Casopisi

:lol: i to menjše-boljše, nego pazi: kupuje brojeve od 37 do 40, kako joj koji zapadne, pa posle gura vatu ako treba! Ah, uravnoteženosti, dobrog ukusa i pre svega stila....yebote! :D

a ko su mama i tata Sofije, ruška jakić i jovan marić? :mrgreen:

Uzela sam juce novu Graziu, i dobila na poklon suknju. Pre nego sto sam je raspakovala, naivno sam se ponadala da ce za 175 dinara liciti na nesto, ali velika mi je jedno tri, cetiri broja, a materijal teska sintetika. Nema veze, u casopisu imaju zanimljivih modnih predloga, a imaju i humanitarnu akciju gde se salju poruke da bi se dobila mexx tasna sa fotoaparatom i parfemom i jos nekim sitnicama, a sav novac od poslatih poruka ide za Decije selo u Kamenici.

Ja isto, kupujem svaki broj Zabavnika. I enciklopedije, samo sto ne stizem ni da ih prelistam (kad mi deca odu na fakultet, ili kad odem u penziju - uvek se setim onog vica :), zavrsicu knjigu)

Isobel:
I enciklopedije, samo sto ne stizem ni da ih prelistam

enciklopedije su moje omiljeno štivo :lol: Ali ne te tanke iz Zabavnika, tu ima više slika (to je mislim za decu), nego one veeelike......njau....za 2 h progutam je celu! Zadnja mi je bila ona iz Mladinske knjige, savremena nauka ili kako se zvalo...bilo svega, od najnovijih znanja o krvnom tlaku i vezi boja i apetita, do feng šui hotela u Singapuru, štajedu kosmonauti ali današnji....:) DIVOTA! :D

pa nijedan casopis ne kupujem redovno, a citam l&z, joy, politikin zabavnik i poslednje vreme graziju- kupila sam prvi put jer mi se dopao satic pa sam tek posle primetila da je na srpskom(!)... i nije los pozitivni su trude se i tako. posle sam kupila jos jedan broj delili su majce skroz ok pa sam uzela sve tri boje :lol:

Ja sam uzela prvi broj gracije kad su delili neku suknju, ali je suknja bila toliko velika da mi je stajala ocajno iako model nije los. Ima nesto kao da se pritegne u struku ali se onda sva nabora, ma posle toga sam odustala od kupovine casopisa zbog poklona

ja sam uzela onu belu krpenu tašnicu, ali sam je odmah, u roku od dan ili dva poklonila nekoj devojčici od 14 leta ....:) Zaključila sam da je prevelika za mene, a ovo dete ima več 1,80 cm :shock:

dok ne poklone tangice što se žvaću i mirišu (što su Japanaci izmsilili :lol: Samo pocepaš zubima i progutaš :mrgreen: ), neću da kupim više Graciu 8)
Ionako nije inovativna...

Specijalizovani casopis za porodicu. Siri naslov je Nasa praktika u kuci.Pored clanaka koji se mogu naci u drugim zenskim novinama budu konkretna uputstva za izradu raznih upotrebnih ili ukrasnih predmeta i svasta korisno tako da jedino njih ne bacam kad ih procitam i trazim da mi se vrate posle citanja.

U posljednih nekoliko godina ne kupujem nista od casopisa,jer dok kupim dva,tri da zadovoljim apetit,to je vec neka pristojna knjiga koju mogu da citam par dana.
Osim toga u njima ima toliko reklama da na kraju ispadne da za citanje ima svega desetak strana(od sto upkovanih) a toga ima na pretek i na tv-u.
Praktika je odlican casopis ali kako nisam spretna za rukotvorine samo mi nabija kompleks.

Definitivno Cosmo jer tu mogu da nadjem sve sto mi je potrebno.
Dobitna kombinacija je Cosmo+raspolozenje, koje imas svakog poslednjeg cetvrtka u mesecu kada na trafici kupujem moj omiljen casopis i koje me drzi celog meseca!!!

cosmogirl:
Definitivno Cosmo jer tu mogu da nadjem sve sto mi je potrebno.
Dobitna kombinacija je Cosmo+raspolozenje, koje imas svakog poslednjeg cetvrtka u mesecu kada na trafici kupujem moj omiljen casopis i koje me drzi celog meseca!!!

Da li bi mogla da mi kazes sta je tacno to sto ti Cosmo pruza? Kazes da ti daje sve sto ti je potrebno - sta konkretno? Citala sam Cosmo par puta ali mi se nije ucinilo da se po informacijama bitno razlikuje od ostalih casopisa ... pa bih volela da mi kazes sta je to sto sam (ako sam) propustila. Hvala :)
E da: i kakvo je to raspolozenje koje te drzi celog meseca?

Back