lagi....
Uspela u zivotu zaista jeste.

Kada se javi neko ko je muzicki potkovan da je pljuje to ce biti ok, ostali u nedostatku argumenata mogu samo da se ozrazavaju tako kako su se izrazili.
Mislim da to nije OK.
Ali ko ce to Srbima da govori o kulturi, kasno je za to. Izvolite u Evropu , tako primitivne jedva nas cekaju.

A pri tom, svi vi u glavnom slusate neko nekvalitetno americko smece koje nam se plasira
u neograncenim kolicinama kako bi nas poptpuno dokusurili

Ja ikad ne slusam ono sto mi se ne svidja.
Ni v ne treba to da radite.
Neciji uspeh mogu da cenim ili da ne cenim ali da pominjem reci kao sto su silovanje u ontekstu jedne zene koja je iznad svega majka dvoje dece, a uz to je vrlo dobra u svm poslu.

Frustrirani forumasi...

Ceca je super. Najbolja je na estradi. Mi se i privatno druzimo, tako da ne bih vise govorila, ali je stvarno super drugarica. Kada sam bila mala isla sam u vrtic u kom su pustali neku muziku o stepenicama, Raju, nekom frulasu, sumi. Kada sam nacrtala crtez na tu temu Mama mi je rekla: "Liiiizo, idemo u drugi vrtic" i krenula sam u vrtic "Florecita" u Madridu. Tamo su nam pustali pesmu "Cvetak zanovetak" i moja je Mama bila srecna zbog toga. 8-)

dragoslava:
ceca_raznatovic_112.jpg
Ce-co,Ce-co,Ce-co!!!! :mrgreen:

immph:
Jao jednom sam gledao kad se molila sa narodom 1999. za vreme bombardovanja...Patriota , citala je ladno Oce nas sa papira... :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
nije to bilo za bombardovanje ja mislim da je to bilo kad je bilo ono sranje na Kosovu 17. marta 2004. sto je jos strasnije jer je tada vec imala i robijaskog staza a srale je nesto o bogu i molila se kao .

Crocodile:
E, sestro, sam nick tvoj govori o "nasoj populacij"..... E, moj Boze, kakvi smo...
Jao ti cuti, pogledaj kakva ti je slika u profilu!! a njoj govoris neshto.... Stvarno gde idemo, kad devojka koja je slikala svoje grudi i stavila na internet govori Cecinom fanu koji samo kaze da joj se svidja zena da je (u prevodu)- retard.... :|

Doticnu osobu uopste ne podnosim.Zaista ne znam cemu bi to narod trebao da se divi kod nje?Mozda tome sto je nasla muza mafijasa i tako se obogatila,njenom izgledu naduvane patke ili mozda njenom muzickom uspehu?Cecu kao sto rekoh nikada nisam slusala i uvek sam je zaobilazila u sirokom krugu,ali pre dve nedelje bila sam na izletu.Sva deca pocela su da se dernjaju ''Ocemo Cecu,ocemo Cecu.....!!!''Ja i moj drug iz drugog odeljenja od 60-toro dece u autobusu bili smo jedini koji smo se bunili,a onda nas je rulja iz autobusa poklopila i prozvala seljacima koji slusaju glupu i dosadnu staru muziku za babe i dede i pitala nas zasto mi ne slusamo nesto normalno!I dakle bila sam primorana da 4 puta preslusam najnoviji cd Cece!SLusajuci te pesme njihov aranzman,produkciju,tekst.....Zakljucila sam sledece:
Taj aranzman i produkciju mogla je da obavi i moja sestra potpuni anti sluhista.A tekst pa zaista da li se ovaj narod prepoznaje u tekstovima poput moje srce je pile,moje suze padaju na gore,sve mi se manta....zaista zalosno!Ali na kraju sto je najgore jeste da danasnje generacije to smatraju najkvalitetnijom muzikom.Pa kakvi ljudi odnosno kakva licnost mogu da nastanu iz nekoga ko svakodnevno slusa ovakvo djubre od tekstova ii koliki stepen inteligencije moze biti zastupljen kod takvih osoba?!
P.S.Pogubih se ja skroz :)

Pitam se pitam,gde ide ovaj svet kad se toliko paznje pridaje jednoj ogranicenoj ,neobrazovanoj osobi,zeni s druge strane zakona,pevaljki koja pored svojih pesama ne ume da otpeva nista drugo i o cijim glasovnim mogucnostima ne vredi pricati.Ma necu da se trosim na to i da se raspricavam bez potrebe.Zena je no coment!

Ma sta da kazem sem uzmite bilo koji tekst koji ona peva, ponavljam peva jer ni jedan nije napisala sama, i probajte da ga procitate. Ako to prezivite javite mi se .....

dragoslava:
Zašto niko u njoj ne gleda samohranu majku sa dvoje dece koja ima jako puno problema!Svi u njoj vidite ili pevačicu ili ženu jednog čoveka koji je poznat kao mafijaš!
A ona je jedina samohrana majka na svetu pa samo nju svi treba da zale,jel ??? I jedino ona ima probleme ? :roll:

Ne vidim razlog zasto bi neko na nju gledao kao na samohranu majku,kad joj decu podizu dadilje,dok ona skace po kafanskim stolovima i skuplja musterije...Bolje da se prvo ljudi osvrnu na njenu proslost i da vide sta je radila sve u svom zivotu,pa tek onda da je proglase "zenom zmajem","patriotom",itd...Ako Ceca treba da predstavlja simbol nase zemlje,mogu samo reci jadni mi..Ako nju smatrate majkom broj 1,onda nemam reci..

Back