Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
eee.....da čitaš Cosmo znala bi
-šta ne smeš kad se napiješ
-ono šta mu nikako ne treba reći (a šta njegovoj maman)
-kad ga prevariš, šta i kako dalje itd.itd.
Nevaljali časopisi!
ne znam, u suštini furaju američki bihejviorizam, one rubrike tipa kako da...u 10 koraka...psihologija, uprošćena, ali to zaista NIJE loše, pročitaš pa ne škodi
časopis koji bi bio samo o ženama bio bi, nažalost, neki lezbo časopis jer je uvrežena stvar da žene misle o seksu i muškarcima pola života...
Što za mnoge i važi 
btw. ima nekih "strogo ženskih" sajtova...pogledaj, pa vidi sama, sigurno će ti NEŠTO zasmetati. Meni recimo smeta isključivost i preterivanje. ali ako je sajt ozbiljan, onda ima sjajnih studija i eseja koji nikogane blate ve kazuju nešto novo.
-šta ne smeš kad se napiješ
-ono šta mu nikako ne treba reći (a šta njegovoj maman)

-kad ga prevariš, šta i kako dalje itd.itd.
Nevaljali časopisi!ne znam, u suštini furaju američki bihejviorizam, one rubrike tipa kako da...u 10 koraka...psihologija, uprošćena, ali to zaista NIJE loše, pročitaš pa ne škodi
časopis koji bi bio samo o ženama bio bi, nažalost, neki lezbo časopis jer je uvrežena stvar da žene misle o seksu i muškarcima pola života...

btw. ima nekih "strogo ženskih" sajtova...pogledaj, pa vidi sama, sigurno će ti NEŠTO zasmetati. Meni recimo smeta isključivost i preterivanje. ali ako je sajt ozbiljan, onda ima sjajnih studija i eseja koji nikogane blate ve kazuju nešto novo.

ops: