Blic ženu uvaljuju u Lilliju uz Fa kupke :shock:
meni sve to praznjikavo plus prepisuju pa još loše prepišu

plus nepouzdano, sve u paketu sa Lisom
Elle je bio super ali sad je već pretenciozan plus ne moram ja da znam sve o tamo nekim ženama,. yeee....pa ni o Anici Dobroj. Mislim da nam se nimalo ne poklapa ukus u odabiru likova, prestala sam da ga kupujem i zato to su me zadnji put zasuli Kavalijem i krznom, e to me je suštinski smorilo: kao, šta s efolirate kad volite. I treba lepo je i fancy - ma marš kauri
Cosmo, i dalje - ušminkan, lep prelom teksta, retko me nešto smori jer mi je to pre svega - zabava, nakon što iščitam svu moguću štampu i strane na netu ( a prethodno sam švrljala s Nekromanserom, nalakirala nokte, a pre toga sve završila po kući ...

)
Cosmopolitan je koiko toliko još uvek informativan pre nego resavac (setite se Divljine teme o klubu anoreksičnih) i još uvek saznajem nove stvari.
Gloriju kupila jednom, kad je bio intervju sa D. Ribnikarom (najavljen kao intervju, na naslovnici, sve sa skandalozno bla bla, a u stvari rubtika u poseti kod poznatih :? ). Ljubavni roman vucala po hotelskoj sobi, i pročitala jednom kad sam se baš namrtvo smorila, da bih nakraju shvatila da je to u nastavcima
Čitam i Playboy, uredno

Nema više Dika Longa

Ali ima priča jednog poznanika iz gimnazije, divota
Danas sam pogledala CKM - pa grafički je "sređen" ko oni oglasni leci što ubacuju po sandućićima, fuy, plus se lepo vidi da ne očekuju da čitaš tekstove nego samo da gledaš slike :shock: TIpa, prikaz 10 mobilnih, ali čak i dete od 12 godina zna više nego taj ko je to pisao: "možete da tipkate ali i da telefonirate" (???!). Reč urednika, na početku, nečitljiva, nepismena, nula, pojma nemam o čemu kenyaju.
Vreme i Nin, kako kad, nekad oba, nekad preskočim sve, ne vidim zašto to ne ulazi u ženske časopise
I svoje novine naravno čitam.
Politikin zabavnik tu i tamo, pozdrav ljubiteljima!
časopisi na internetu, preporučujem: lady's home journal, ima svašta :
www.lhj.com
www.lonelyplanet.com
www.foodsubs.com
www.ekonomist.co.yu