carolina 212
Aktivan član
- Poruka
- 1.768
Da, kaze da kupi cipele za 18000 eura, a izjavljivala je da ne moze da izda album jer nema para za to. Ma, lupaju sve, svi se oni oblace kod sanera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to menjše-boljše, nego pazi: kupuje brojeve od 37 do 40, kako joj koji zapadne, pa posle gura vatu ako treba! Ah, uravnoteženosti, dobrog ukusa i pre svega stila....yebote! 
da prostite! 
ćao koleginice.....zanimljiv je i dalje zabavnik...pikax:Politikin Zabavnik ( ne zezam se )....

, zavrsicu knjigu)ne citam osim ako mi se bas neki ne nadje pod rukom npr u zubarskoj ordinaciji il tako nesto.carolina 212:Koje zenske casopise citate? :shock:
Isobel:I enciklopedije, samo sto ne stizem ni da ih prelistam
Ali ne te tanke iz Zabavnika, tu ima više slika (to je mislim za decu), nego one veeelike......njau....za 2 h progutam je celu! Zadnja mi je bila ona iz Mladinske knjige, savremena nauka ili kako se zvalo...bilo svega, od najnovijih znanja o krvnom tlaku i vezi boja i apetita, do feng šui hotela u Singapuru, štajedu kosmonauti ali današnji....
DIVOTA! 
Zaključila sam da je prevelika za mene, a ovo dete ima več 1,80 cm :shock:
Samo pocepaš zubima i progutaš
), neću da kupim više Graciu 8) cosmogirl:Definitivno Cosmo jer tu mogu da nadjem sve sto mi je potrebno.
Dobitna kombinacija je Cosmo+raspolozenje, koje imas svakog poslednjeg cetvrtka u mesecu kada na trafici kupujem moj omiljen casopis i koje me drzi celog meseca!!!

Zamisli najintenzivniji orgazam koji si ikad dozivela... ili povratak kuci posle dve godine u koncentracionom logoru... ili chashu vode usred pustinje...muvalo:E da: i kakvo je to raspolozenje koje te drzi celog meseca?