Casopisi

e skroz ste u pravu! :lol:
"10 najvecih tajni sexa"
"kako se obuci za novogodisnju noc"
"da li laze kada kaze"
oni ce da me poduce tajnama sexa! nije nego! :lol:
novine kojima se moze naci neki intervju, tipa gloria su mi i djene-djene za ubijanje vremena...a ostatak me zaista ne interesuje.
kad kupim novine obicno su to dnevne novine, ponekad uzmem od brata e-magazin ili od sefa vreme i prelistam.
btw, s obzirom da se u poslednje vreme knjige mogu nabaviti za priblizno istu cenu za koju i zenski casopis mislim da je pametnije castiti sebe nekim klasikom.

E ima ono učenje devojaka kako da odgovaraju na njegove razloge kad objašnjava zašto neće da koristi qrton :roll:
To moram da postujem!!!!
Vrh gluposti, vrh, valjda ću negde da nađem te novine - to nešto.

Jednom sam čitala tekst u kojem su objašnjavali ženama kako da otkriju da li ih partner vara - uglavnom savetuju da se kopa po njegovom mobilnom telefonu u potrazi za inkriminirajućim porukama, zatim da se njuška njegova odeća da bi proverili da li miriše na nepoznati ženski parfem i slično :shock:

Ubedljivo najbolji su mi oni njihovi konkretni primeri - kao "...Zoran i Milica su u vezi 2 godine... " i onda stave sliku japanca i crnkinje.

Limette:
I ja sam citala FAZON u teen godinama, tada mi je bio jako interesasntan, a sad kada se setim bas su bili klinacki textovi, ali uostalom njima je novina i namenjena.

Kad uporediš fazon sa časopisima tipa ok, teen :arrow: jasno je koji je bolji.
Za neupućene :arrow: fazon, naravno! ;-)

:lol:
Milica BG:
lepota & zdravlje, ni manje para ni vise reklama za kozmetiku :D
ako postoji casopis sa vise takvih reklama, preporucite mi ga, to je sve sto me u zenskim casopisima interesuje... ne mogu da ispratim sve novo u gradu a oni sve to u lepoti stampaju na jednoj gomili...
sve ostalo je totalno djubre koje se prepisuje iz godine u godinu...

Eeeeeh, moj priča, jer kupujem neke časopise da vidim kakav je koji proizvod

ma sve gluposti.
a što se reklame tiče:
to tako mora, da bi morali da žive, moraju doooobro da prodaju reklamni prostor.
nije dovoljno da naplate primerak časopisa,krajnjem kupcu:p
inače,uspeh novina(tog tipa) se i meri prodatim stanama:p
ma nemate vi pojam kako je bilo 80-ih:p:p:p
kako da se ne osećaš na cigarete kada dođeš kući sa igranke:p
kako da varikinom ofarbaš farmerke?
( a da te ubede pritom da ne treba da budu tokom procedure na tebi..)

xpajamacax:
ma nemate vi pojam kako je bilo 80-ih:p:p:p
kako da se ne osećaš na cigarete kada dođeš kući sa igranke:p
kako da varikinom ofarbaš farmerke?
( a da te ubede pritom da ne treba da budu tokom procedure na tebi..)

uh, pa to su pravi saveti!!! :D
osamdesete su zakon, da sam se bar malo ranije rodila da nesto od njih zakacim... ;)

LePiaf:
Ispravite me ako greshim (ako smete), ali meni se chini da posle 10-ak prochitanih zenskih chasopisa otprilike vishe ne morash ni da ih kupujesh.
Izgleda ne grešiš.
Ja tu i tamo kupim Lepotu i zdravlje.
Ali, više ih i ne čitam skroz... sve jedno te isto.
Ostale ž. časopise nisam ni došla u iskušenje da kupim.

P.S. Čitam stručne časopise redovno, ali to i nije tema...

Pre sam kupovala redovno Lisu, ali mi je dosadila. Sad ponekad prelistam kod drugarice.Ali ne bih ponovo kupovala.
U Elle sam dvaput osvojila sms-ovima neke super nagrade, koje su bile vrednije od cena sms-ova. Ali u zadnjem elle baš i nisu neke, pa nisam ni slala.

A, da zaboravila sam da kažem, da mesečno kupin Lisino izdanje MOJ STAN. Taj časopis mi se svidja, ali naravno, nije ženski časopis, a to je ovde tema. Inače časopis mi se svidja, nije ni skup, nema puno reklama, a ima dosta dobrih ideja, predloga za kupovinu sitnih stvari za kuću sa adresama radnji.

