Casopisi

Gazdarica:
Ej, a sjeca li se iko ITD-a? To sam citala kao klinka...

Eeee, ja sam bila mala kad sam tu prvi put naletela na rec "vagina", u nekoj od erotskih prica! :lol: Seko, sta znaci VAGINA? Pitam ja stariju sestru. I tako ona meni lepo objasni, a ja sam se postidela, jer sam tek naknadno postala svesna sta sam citala. Secam se da mi je to sve bilo nekako zanimljivo, al' potpuno nejasno o cemu se tu zapravo radi! :lol:

Elle mi se jedino stvarno dopada u globalu, al' kolumne su mi po svim zenskim casopisima totalno bezveze.

u JOY iz neke jeseni prošle godine (listala ga u utorak u kafiću) imaintervju sa Brankom Blekrouz
jedna glosa ima naslov :KOLIKO JE KOME VELIKI
zašto bi to zanimalo naše žene? Ili ih zanima, a ja sam van konteksta???

"AMBIJENTI" - sasvim pristojan časopis, doduše nije baš ženski, ali spada u lifestyle časopise. Pretežno se bavi arhitekturom i dizajnom, ali ima dosta i o putovanjima, kulturi i sl. Odlično izgleda, a i cena je pristupačna (150 din.)

Gazdarica:
Ej, a sjeca li se iko ITD-a? To sam citala kao klinka...
Kad sam malo poodrasla citala sam Vreme zabave...

uh, vreme zabave je bio jako dobar casopis, kasnije presao u xzabavu, jos bolji...
pera lukovic, tuga sta se sa covekom desilo, ali je imao ubedljivo najbolji casopis, posle zabave nista vise nisam ozbiljno citala niti redovno kupovala...

Vreme zabave! :P Pa da :lol:

imajedan sasvim solidan časopis
zove se GRAD
zamišljen je kao kulturni vodič, ali je i mnogo više od toga
i mnogo je sadržajniji od Yellow Cab-a, ima strava tesktove i majušan je, na super papiru

Meni je od koristi, višestruke. Sadržajniji je od Grada i kvalitetnije je opreme.
Grad je baš vodič..
Ak' hočeš da se šibaš, nađi neku od ponuđenih, najmanje poluinteligentinih tema, pa da zavrnemo rukave. Ak nigdar ne bu akak nekak ne bu uhuhu hahahahaha
Ništa lično, sta se cimaš odmah...

ne mogu da verujem da neko poredi yellow cab i grad, nebo i zemlja

yellow cab radi izuzetno profi i jaka ekipa, grad su diletanti i seljaci

yellow cab je na listi AGB medju 40 casopisa u srbiji, grad se na toj listi ne vidi (lista ima 150 casopisa i jedino je merilo uticaja u srbiji)

pogledajte jedan i drugi web cite pa ce vam biti jasno

yellow cab je ne samo vodic (ima mnogo kompletnije informacije) nego je i opinion maker

otkucajte na google yellow cab, otkucajte grad pa cete videti

Svi su losi - ili su previse tradicionalni, kao Bazar, ili nas zasipaju nepotrebnim informacijama o nekim holivudskim fufama... ne zna se sta je smesnije: da li ona rubrika u Bazaru "Kako se neguje..." pa onda neka maloletnica prica koje joj kreme prijaju (njoj nikakva krema ni ne treba!) ili El/Kosmopolitan koji doslovno unistavaju srpski jezik - svaka druga rec je na engleskom a ako nije onda se radi o veoma losem prevodu. Za transkripciju imena (pravilo naseg pravopisa) nisu ni culi...Na kraju je lepota i zdravlje najbolji - bar se ne pretvara da je nesto drugo, a i srpski im nije los (u Bazaru isto).

L&Z nema loš jezik, ali ima lošu poruku
poslednji borj kupila sam prošle godine - bilo je 3 ili 4 žene koje su
-smršale
-ugojile se
-slikale se trudne (ona Sladža)
-još jedan tekst o hrani
-pa još jedan šta sve izbegavati
-pa o mastima i liposukciji
-između: 10 klinika za est.,hirturgiju sa pratećim "stručnjacima" koji to, pajz sad, svima savetuju jer : polaze od teze da SVIMA treba korekcija jer će tako biti srećniji (??!)
ako je i od čobana, mnogo je :lol:

nekako mi draže da vidim rubriku u C. IN & OUT pa neka je i na engl. nego ova srpska posla

Hm - nisam zapazila te hohstaplere. Ma, svi ti casopisi mi idu na zivce, jer u stvari uopste ni nisu o zenama, nego o muskarcima - kako mu se svideti, kako ga privuci, kako ga zadrzati, kako ga nadmudriti, sta li mu se svidja... Ko ga hebe! (tog nekog muskarca). Sa svojim prijateljicama provodim mozda dva posto vremena pricom o muskarcima, ako i toliko... a zena sam. Jel' ima neki od tih casopisa a da je o zenama, nezavisno od muskaraca? To bih volela da pogledam.

"Zemlja"- konačno časopis sa tekstovima.
Referenca srpske inteligencije na masnom papiru...manje-više, neke ćemo zbog tekstova u Zemlji da zanavek zaboravimo, da promenimo mišljenje o njima ili će nam postati simpatični.
Poslednja dva broja NIN-a su odlična.

Back