Casopisi

Dlakava_Strvina:

Ja Dlakava Strvina sam uvek volela da čitam od ženskih časopisa onu Anu. Pogotovo deo gde se objašnjavaju razlike u polovima te kako ih prebroditi ili čak iskoristiti. Bila sam oduševljena kvalitetom tih članaka jer malo koji časopis zaista napiše odistinski takve stvari. Obično se natrpaju razne gluposti kako u muškim tako u ženskim. A ni sama novinarka ne živi tako samo prevela za platu...
Ana je moj izbor. Puno sam pročitala pa sam pitala neke žene da li i kod njih tako, a one me upitaju:"Odakle ti znaš za to"?
:wink:

desni klik na ovaj link pa save target as :wink:

HeBePoBaTaH_:
ALSO,

NOVE NOVINE ZA KULTURU "BESTSELER"

PETAK, 1O. MART PRVI BROJ DVONEDELJNIH NOVINA ZA KULTURU
IZDAVAČ NARODNA KNJIGA
PRVE SRPSKE NOVINE KOJE ČE POKRIVATI SVE OBLASTI KULTURE - OD KNJIŽEVNOSTI, PUBLICISTIKE, PREKO MUZIKE, FILMA, SLIKARSTVA DO STRIPA. RAZNE INFORMACIJE O NOVIM KNJIGAMA, CD IZDANJIMA, DVD-IMA I DRUGIM PROIZVODIMA KULTURE, KAO I O NJIHOVIM AUTORIMA, AUTOPOETIČKI ISKAZI STVARALACA, INTERVJUI, TOP LISTE, NAJAVE KULTURNIH DOGAĐAJA

UZ PRVI BROJ BESTSELER POKLANJA ČITAOCIMA KNJIGU DOBRICE ĆOSIĆA "PRIJATELJI"
Prodajna mesta?
I da li možemo da odbijemo poklon? :?

carolina 212:
Ana je zanimljiva i raznovrsna, a i ovaj novi izgled i koncept nije los! Svidjalo mi se ranije kad je Bazar imao zanimljive dodatke, ali odavno ih nema

:mrgreeen:

zato što kuća ne ume da zadrži svoje najkvalitetnije ljude
urednica Elle je nekada radila u Bazaru
a Ana...ja ne znam da je iko kupuje ili čita :confused:

Kalimero, kojim mojim delom si opsednuta?
Celim?
Preveliki je to zalogaj za tebe ..bilo koji deo...8-)
Pa ako je časopis u pitanju, onda se verovarno kupuje na prodajnim mestima za to uobičajenim..

HeBePoBaTaH_:
Pa ako je časopis u pitanju, onda se verovarno kupuje na prodajnim mestima za to uobičajenim..
Ne prodaju se svi časopisi na kioscima. Za ovaj časopis prvi put čujem, a zvuči mi zanimljivo.
Ne umeš da odgovoriš normalno na obično pitanje?
To je tvoj problem Neverovatni.
Kao i tvoji ostali tripovi.

CaLiMeRo:
Šta je smešno? :D
Beti, da ti ne znaš gde su p. mesta za ovaj časopis?

(btw, imam deja vu sa ovim tvojim postom)
smeđno je što svi negoduju :lol:
Ja sam čitala Korene, pa to i nije toliko loše?
Hoću reći - ima seksa 8)
Verovatno će moći u knjižarama NK da se kupi....pre svega u Cetinsjkoj. Verujem da će ga i dsitribuirati u klubu čiatalaca, i još ponegde....

zašto sukob mišljenja uvek mora preraste u lični, sad me to zanima, ozbiljno, opet hebe nutka tuki ako ga pitaš nešto :lol:

Betty:
smeđno je što svi negoduju :lol:
Ja sam čitala Korene, pa to i nije toliko loše?
Hoću reći - ima seksa 8)
Verovatno će moći u knjižarama NK da se kupi....pre svega u Cetinsjkoj. Verujem da će ga i dsitribuirati u klubu čiatalaca, i još ponegde....

zašto sukob mišljenja uvek mora preraste u lični, sad me to zanima, ozbiljno, opet hebe nutka tuki ako ga pitaš nešto :lol:
Hvala za informaciju.
Ma, ja stvarno ne volim knjige D. Ćosića, pa to ne bih uzela ako ne mora. :roll: Imam brdo knjiga koje ionako seljakam svako malo, kud još da nosam i one koje ne čitam.