Kupim "ELLE"," Gloriju"," Ana" je promenila izgled i mnogo je sadrzajnija...ali tekstovi, intervjui , fotografije se ponavljaju, znaci sto vidis u jednim to ima u svim drugim casopisima koji se bave istom tematikom (npr. glorija i story). I sve te tekstove tipa kako da nestanu bubuljice, kako da imate ravan stomak za 3 dana, sta kad te ostavi decko, koje kakvi testovi koji su glupi ko noc, to me samo iznervira...al eto opet dodjem u iskusenje pa kupujem...A da ne pricamo o bombassticnim naslovima a kad procitas ceo tekst vidis da su neciju recenicu obrnuli sto puta i izvukli srz. Bezobrazluk! Ona "Lisa" kosta 14,50 din al toliko i vredi, ona je bar po ceni primerena nasim zenama...na zalost

baki 75:
Ona "Lisa" kosta 14,50 din al toliko i vredi, ona je bar po ceni primerena nasim zenama...na zalost

LISA košta 49 dinara. Tačno je da toliko i vredi. Ja je kupujem svake nedelje. Tekstovi o raznim popularnim ličnostima su svedeni na minimum i to mi odgovara. Sviđa mi se deo sa receptima, ali sam provalila da većina ženskih časopisa to praktikuje. Uvek postoje tekstovi o putovanjima koji su kratki, ali informativni. Isidora Bjelica povremeno napiše zanimljiv tekst...
Osim ovog Burdinog izdanja kupujem još i njihov časopis Moj Stan. Sviđaju mi se zato što mnogo ne tupe, već je sve u njima kratko i jasno...
Lepotu i zdravlje kupuje moja sestra, ja je ponekad prelistam, ali je puna dosadnih tekstova o celulitu, celulitu i celulitu, i da textova o sexu!
I da, redovno kupujem časopis MAMA, tj. pretplaćena sam na njega...

Nijedan.
Povremeno kupim Woman(austrijski zenski casopis), ali vise jezika radi, nego samog sadrzaja. Koji se, btw. nimalo ne razlikuje od istog u domacim z. casopisima.

A jel' iko citao Cao....ili Cao Ona?
To su bili casopisi
Cao o tadasnjim zvjezdama i zvjezdicama a
Cao Ona kako da se naucis ljubiti (bez partnera) i o cemu da pricas na prvom sastanku.
He he he
To su bila vremena.

mammy:
A jel' iko citao Cao....ili Cao Ona?
To su bili casopisi
Cao o tadasnjim zvjezdama i zvjezdicama a
Cao Ona kako da se naucis ljubiti (bez partnera) i o cemu da pricas na prvom sastanku.
He he he
To su bila vremena.
jeeee casopis moje mladosti.jos uvek imam u spomenaru neke stvari iskrojene...
evo sad cu da nadjem neke naslove
-pismo veselog tinejdzera
-dnevnik besne tinejdzerke
-on moze ona bi iz koze
-skola zajednickog zivota-moja mama moj spijun
-brigo moja predji na njega
:lol: :lol: :lol:

a intervju jadranke jovanovic sa guns'n'roses u backstageu tj u njihovoj prikolici?jaoooo brdo karamela za taj broj sam bila spremna da dam :lol:
moji idoli po redu:
-jason donovan
-new kids
-gunsi

Jordan? :lol:
A moj je bio Donnie....:lol:
Eh, kad se setim, cela soba mi bila oblepljena njihovih slikama i posterima.
Sad da me pitas sta su pevali....nemam pojma.:shock: :lol:

pazi kad sam sad bas kliknula na google da se podsetim. :lol:

Secam se toga,....da.
Ma uzas, imala sam citave sveske sa njihovim slikama, intervjuima.....i sve je to trajalo 2-3 godine, da bih onda sav moj trud ulozen u njih poklonila mladjim generacijama. :lol:

koji ni ne znaju za NKOTB

A Bravo u ono doba....na Njemackom...a ja ne znam ni rijeci....a opet kupujem radi "kvalitetnijih" postera

A kad sam u jugi volim da kupim lepotu i zdravlje (mada je tacno da je stalno jedna te ista prica) volim i cosmopolitan (mada ako ces slusati njihove savjete ispusices bakrot)

Back