Crocodile
Aktivan član
- Poruka
- 1.074
Da, da, a tek kao zenu......... Jeeeee......, ne mogu da verujem!dragoslava:Ona nije svakoj!Ni jedna joj nije ni blizu(sem Lepe Brene) ! A stavila sam je u ženski kutak jer pre svega je poštujem kao ženu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da, a tek kao zenu......... Jeeeee......, ne mogu da verujem!dragoslava:Ona nije svakoj!Ni jedna joj nije ni blizu(sem Lepe Brene) ! A stavila sam je u ženski kutak jer pre svega je poštujem kao ženu!
Znas, citam ovaj text i razmisljam, ma ti se to zezas, ne bi rekla nesto ovako zapravo!!! Ti se to ustvari sprdas pa tako nesto izjavljujes, je l' tako? Kazi da je tako bas i da nije, jer ne mogu da verujem da neko moze da kaze takvu nebulozu!!Za mene je ona žena zmaj!Obožavam je!Carica!
Gde bi bio kraj našoj populaciji kad bi sve žene naše populacije bile kao ona?
Ceo svet bi nam bio pod nogama!
U pravu si,ni jedna joj nije ni blizu sem Lepe Brene,ni jedna nije toliki retard,kreten i krestalica !!!dragoslava:Ona nije svakoj!Ni jedna joj nije ni blizu(sem Lepe Brene) !

E bravo..Svaka cast...Lepo sroceno !!!Sokolica_M:A šta to ima dotična što je čini ženom - zmajem???
Šta je ona to uradila u svom životu na šta bi ostale žene trebalo da se ugledaju?
Pevala? Pa šta, mora neko i da skače po kafanskim astalima... To što je kasnije popravila svoj izgled i slično... imala je sreće u životu...
Što je rodila decu? Koliko je žena to uradilo...
Što uživa u luksuzu?
Pa ovaj svet je pomahnitao... Koliko ima žena, velikih intelektualki, majki, profesionalno i porodično angažovanih i sposobnih, a javnosti nepoznate... Koja bi pre nje mogle da se nazovu ''damama''...
Pa žena koje su same očuvale decu u nekim teškim uslovima... pa se izborile sa bolešću... pa preživele golgotu i posle toga uspele da stvore nešto svoje, a da ne otmu tuđe... Njihove i brvnare više vrede od dvoraca pomenute gospođe Ražnatović.
To su zmajevi...
Ce-co,Ce-co,Ce-co!!!!dragoslava:

immph:Jao jednom sam gledao kad se molila sa narodom 1999. za vreme bombardovanja...Patriota , citala je ladno Oce nas sa papira...![]()
![]()
![]()
8)

chika_doktor:poslati je u zatvor i silovati je svaki dan

nije to bilo za bombardovanje ja mislim da je to bilo kad je bilo ono sranje na Kosovu 17. marta 2004. sto je jos strasnije jer je tada vec imala i robijaskog staza a srale je nesto o bogu i molila se kao .immph:Jao jednom sam gledao kad se molila sa narodom 1999. za vreme bombardovanja...Patriota , citala je ladno Oce nas sa papira...![]()
![]()
![]()
8)
Jao ti cuti, pogledaj kakva ti je slika u profilu!! a njoj govoris neshto.... Stvarno gde idemo, kad devojka koja je slikala svoje grudi i stavila na internet govori Cecinom fanu koji samo kaze da joj se svidja zena da je (u prevodu)- retard.... :|Crocodile:E, sestro, sam nick tvoj govori o "nasoj populacij"..... E, moj Boze, kakvi smo...

A ona je jedina samohrana majka na svetu pa samo nju svi treba da zale,jel ??? I jedino ona ima probleme ?dragoslava:Zašto niko u njoj ne gleda samohranu majku sa dvoje dece koja ima jako puno problema!Svi u njoj vidite ili pevačicu ili ženu jednog čoveka koji je poznat kao mafijaš!