Ja nemam lični sukob sa Neverovatnim. Ali ću od sada da ga izbegavam na Forumu. Ako čovek ne ume normalno da odgovori na uljudno pitanje koje se odnosi na opštu informaciju, treba ga se kloniti.

Kalimero, Bestseler bi trebalo da bude danas na svim kioscima. Ne moraš da uzmeš Čosiča, a i možeš-pokloni nekome.
Danas je pilot broj, naravno da nisi čula ranije za dvonedeljnik..
Betty, malaksaj...
E...Politika, ni zgradu uskoro nećete imati, nacionalna brooka...ako, ako..pozlatilo se narodno..

CaLiMeRo:
Ja nemam lični sukob sa Neverovatnim. Ali ću od sada da ga izbegavam na Forumu. Ako čovek ne ume normalno da odgovori na uljudno pitanje koje se odnosi na opštu informaciju, treba ga se kloniti.

Ja nemam sukob sa tobom, ali ti imaš sa mnom...da li postoji neko koga si više opljuvala na PP kod svih mogućih i nemogućih?
Da li?

HeBePoBaTaH_:
Ja nemam sukob sa tobom, ali ti imaš sa mnom...da li postoji neko koga si više opljuvala na PP kod svih mogućih i nemogućih osoba od mene?
Da li?

Pitam te...odgovori, i nemoj da mi pričaš o tripovima, ebte...

Ne postoji ništa sto sam ja o tebi napisala ma kome,
što najpre nisam napisala lično tebi.
I iza svog utiska o tebi stojim.

A taj utisak je nešto što mogu i javno da napišem:
Ogavno mi je što se ti svako malo izdrqvaš na ljudima.
Bez mere, bez povoda i bez stila.
Ogavno, neprimereno tvojoj inteligenciji, građanskom vaspitanju na koje se pozivaš
i velikodušnosti o kojoj trućaš.

To što imam svoj (loš) utisak o tebi, ne znači da imam lični sukob sa tobom.

Aham :lol:
Kalimero, nije u tome stvar, znaš i sama, to što radiš meni i drugim ljudima, ali očigledno je da sam ti ja omiljena tema za razgovr i opljuv u forumskim kuloarima .
Ali, ti nemaš lojalne ljude, misli o tome. Nije to teško znati šta mi radiš iza leđa.
Ružno je i primitivno, bez obzira na tvoje mišljenje o meni. Ja to nikome ne bih uradio, nikada, ni VR ni RL. Toliko. Pozdravljam te...

:D Lojalni ljudi? Rad iza leđa? O čemu ti pričaš?
Ja na ovom Forumu nemam prijatelje.
Ako me neko pita, i o tebi, ali i o ma kome drugom mogu da iznesem svoj utisak.
Takođe važi da taj utisak, to jest ono što kažem UVEK mogu javno da ponovim.

Može dase kupi u knjižarama, na kioscima (negde ga ima, negde ne) I kod kolportera ...eto
To je info, meni je žao što se od svake teme pravi cirkus, ovo jeste reklama, ali su reklamirane i neke druge novine, tako da je u okviru teme..

U ITD-u su bile seksi priče, zanimljiv je bio format.. e, ali se vi ne sećate garantovano časopisa "Zdravo", moja sestra je to redovno čitala, pa sam u skladištu na moru našao neke brojeve...neverovatno...progressive za male pionire - Zdravko Čolić...

Ma, bila je to neka kao rubrika u kojoj su objavljivali fotke nogu svojih citateljki...
Radne kolegice poslale njenu sliku, pa je jadna morala da skriva novine, da joj tata ne vidi tu bruku... :P

Uhvati me period da ih kupim. Tada obicno u kratkom periodu kupim nekoliko razlicitih i skapiram da samo prepisuju jedni od drugih... te ova dijeta, te ovaj preparat skida celulit, te ove krpice kupi ovde,........ gluposti.... a najvise me nerviraju one strane gde razni kvazi stilisti i modni kreatori daju ocene nasim kvazi zvezdama i poznatim licnostima. E posle toga ne kupujem nijedan casopis mesecima, vise volim da procitam Mikro ili Pc press. I tako zenski casopise svedem na prelistavanje kod frizera ili kozmeticara.

Back